Parkeerexploitatie en management 

APCOA biedt zakelijke partners een geavanceerd portfolio met veelzijdige parkeeroplossingen en diensten en is de juiste partner voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Klik voor meer informatie.

 

Producten en diensten

Parkeren voor uw collega's, klanten of bezoekers wilt u netjes op orde hebben. Maar wat is dan de beste oplossing? Of wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen door te adverteren via Google of in één van onze mupi's? We staan voor u klaar met persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen. Klik voor meer informatie.

 

Onze markten

APCOA Nederland biedt een breed scala aan parkeerdiensten op diverse locaties, zoals luchthavens, winkelcentra en ziekenhuizen. Wij streven naar een naadloze ervaring voor onze klanten met behulp van innovatieve technologieën en klantgerichte oplossingen. Met 50 jaar ervaring bieden wij voor elk segment een passende oplossing. Klik voor meer informatie.

 

Certificeringen

APCOA Nederland B.V. is in het bezit van het ISO 9001:2015 en het ISO 14001:2015 certificaat. Bestaande en nieuwe relaties weten dat zij kunnen vertrouwen op een gemotiveerde partner die een compleet pakket van parkeerdienstverlening gestructureerd en op kwalitatief hoogwaardige wijze uitvoert. Klik voor meer informatie.

 

Duurzaam ondernemen

APCOA zet zich in voor duurzaam ondernemen door middel van het verminderen van de impact op het milieu, het bevorderen van elektrisch rijden en het investeren in groene energie. Klik voor meer informatie.

APCOA Nederland

APCOA Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA GROUP, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Met meer dan 50 jaar ervaring in parkeerbeheer en een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard onderscheidt APCOA zich van haar concurrenten. De groep beheert en exploiteert ruim 1,4 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties in 13 Europese landen. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerkcontracten.

 

CONTACT

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze afdeling Business Development door het conactformulier in te vullen of door te bellen naar 085- 049 98 99