Parkeren in Den Haag - APCOA Parking
 
 
 
 
 

Parkeren in Den Haag

Sommige plekken sluit je voor altijd in je hart. Den Haag is er zo één: het beste van twee werelden. Stad van vrede en recht. Van stad en strand. Van nieuwe stijlen en oude meesters. Van winkels en paleizen. Van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Van Hagenaars en Hagenezen. Ontdek Den Haag!

 

Ontspannen parkeren in Den Haag bij de centraal gelegen parkeergarages van APCOA PARKING

APCOA biedt drie parkeervoorzieningen in Den Haag, waaronder het Havenkwartier vlak bij de haven en het strand van Scheveningen. Parkeren nabij het winkelcentrum kan bij het Savornin Lohmanplein. Onlangs is de eerste parkeergarage van APCOA PARKING Nederland in de gezondheidssector geopend, namelijk APCOA PARKING Haga Hospital Leyweg.

Den Haag is niet alleen een internationaal gerespecteerde stad van recht, politiek en cultuur, maar ook een mooie plek om van het strand te genieten. Strand Scheveningen biedt trendy beach clubs, restaurants en winkels, en ligt op slechts 2 km van het centrum van Den Haag. U verkent Scheveningen gemakkelijk vanuit parkeergarage het Havenkwartier.