Parkeren in Den Haag - APCOA Parking
 
 
 
 
 

Parkeren in Den Haag

Sommige plekken sluit je voor altijd in je hart. Den Haag is er zo één: het beste van twee werelden. Stad van vrede en recht. Van stad en strand. Van nieuwe stijlen en oude meesters. Van winkels en paleizen. Van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Van Hagenaars en Hagenezen. Ontdek Den Haag!

Parking Malieveld

Hele dag geopend

per 55 minuten vanaf  3

 

Ontspannen parkeren in Den Haag bij de centraal gelegen parkeergarages van APCOA PARKING

APCOA biedt drie parkeervoorzieningen in Den Haag, waaronder het Havenkwartier vlak bij de haven en het strand van Scheveningen. Parkeren in Den Haag centrum kan bij het Malieveld en bij het Savornin Lohmanplein bieden wij ook een parkeergarage.

Rondom het historische Binnenhof, in hartje Den Haag, staan de belangrijkste gebouwen uit de Nederlandse politiek. Wanneer u in parking Malieveld parkeert, kunt u het Binnenhof en zijn gebouwen verkennen, inclusief de Ridderzaal en de Eerste Kamer. 

Het Malieveld is een evenemententerrein van 10 hectare; parkeer in parking Malieveld voor evenementen of om het terrein met onder meer een skatepark en een paviljoen te verkennen. Onze parkeergarage Malieveld is ook een praktisch beginpunt voor een bezoek aan het Mauritshuis Museum, een museum met een kleine maar belangrijke collectie schilderijen uit de Gouden Eeuw.

Den Haag is niet alleen een internationaal gerespecteerde stad van recht, politiek en cultuur, maar ook een mooie plek om van het strand te genieten. Strand Scheveningen biedt trendy beach clubs, restaurants en winkels, en ligt op slechts 2 km van het centrum van Den Haag. U verkent Scheveningen gemakkelijk vanuit parkeergarage het Havenkwartier.

 
 

Al onze parkeergarages zijn geopend en bereikbaar. Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM om een veilige omgeving voor onze klanten en medewerkers te creëren. Lees hier hoe wij samen verdere verspreiding kunnen voorkomen!