APCOA PARKING Nederland introduceert de APCOA Flex Card

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-nederland-introduceert-de-apcoa-flex-card/

APCOA PARKING Nederland heeft onlangs in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag de APCOA Flex Card geïntroduceerd

APCOA PARKING Nederland heeft onlangs in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag de APCOA Flex Card geïntroduceerd. Parkeerders in het bezit van deze kaart hoeven nooit meer langs de betaalautomaat en betalen hun parkeerkosten maandelijks achteraf. Daarnaast is er een maximum tarief per parkeeractie per dag ingesteld wat deze kaart nog aantrekkelijker maakt. De flex card is ideaal voor flexwerkers en parttimers die met enige regelmaat in APCOA PARKING Malieveld parkeren. Wanneer dit product positief ontvangen wordt in de markt, wordt het aantal garages waarin dit product verkrijgbaar is verder uitgebreid.

Meer informatie of direct aanvragen? Neem dan beslist contact met ons op!

Lees meer

APCOA breidt portefueille uit met 3 managementprojecten

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-breidt-portefueille-uit-met-3-managementprojecten/

APCOA PARKING Nederland BV heeft recent drie nieuwe projecten mogen toevoegen aan de portefeuille, te weten: 

  • Parking Basiliek in Oosterhout met 275 parkeerplaatsen
  • Parking Slaakhuys in Rotterdam met 47 parkeerplaatsen
  • Parking LRC (in aanbouw) in Utrecht met 1.370 parkeerplaatsen


Wij danken onze opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages!

Lees meer

APCOA PARKING Malieveld introduceert Aantrekkelijk Weekendtarief

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-malieveld-introduceert-aantrekkelijk-weekendtarief-1/

Vanaf zaterdag 18 november introduceert APCOA PARKING Malieveld een nieuw weekendtarief in Den Haag. Op zaterdag en zondag bedraagt het ...

Vanaf zaterdag 18 november introduceert APCOA PARKING Malieveld een nieuw weekendtarief in Den Haag. Op zaterdag en zondag bedraagt het maximale dagtarief slechts € 8. Een ideaal moment zo vlak voor de sint- en kerstinkopen!

De parkeergarage is makkelijk te bereiken vanaf de A12 en ligt op korte loopafstand van het centrum van Den Haag. Dus bespaar Tijd en Geld en parkeer bij APCOA PARKING Malieveld!

Lees meer

APCOA behaalt ISO 14001 en ISO 9001 certificaat.

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-behaalt-iso-14001-en-iso-9001-certificaat-1/

APCOA PARKING Nederland BV recently obtained the ISO 14001 certificate and renewed the ISO 9001 certificate. With this double certification, APCOA shows that their business processes in ​​quality and sustainable business are well in order.

APCOA PARKING Nederland BV heeft onlangs het ISO 14001 certificaat behaald en het ISO 9001 certificaat vernieuwd. Met deze dubbele certificering laat APCOA  zien dat de bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit en duurzaam ondernemen goed op orde zijn. Daar zijn we met ons hele team dan ook bijzonder trots op!

Lees meer

Dak van Parking Westblaak wordt omgetoverd tot pop up stadspark!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/dak-van-parking-westblaak-wordt-omgetoverd-tot-pop-up-stadspark-1/

Van 21 juli tot 13 augustus wordt het dak van APCOA PARKING Westblaak weer omgetoverd tot DÂK, het pop up stadspark!

Van 21 juli tot 13 augustus wordt het dak van APCOA PARKING Westblaak weer omgetoverd tot DÂK, het pop up stadspark! Waan je in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland. Iedere dag kun je op DÂK deelnemen aan festiviteiten, genieten van live-muziek en lokale dj's en natuurlijk aanschuiven bij de Social BBQ.

Kijk voor meer informatie over het event op http://www.dak-rotterdam.nl/.

Lees meer

APCOA breidt portefeuille uit met een drietal beheerprojecten

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-breidt-portefeuille-uit-met-een-drietal-beheerprojecten-1/

APCOA PARKING Nederland BV heeft naast de 25 nieuwe locaties in het eerste kwartaal de afgelopen maanden weer een aantal nieuwe objecten aan de portefeuille mogen toevoegen. Dit zijn:

APCOA PARKING Nederland BV heeft naast de 25 nieuwe locaties in het eerste kwartaal de afgelopen maanden weer een aantal nieuwe objecten aan de portefeuille mogen toevoegen. Dit zijn:

•   Parkeergarage Museum Quarter in Amsterdam met 72 parkeerplaatsen
•   Parkeergarage Oosterpoort in Nijkerk met 327 parkeerplaatsen
•   Parkeergarage Eemplein in Amersfoort met 625 parkeerplaatsen

Wij danken onze opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze garages.

Lees meer

APCOA PARKING is ook in 2017 aanwezig op de Provada!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-is-ook-in-2017-aanwezig-op-de-provada-1/

Ook in 2017 zal APCOA PARKING Nederland BV zich presenteren op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in Amsterdam Rai.

Ook in 2017 zal APCOA PARKING Nederland BV zich presenteren op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in Amsterdam Rai. Laat u zich inspireren door onze flexibele maatwerkoplossingen, groei, accountmanagement en recente ontwikkelingen in Nederland en Europa. Wij ontvangen u graag op stand 40 in hal 12.

Afspraak maken?

Ons team gaat graag met u in gesprek over al uw parkeervraagstukken. Voor het maken van een persoonlijke afspraak kunt u contact opnemen met onze afdeling Business Development op telefoonnummer 010- 404 11 22 of een e-mail sturen naar b.vangool@apcoa.nl.

Kijk voor verdere informatie over de beurs Provada op www.provada.nl.

Lees meer

APCOA PARKING NEDERLAND VERSTERKT DIRECTIETEAM

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-nederland-versterkt-directieteam-1/

Rotterdam, 20 april 2017

 

APCOA PARKING Nederland heeft de afgelopen maanden maar liefst 25 locaties aan de bestaande portefeuille toegevoegd en wil het marktaandeel in Nederland flink uitbreiden.

Rotterdam, 20 april 2017

APCOA PARKING Nederland heeft de afgelopen maanden maar liefst 25 locaties aan de bestaande portefeuille toegevoegd en wil het marktaandeel in Nederland flink uitbreiden. Om onder andere deze ambitieuze groeidoelstelling te bereiken, is het managementteam uitgebreid met Carlo Barten als Managing Director en Ralph Boessen als Director Operations. 

Carlo Barten heeft in het verleden diverse directiefuncties bekleed in de parkeer- en retailwereld en beschikt over een diepgaande kennis en ervaring en een breed netwerk. Ralph Boessen is reeds tientallen jaren actief in de parkeerwereld en heeft diverse managementposities bekleed bij grote bedrijven in de parkeerbranche zoals QPARK en ParkKing. 

APCOA PARKING Nederland maakt deel uit van de APCOA PARKING GROUP die 1,4 miljoen parkeerplaatsen beheert in dertien Europese landen  en marktleider is in Europa. In Nederland beheert de firma ruim 50 parkeergarages en volgt een duidelijke groeistrategie met een klantgerichte focus. ‘Wij investeren in onze eigen organisatie en projecten om in de toekomst nieuwe producten te kunnen aanbieden en onze service verder te verbeteren’, verklaart Carlo Barten. ‘Hierdoor kunnen wij nieuwe en bestaande klanten overtuigen om grotere delen van hun parkeerbeheer aan ons uit te besteden.´ 

Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group is Europees marktleider in parkeermanagement. Het bedrijf heeft ruim 45 jaar ervaring en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreide klantenportefeuille. Meer dan 30 luchthavens hebben APCOA inmiddels het beheer van hun parkeerfaciliteiten toevertrouwd.  

De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf heeft 4.600 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Lees meer

APCOA PARKING WINT AANBESTEDING PARKEERBEHEER ALBERT HEIJN

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-wint-aanbesteding-parkeerbeheer-albert-heijn-1/

Rotterdam, 14 maart 2017

 

APCOA PARKING Nederland heeft in opdracht van Ahold Europe Real Estate & Construction de tender gewonnen voor het parkeerbeheer op 30 supermarktlocaties in Nederland en België. Dit bestaat uit de parkeerhandhaving, het onderhoud aan de parkeerapparatuur en het dagelijkse beheer van de diverse locaties. APCOA PARKING Nederland BV start per 1 april met het beheer van deze locaties.

Rotterdam, 14 maart 2017
 
APCOA PARKING Nederland heeft in opdracht van Ahold Europe Real Estate & Construction de tender gewonnen voor het parkeerbeheer op 30 supermarktlocaties in Nederland en België. Dit bestaat uit de parkeerhandhaving, het onderhoud aan de parkeerapparatuur en het dagelijkse beheer van de diverse locaties. APCOA PARKING Nederland BV start per 1 april met het beheer van deze locaties.

Door deze samenwerking heeft APCOA een grote stap gezet in de markt Supermarkt Parking. “Wij streven ernaar om onze diensten in deze sector in de toekomst verder uit te breiden”, aldus Steffen Bätjer. APCOA PARKING ondersteunt supermarktketens met professioneel parkeermanagement waarbij de parkeerplaatsen vrij worden gehouden voor de klanten van de supermarkt en het onrechtmatig parkeren wordt tegengaan. “Snel, veilig en prettig parkeren is voor onze klanten heel belangrijk. Door de diensten van APCOA hoeft het management van de supermarkten zich niet bezig te houden met parkeerissues bij hun locatie. Zo kunnen zij zich geheel focussen de klanten in de winkel”, aldus Anneke de Vries van Albert Heijn Real Estate & Construction.

Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 12 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. Meer dan 30 Europese luchthavens hebben APCOA inmiddels het beheer van hun parkeerfaciliteiten toevertrouwd.

De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf heeft 4900 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Over APCOA PARKING Nederland BV


APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING Groep. In Nederland biedt APCOA PARKING parkeerservice in stads- en winkelcentra met bijna 9.500 plaatsen en zijn zij in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Met deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement weten bestaande en nieuwe relaties dat zij hiermee kunnen vertrouwen op een gemotiveerde partner die een compleet pakket van parkeerdienstverlening op structurele en kwalitatief hoogwaardige wijze uitvoert.

Contact:

Wilt u na het lezen van dit artikel ook compleet ontzorgd worden van uw parkeerissues? Wij denken graag met u mee! Neem voor een oplossing op maat contact op met l.vandenberg[at]apcoa.nl of bel 010- 404 11 22.

Lees meer