Parkeren in Amsterdam | APCOA

Parkeren in Amsterdam: Eenvoudig bij APCOA PARKING

Parkeer uw auto op een betaalbare  en veilige parkeerplaats terwijl u in de hoofdstad vertoeft. In Amsterdam beschikt APCOA PARKING over diverse parkeerlocaties verspreid over de stad. Bekijk welke locatie het beste bij uw doel past. Zoekt u een goedkope parkeerlocatie in de avond of het weekend in hartje centrum? Bij APCOA PARKING Prins & Keizer parkeert u al een hele avond en nacht voor slechts € 15 of 24 uur in het weekend voor slechts € 20,00. Het weekendtarief is ook beschikbaar in parkeergarage Heinekenplein.

 

APCOA PARKING Antarctica

Hele dag geopend, Multistorey car park

per 60 minuten Van  3
APCOA PARKING De Loodsen

Hele dag geopend, Multistorey car park

per 30 minuten Van  2
APCOA PARKING Flow Amsterdam

Sluit vandaag: 23:00, Underground car park

 
per 20 minuten van  1,50
APCOA PARKING Heinekenplein

Hele dag geopend, Multistorey car park

 
per 27 minuten van  3
APCOA PARKING NDSM

Hele dag geopend, Multistorey car park

per 60 minuten Van  2,50
APCOA PARKING Prins & Keizer

Hele dag geopend, Multistorey car park

  
per 27 minuten Van  3
Heros Amsterdam

Sluit vandaag: 22:30, Multistorey car park

per uur van  3,80
Parkeergarage Albert Cuyp

Hele dag geopend, Underground car park

per 2 minuten Van  0,17
Parkeergarage Geuzenpoort

Sluit vandaag: 20:30, Underground car park

Parkeergarage Middenweg

Sluit vandaag: 21:30, Underground car park

per 60 minuten Van  6
Parking Cruquiuskade

Hele dag geopend, Underground car park

per 60 minuten Van  6
Parking Museum Quarter

Hele dag geopend, Underground car park

per 20 minuten Van  1,60
Parking Nobelweg

Sluit vandaag: 22:30

per 60 minuten Van  6

Ontspannen parkeren in Amsterdam: APCOA biedt centraal gelegen parkeergarages aan

APCOA beheert meerdere parkeervoorzieningen in Amsterdam, voor mensen die in het stadscentrum of in de omliggende regio op zoek zijn naar een parkeerplaats. In Amsterdam parkeer je in het centrum bij parkeergarages Prins & Keizer, Heinekenplein, Albert Cuyp, Museum Quarter en De Loodsen.

Amsterdam is een van de meest bruisende, gevarieerde en cultuurrijke steden van Europa. In de kenmerkende grachtenpanden wonen mensen van alle slag, van deftige, oudere Amsterdammers tot trendy, jonge stadsbewoners en jongeren die zich in het nachtleven onderdompelen. Amsterdam is een stad waar altijd iets te doen is, van de nachtelijke bonkende beats op het Rembrandtplein tot de overdaad aan kunst en cultuur in het Rijksmuseum. 

Onze parkeergarages Heinekenplein en Prins & Keizer liggen zeer centraal in Amsterdam. Het Rijksmuseum ligt voor beide parkeergarages op slechts 8 minuten lopen. De bekende theaters en concertzalen van Amsterdam bevinden zich tevens vlakbij onze parkeergarages. Koninklijk Theater Carré en het Delamar Theater liggen op nog geen 10 minuten lopen van parkeergarage Prins & Keizer en Paradiso ligt op 5 minuten lopen. Ook voor het Nationale Opera & Ballet (in de Stopera) parkeert u het beste in APCOA PARKING Prins & Keizer. 

Parkeer ook in parkeergarage Prins & Keizer voor een bezoek aan het wereldberoemde Anne Frank Huis aan de Prinsengracht, de vele winkels van de Kalverstraat en het Leidseplein; dè plek in Amsterdam met de populairste bars, clubs en restaurants. 

En als je na al dat winkelen, het nachtleven en de cultuur zin hebt in een biertje, dan raden wij jou de Heineken Experience aan. Onze parkeergarage APCOA PARKING Heinekenplein ligt vlak naast de Heineken Brouwerij en ook dicht bij de Albert Cuyp Markt. Ook voor een bezoek aan Pathé parkeer je goedkoop bij APCOA! Wij hebben aantrekkelijke aanbiedingen met Pathe samengesteld!

Vanuit Museum Quarter bent u zo bij het Concertgebouw, Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Stedelijk Museum Amsterdam.Voor deze parkeergarage reserveer je eenvoudig jouw parkeerplaats vooraf tegen de beste tarieven! Voor een bezoek aan Nemo Amsterdam parkeer je het beste in parkeergarage de Loodsen.

De zakelijke reiziger of de evenementenbezoeker vindt onze parkeergarage Antartica (P9) nabij de Amsterdam Arena, Ziggo Dome en Afas Live. Parkeer hier voor een bezoek aan een van de omliggende kantoren of een bezoek aan een concert of voetbalwedstrijd.