Parkeren in parkeergarages in Scheveningen tot wel 45% goedkoper dan parkeren op straat

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/parkeren-in-parkeergarages-in-scheveningen-tot-wel-45-goedkoper-dan-parkeren-op-straat/

De gemeente Den Haag is al geruime tijd bezig om de bereikbaarheid van Scheveningen te verbeteren. Kern van dit beleid is dat bezoekers die met de auto komen worden gestimuleerd vooral gebruik te maken van de goed bereikbare en betaalbare parkeergarages door het parkeren in de parkeergarage veel goedkoper te maken dan het parkeren in de woonstraten. Daarmee blijven de woonstraten bereikbaar voor de bewoners en wordt het vele zoekverkeer tegengegaan.

De gemeente Den Haag is al geruime tijd bezig om de bereikbaarheid van Scheveningen te verbeteren. Kern van dit beleid is dat bezoekers die met de auto komen worden gestimuleerd vooral gebruik te maken van de goed bereikbare en betaalbare parkeergarages door het parkeren in de parkeergarage veel goedkoper te maken dan het parkeren in de woonstraten. Daarmee blijven de woonstraten bereikbaar voor de bewoners en wordt het vele zoekverkeer tegengegaan.

Parkeerbeleid Scheveningen

Er gold op straat al een maximale parkeerduur van 1 tot 2 uur, aanvullend zijn de uurtarieven voor parkeren op straat per 1 januari 2023 verhoogd van € 4,- naar € 6,50 per uur. Dit heeft erin geresulteerd dat de parkeertarieven in de openbare parkeergarages in Scheveningen momenteel tot wel 45% lager liggen dan de tarieven op straat. Bovendien is de bereikbaarheid van de parkeergarages erg goed omdat zij aan direct aan de aanvoerwegen van Scheveningen liggen op maximaal 3 minuten loopafstand van het strand en de boulevard.

Dit beleid op straat is onlangs verder aangescherpt. Begin mei is op zeer klein schaal een proef gestart. In een viertal kleinere straten waar de dagjesmensen liefst geheel geweerd worden geldt sinds begin april een ‘vergunninghouders only’ beleid. Dit betreft de Harteveltstraat, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat, Seinpostduin en het parkeerterrein voor de Oranjeflats aan de Gevers Deynootweg. Ten tijde van deze proef is in deze 4 straten een afschriktarief van € 50 per parkeertransactie ingevoerd. Helaas is deze proef in de afgelopen dagen door verschillende media gebracht als zijnde het algemene beleid voor parkeren in Scheveningen, wat absoluut onjuist is.

Parking Strand goedkoopste parkeergarage van Scheveningen

Iedereen is van harte welkom om naar Scheveningen te komen. Het verzoek aan alle bezoekers is om te helpen Scheveningen bereikbaar te houden en de bewoners te ontzien. Dat kan uiteraard door gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer. Kom je van grotere afstand en kom je met de auto maak dan gebruik van een de parkeergarages rondom de boulevard en het strand.

De meest betaalbare parkeergarage is Parking Strand aan de Zwolsestraat. Gelegen op 2-3 minuten lopen van zowel de Boulevard als het Strand. Met een uurtarief van € 3,50 tot € 3,90 per uur (afhankelijk van de drukte op dat moment) en maximaal tarief 25 euro per dag momenteel de goedkoopste parkeergarage in Scheveningen-Bad. Er zijn echter meer parkeergarages in Scheveningen-Bad.

Lees meer

Samenwerking tussen gemeenten en parkeerexploitanten kan beter

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/samenwerking-tussen-gemeenten-en-parkeerexploitanten-kan-beter/

Parkeervoorzieningen zijn onderdeel van de oplossing – en niet van het probleem, is de overtuiging van Carlo Barten, managing director van APCOA PARKING. Daarvoor is het echter volgens Barten wel nodig dat partijen samenwerken en de verschillende afdelingen binnen gemeenten hun beleid goed op elkaar afstemmen.

Klik hier om het artikel te lezen, gemaakt door Acquire Publishing. 

Lees meer

APCOA rolt 100.000 e-laadstations uit op meer dan 12.000 locaties in heel Europa

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-rolt-100000-e-laadstations-uit-op-meer-dan-12000-locaties-in-heel-europa/

APCOA heeft aangekondigd om tegen 2035 tot 100.000 nieuwe e-laadstations in haar parkeerfaciliteiten te plaatsen. Als onderdeel van zijn nieuwe strategie voor e-laden doet APCOA deze investering om zijn AC-laadinfrastructuur uit te breiden en een toonaangevende e-laadoperator te worden.

  • APCOA investeert in laadstations van 11 tot 22 kW op meer dan 12.000 locaties
  • Strategische partners installeren 1.000 extra snelladers tot 350 kW
  • Bestaand technologieplatform om infrastructuur en diensten te beheren
  • Handig gebruik en betaling via de APCOA FLOW applicatie


Stuttgart, xx september 2022 – APCOA PARKING (APCOA), Europa's grootste parkeerexploitant met 1,8 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 12.000 locaties in 13 landen, heeft aangekondigd om tegen 2035 tot 100.000 nieuwe e-laadstations in haar parkeerfaciliteiten te plaatsen. Als onderdeel van zijn nieuwe strategie voor e-laden doet APCOA deze investering om zijn AC-laadinfrastructuur uit te breiden en een toonaangevende e-laadoperator te worden. Tegelijkertijd zullen strategische partners uit de auto-industrie en leveranciers van energie- en laadinfrastructuur een extra 1.000 snellaadstations inzetten in het locatienetwerk van APCOA.

Een nieuw digitaal platform ontwikkeld door APCOA gaat de laadinfrastructuur ondersteunen. Het platform is beschikbaar voor niet-gepatenteerde hardware en kan onafhankelijk van het eigendom van laadpunten worden gebruikt. Deze open en compatibele opzet maakt de integratie van meerdere partners en diensten mogelijk en vormt een unieke propositie in de markt. De APCOA FLOW- app gaan dienen als front-end voor de parkeerklant: ze zullen het hele e-laadproces gemakkelijk kunnen beheren, met onder andere de mogelijkheid tot lokaliseren, boeken en betalen. 

“De transitie naar elektrische mobiliteit als de vooraanstaande oplossing in het wegverkeer is een onomkeerbare trend”, legt Philippe Op de Beeck, CEO van APCOA PARKING Group uit. “E-laadinfrastructuur is daarom een belangrijk onderdeel van de transformatie van APCOA’s parkeergarages naar ‘Urban Hubs’. Voor klanten zal de uitgebreide dienstenpakket  als grote aantrekkingskracht dienen voor onze locaties. Voor ons als operator zien we een aanzienlijk inkomstenpotentieel door onze parkeerplaatsen met e-laadpunten en andere stedelijke diensten te upgraden.” Als onderdeel van zijn streven naar koolstofneutrale oplossingen gaat de laadinfrastructuur van APCOA voornamelijk op groene energie draaien.

In dit verband is het besluit van het Europees Parlement om de verkoop van nieuwe auto's met verbrandingsmotoren vanaf 2035 te verbieden een zeer belangrijke ontwikkeling. Een recent onderzoek van marktanalisten van Dynata bevestigt dat consumenten steeds meer bereid zijn om voor een elektrisch voertuig te kiezen, zelfs in landen die tot nu toe wat terughoudend waren om de overstap te maken. Zo toonde 65% van de Nederlanders eens te zijn dat groene energie de beste energiebron.

Bovendien hebben tal van landen al regelgeving doorgevoerd om tot 30 procent van de openbare parkeerplaatsen uit te rusten met e-laadpunten voor elektrische voertuigen. Dit moet de komende jaren worden geïmplementeerd. APCOA gaat samenwerken met haar klanten – de eigenaren van de parkeerfaciliteiten – om de uitrol van deze laadfaciliteiten te realiseren en het energienetwerk waar nodig te upgraden, om gebruikers van elektrische voertuigen een optimale laadervaring te bieden in overeenstemming met hun behoeften en de verwachte parkeertijd.

Tot op heden zijn er ongeveer 2.500 e-laadstations beschikbaar in parkeergarages die worden beheerd door APCOA. Op basis van de gegevens van deze laadstations verwacht APCOA dat de vraag naar e-laadstations in de nabije toekomst aanzienlijk toeneemt naarmate het aantal elektrische voertuigen groeit. De business die door deze nieuwe laadinfrastructuur wordt gegenereerd, sluit goed aan bij de kernactiviteiten van APCOA op het gebied van parkeren. Het biedt gebruikers aantrekkelijke functionaliteit met toegevoegde waarde en vormt een aanvulling op het brede scala aan aanvullende diensten op het gebied van stedelijke logistiek, mobiliteit en technologische diensten. Het aanbod wordt op locatiespecifieke basis aangeboden onder het merk APCOA URBAN HUBS.

“We geloven sterk in de toekomst van elektrische mobiliteit, omdat die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan uitstootvrij reizen”, aldus Op de Beeck. “Daarom creëren we de nodige infrastructuur om onze rol te vervullen bij het behalen van de internationale doelstellingen voor decarbonisatie. Als bedrijf streven we ernaar om duurzaam te groeien om zo te kunnen bijdragen aan een leefbare en groene toekomst. De afgelopen jaren hebben we continu gewerkt aan de implementatie van een breed scala aan ESG-maatregelen en hebben we onze duurzaamheidsactiviteiten gebundeld in een groepsbreed ESG-programma. Daarbij zijn alle maatregelen in lijn met het UN Global Compact-akkoord waarvan APCOA ondertekenaar is.”

Lees meer

Aantal laadstations wordt flink uitgebreid door APCOA

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/nieuws/aantal-laadstations-wordt-flink-uitgebreid/

Meer dan 30% van alle nieuw verkochte auto's hebben een elektrische aandrijving. Hierdoor stijgt de vraag naar laadstations. Wij haken in op deze ontwikkeling door flink te investeren in onze parkeervoorzieningen. Dit vertellen wij in een prachtig artikel, gemaakt door Acquire Publishing.

Klik hier om het artikel te lezen, gemaakt door Acquire Publishing. 

Lees meer

APCOA en MOBIAN stimuleren duurzame last-mile oplossing voor steden door nieuwe samenwerking

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-en-mobian-stimuleren-duurzame-last-mile-oplossing/

MOBIAN en APCOA zijn een samenwerking aangegaan en dragen met dit innovatieve mobiliteitsconcept verder bij aan een verhoogde leefbaarheid in de binnensteden van Rotterdam en Amsterdam.

Deze overeenkomst met APCOA is de nieuwste mijlpaal voor MOBIAN en haar MobiHubs. Bezoekers van grote steden te belonen met een deelfiets wanneer ze buiten de binnenstad parkeren is onderdeel van MOBIAN’s visie.

Met deze MobiHubs biedt MOBIAN bewoners, bedrijven en bezoekers van de stad een aantrekkelijke service. Het faciliteren van de MobiHubs, waarin ze altijd kunnen parkeren en diverse fietsen kunnen gebruiken om eenvoudig de laatste kilometers naar hun eindbestemming af te leggen, sluit naadloos aan bij APCOA’s duurzame ambities. In samenwerking met partners zoals MOBIAN vormt APCOA parkeergelegenheden om tot APCOA URBAN HUBS en worden functies toegevoegd zoals laadvoorzieningen, (elektrisch) deelvervoer en last-mile logistiek.

MOBIAN voorziet in een praktische app die eenvoudig toegang biedt tot de parkeerplaats en de aanvullende mobiliteit. Op die manier geeft MOBIAN toegang tot APCOA garages en biedt klanten het gebruik van een deelfiets aan. Door de samenwerking met APCOA vergroot MOBIAN haar bestaande netwerk en wordt hiermee nóg aantrekkelijker voor de eindgebruiker. Ook breidt MOBIAN het aantal beschikbare fietsen uit en kan daarmee steeds beter bijdragen aan bereikbaarheid vanuit de rand van de stad en dus een autoluwe binnenstad met een verbeterde leefbaarheid.

APCOA beheert en exploiteert ruim 1,5 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9500 locaties in 13 Europese landen en onderscheidt zich door het verbinden van consumenten, auto's en parkeergarages via technologie en diensten.

APCOA heeft hiermee dus een uitgebreid netwerk van parkeerfaciliteiten en is dé ideale partner om het bestaande netwerk van MobiHubs verder uit te breiden en past daarmee perfect bij MOBIAN’s ambities.

Per 1 april worden binnen de samenwerking van APCOA en MOBIAN de eerste twee MobiHubs in Rotterdam alsmede twee nieuwe MobiHubs in Amsterdam gelanceerd. Gedurende het jaar zullen in beide steden meerdere locaties volgen.

De beschikbare MobiHub locaties en meer informatie is te vinden op: www.mobian.global

Lees meer

De parkeergarage wordt een knooppunt van verschillende vervoersstromen

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/de-parkeergarage-wordt-een-knooppunt-van-verschillende-vervoersstromen0/

In een interview met Mobiliteitsplatform vertelt Carlo Barten, Manager Director van APCOA PARKING Nederland, dat het streven naar bereikbare en leefbare binnensteden een enorme dynamiek met zich meebrengt en om een nieuwe invulling van parkeerlocaties vraagt. APCOA PARKING lanceerde onlangs het concept APCOA URBAN HUBS waarin de parkeergarage het knooppunt wordt van verschillende vervoersstromen.

Lees meer

APCOA PARKING stunt met 1 maand gratis parkeren bij afname van een kwartaalabonnement

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-stunt-met-1-maand-gratis-parkeren-bij-afname-van-een-kwartaalabonnement/

Nu we langzamerhand weer teruggaan naar "normaal", gaan mensen weer vaker met de auto naar het werk. Een parkeerabonnement biedt hen dan gemak en zekerheid. APCOA PARKING speelt daar op in met een 3=2 aanbieding voor nieuwe klanten in de steden Amsterdam, Rotterdam en Dordrecht. Dit houdt in dat je 3 maanden kunt parkeren voor de prijs van 2. Je krijgt dus 1 volledige maand parkeren cadeau!

In Amsterdam centrum kan dit in parkeergarage Prins & Keizer aan de Prinsengracht en in parkeergarage Heinekenplein vlakbij de Albert Cuyp. Ook kun je in de omgeving van de Rai gebruik maken van deze aanbieding in parkeergarage Flow Amsterdam. In Rotterdam kun je middenin het centrum terecht in parkeergarage Westblaak en in parkeergarage Scheepvaartkwartier nabij de Erasmusbrug. In hartje Dordrecht kun je van deze aanbieding gebruik maken in parkeergarage Visstraat.

Een goede actie om de diensten van APCOA PARKING eens uit te proberen. De toegang is snel geregeld want binnen 5 dagen parkeer je al in de door jouw geselecteerde parkeergarage. Bevalt het niet? De abonnementen zijn eenvoudig maandelijks opzegbaar na de actieperiode van 3 maanden.

APCOA PARKING Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Europees marktleider APCOA PARKING GROUP. Met 50 jaar ervaring op parkeergebied en een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard onderscheidt APCOA PARKING zich van haar concurrenten. Zij beheert en exploiteert ruim 1,5 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9500 locaties in 13 Europese landen. Hiertoe behoren parkeerplaatsen bij 1.800 stads- en winkelcentrumlocaties, 400 hotels, 150 ziekenhuizen en 58 Europese luchthavens.

Meer info? Klik op de onderstaande steden?

  • Amsterdam
  • Rotterdam 
  • Dordrecht
Lees meer

APCOA URBAN HUBS bieden de fysieke en digitale service-infrastructuur voor een duurzaam stadsleven

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoaurbanhubsbiedendefysiekeendigitaleservice-infrastructuurvooreenduurzaamstadsleven/

• APCOA opent zijn parkeergarages als Urban Hubs om de fysieke en digitale infrastructuur te bieden aan strategische partners op het gebied van mobiliteit, elektrisch laden, logistiek en on-demand services.

 

• Met de strategische uitbreiding van zijn productportfolio biedt APCOA een geïntegreerd ecosysteem van Smart City en Smart Mobility-diensten en draagt het actief bij aan de duurzame transformatie van stedelijke gebieden en de vermindering van de CO2-uitstoot

 

• APCOA ziet een substantieel omzetpotentieel door het openstellen van meer dan 1,5 miljoen parkeerplaatsen en meer dan 1,9 miljoen vierkante meter logistieke ruimte voor stadslogistiek, mobiliteit, elektrische laadinfrastructuur en technologische diensten

 

• Vastgoedeigenaren profiteren doordat hun eigendom onderdeel wordt van een digitaal stedelijk ecosysteem en krijgen toegang tot het exclusieve netwerk van partners van APCOA

 

• De strategische partners van APCOA zijn o.a. Bosch, BVG, Daimler, E.ON, HERE Technologies, Sixt en UFODRIVE

 

Stuttgart/Rotterdam, 18 februari 2021 - APCOA PARKING (APCOA), Europa's toonaangevende parkeerbeheerder, heeft APCOA URBAN HUBS gelanceerd om een geïntegreerd ecosysteem te creëren voor toekomstbestendig en duurzaam gebruik van parkeervoorzieningen. Strategische partners krijgen toegang tot de fysieke locaties en digitale infrastructuur van APCOA. De combinatie van het uitgebreide locatienetwerk van APCOA met de bovenliggende digitale infrastructuur leent zich bij uitstek voor de implementatie van nieuwe bedrijfsmodellen door de strategische partners. Klanten profiteren van een uitbreiding van het service-aanbod met innovatieve diensten en producten. En voor vastgoedeigenaren geldt dat de waarde van hun activa stijgt omdat APCOA locaties intensiever en op alternatieve manieren worden gebruikt.

“De digitale en on-demand economie, vooral op het gebied van mobiliteit en logistiek, kan niet zonder een fysieke invulling en een intelligente en flexibele infrastructuur. Met meer dan 11.000 locaties hebben we het grootste netwerk van digitaal aangesloten parkeergarages van Europa gecreëerd. Onze hubs combineren parkeren met logistieke en technologische diensten, platforms voor deelmobiliteit en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen - en leveren nu al een belangrijke bijdrage aan het creëren van de Smart Cities van de toekomst ”, legt Philippe Op de Beeck, CEO van APCOA PARKING Group, uit.

Onder het merk APCOA URBAN HUBS breidt APCOA de functionaliteit van zijn parkeerfaciliteiten uit door ze te integreren in een ecosysteem op basis van het eigen digitale platform APCOA FLOW. Alle parkings worden zo omgevormd tot potentiële knooppunten voor een breed scala aan duurzame diensten. De aanvankelijke focus ligt voor deze toepassing op parkeergarages met meerdere verdiepingen in binnenstedelijke gebieden. Deze locaties bieden de beste opties om efficiëntie van de last mile-logistiek te verbeteren, binnenstedelijk logistiek verkeer te verminderen en daarmee een substantiële reductie van de CO2-uitstoot te realiseren. Met de vergroting van het aanbod van elektrische laadinfrastructuur, ondersteunen APCOA URBAN HUBS ook actief de mobiliteitstransitie naar elektrische mobiliteit. Stadsbewoners en forensen zonder eigen parkeerplaats of laadpaal vinden in de URBAN HUBS van APCOA een passend aanbod. Alleen met een gegarandeerde toegang tot een dergelijke infrastructuur wordt het gebruik van een elektrisch voertuig aantrekkelijk.  

“In de komende jaren willen we ons netwerk van enkele honderden APCOA URBAN HUBS continu uitbreiden door heel Europa. Voor eigenaren van parkeervastgoed creëert onze expertise waarde door vermeerdering van inkomstenstromen te combineren met een duurzame strategie die een positieve impact heeft op de langetermijnwaarde van hun activa. Momenteel lopen er veelbelovende gesprekken met een groot aantal potentiële partners. Ze waarderen stuk voor stuk onze hoge locatiedichtheid en het feit dat 230 miljoen consumenten bereikbaar zijn rond onze locaties in Europese stadscentra. Daarom liften zij graag mee op het geavanceerde digitaal verbonden locatienetwerk van APCOA om hun eigen bedrijfsmodellen te innoveren”, legt Op de Beeck uit. Momenteel behoren Bosch, BVG, Daimler, E.ON, HERE Technologies, Sixt en UFO Drive tot de strategische partners van APCOA.

Het merk APCOA staat al langer synoniem voor de implementatie van een uitgebreide digitale en innovatiestrategie. In 2018 lanceerde het bedrijf APCOA FLOW, het meermaals bekroonde, schaalbare platform dat partners via individueel programmeerbare interfaces geïntegreerde, contactloze toegang biedt tot parkeergarages in de binnenstad. Carlo Barten, Managing Director van APCOA PARKING Nederland, zegt daarover: “Mede hierdoor zijn we zeer goed gepositioneerd om de uitdagingen aan te gaan die voortkomen uit veranderende parkeerbehoeftes en de evolutie in parkeerbeleid van steden en gemeenten. Alleen door te anticiperen en actief bij te dragen aan verandering van fundamentele economische en maatschappelijke processen, kunnen we ons succesvol aanpassen aan en profiteren van deze veranderingen”.

URBAN HUBS is het antwoord van APCOA op enkele van de belangrijkste trends van deze tijd: de aanzienlijke groei van online transacties en on-demand gebruik, die de vraag naar binnenstedelijke logistieke ruimte, toenemende verstedelijking en de opkomst van elektrische mobiliteit stimuleert.

Lees meer

APCOA PARKING breidt haar locaties in Den Haag uit met parkeergarage Haga Hospital Leyweg

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-breidt-haar-locaties-in-den-haag-uit-met-parkeergarage-haga-hospital-leyweg0/

Sinds 1 februari 2021 is parkeergarage APCOA PARKING Haga Hospital Leyweg te Den Haag toegankelijk voor bezoekers van het ziekenhuis en de bovenliggende woningen. Deze nieuwe parkeergarage is onderdeel van de Schoone Ley, een herontwikkeling van het gebied rondom het ziekenhuis waarbij uiteindelijk 600 woningen en diverse commerciële voorzieningen zullen verrijzen. Het eerste bouwdeel, inclusief de garage, is recent opgeleverd. Het gehele bouwproject zal in 2022 gereed zijn.

Deze ruim opgezette en prettig ingerichte parkeergarage biedt plaats aan 842 voertuigen verdeeld over twee ondergrondse parkeerlagen. Uiteraard heeft deze parkeergarage een sterke focus op ondersteuning van het nabijgelegen ziekenhuis, maar alle werknemers en bezoekers van de bedrijven in en rond De Schoone Ley alsook het bezoek aan bewoners in de omgeving zijn van harte welkom. De in- en uitritten zijn gelegen aan de Escamplaan. De parkeergarage beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden, oplaadplekken voor elektrische voertuigen en over speciale standplaatsen voor leen rolstoelen ten behoeve van mindervaliden. De parkeergarage beschikt daarnaast over de laatste stand van techniek zoals kentekenherkenning en de mogelijkheid om in- en uit te rijden met de bankpas. Indien er veel bezoekers tegelijkertijd willen betalen en alle 4 betaalautomaten reeds bezet zijn, kan de bezoeker desgewenst ook bij het verlaten van de garage aan de uitrit afrekenen.

APCOA PARKING Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Europees marktleider APCOA PARKING GROUP. Met 50 jaar ervaring op parkeergebied en een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard onderscheidt APCOA PARKING zich van haar concurrenten. Zij beheert en exploiteert ruim 1,5 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9500 locaties in 13 Europese landen. Hiertoe behoren parkeerplaatsen bij 1.800 stads- en winkelcentrumlocaties, 400 hotels, 150 ziekenhuizen en 58 Europese luchthavens.

APCOA PARKING Nederland B.V. dankt Catella Parken Europa en Orange Investment Managers voor het gestelde vertrouwen en kijkt uit naar een prettige samenwerking.

Lees meer

APCOA PARKING voegt premium locatie in Maastricht toe

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-voegt-premium-locatie-in-maastricht-toe0/

APCOA PARKING breidt haar locaties in de Limburgse hoofdstad verder uit en zal per 2021 haar diensten aanbieden bij winkelcentrum Brusselse Poort in de gelijknamige wijk in Maastricht- West.

In het kader van de vernieuwing en herontwikkeling van het winkelcentrum heeft eigenaar HB Capital besloten vanaf januari de exploitatie van de bijbehorende vier parkeerterreinen met een capaciteit van 550 parkeerplaatsen zelf ter hand nemen. APCOA PARKING is gecontracteerd voor het parkeerbeheer en zal HB Capital daarbij volledig ontzorgen. Naast beheer op afstand vanuit de centrale meldkamer neemt APCOA PARKING tevens het technisch, operationeel en financieel beheer voor haar rekening.

In de eerste week van januari wordt gestart met het installeren van nieuwe state of the art parkeerapparatuur, wat ongeveer 1 week zal duren. Ook de bebording en bewegwijzering worden opgefrist en vernieuwd. Tijdens deze werkzaamheden blijven de parkeerterreinen van winkelcentrum Brusselse Poort toegankelijk. Zodra de installatie gereed is, zet APCOA PARKING op locatie parking hosts in die de bezoekers graag wegwijs in het nieuwe systeem.

APCOA PARKING Nederland dankt HB Capital voor het in haar gestelde vertrouwen en kijkt uit naar succesvolle en langdurige samenwerking!

Lees meer