Parkeren in Amsterdam - APCOA Parking
 
 
 
 
 

Parkeren in Amsterdam: Eenvoudig bij APCOA PARKING

Parkeer uw auto op een betaalbare  en veilige parkeerplaats terwijl u in de hoofdstad vertoeft. In Amsterdam beschikt APCOA PARKING over diverse parkeerlocaties verspreid over de stad. Bekijk welke locatie het beste bij uw doel past. Zoekt u een goedkope parkeerlocatie in de avond of het weekend in hartje centrum? Bij APCOA PARKING Prins & Keizer parkeert u al een hele avond en nacht voor slechts € 15 of een weekenddag voor slechts € 20,00. Het weekendtarief is ook beschikbaar in parkeergarage Heinekenplein.

 

APCOA PARKING Antarctica

Hele dag geopend

per 60 minuten  3
APCOA PARKING Heinekenplein

Hele dag geopend

per 30 minuten van  3
APCOA PARKING Prins & Keizer

Hele dag geopend

per 30 minuten van  3
Flow Parking

Sluit vandaag: 23:00

per 30 minuten van  2
Parking Albert Cuyp

Hele dag geopend

per 2 minuten  0,17
De Loodsen

Hele dag geopend

per 30 minuten  2
Parking Museum Quarter

Hele dag geopend

per 20 minuten  1,60
Parking Nobelweg

Sluit vandaag: 22:30

 

Ontspannen parkeren in Amsterdam: APCOA biedt centraal gelegen parkeergarages aan

APCOA beheert meerdere parkeervoorzieningen in Amsterdam, voor mensen die in het stadscentrum of in de omliggende regio op zoek zijn naar een parkeerplaats.  In Amsterdam parkeert u in het centrum bij parkeergarages Prins & Keizer, Heinekenplein, Albert Cuyp, Museum Quarter en De Loodsen.

Amsterdam is een van de meest bruisende, gevarieerde en cultuurrijke steden van Europa. In de kenmerkende grachtenpanden wonen mensen van alle slag, van deftige, oudere Amsterdammers tot trendy, jonge stadsbewoners en jongeren die zich in het nachtleven onderdompelen. Amsterdam is een stad waar altijd iets te doen is, van de nachtelijke bonkende beats op het Rembrandtplein tot de overdaad aan kunst en cultuur in het Rijksmuseum. 

Onze parkeergarages Heinekenplein en Prins & Keizer liggen op slechts 8 minuten lopen van het Rijksmuseum. De bekende theaters en concertzalen van Amsterdam bevinden zich vlakbij onze parking Prins & Keizer. Carré en het Delamar Theater liggen op 11 minuten loopafstand van parking Prins & Keizer en Paradiso ligt op slechts 8 minuten loopafstand. Voor het Nationale Opera & Ballet (in de Stopera) parkeert u het beste in Prins & Keizer. 

U kunt ook in Prins & Keizer parkeren voor het Anne Frank Huis, de winkels van de Kalverstraat, en het Leidseplein, dè plek in Amsterdam met de populairste bars en restaurants. 

En als u na al dat winkelen, het nachtleven en de cultuur zin hebt in een biertje, dan raden wij u de Heineken Experience aan. Onze parking Heinekenplein ligt vlak naast de Heineken Brouwerij en ook dicht bij de Albert Cuyp Markt. Vanuit Museum Quarter bent u zo bij het Concertgebouw, Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Stedelijk Museum Amsterdam.

De zakelijke reiziger of de evenementenbezoeker vindt onze garage Antartica (P9) nabij de Amsterdam Arena, Ziggo Dome en Afas Live. Parkeer hier voor een bezoek aan een van de omliggende kantoren of een bezoek aan een concert of voetbalwedstrijd.