Parkeren in Rotterdam | APCOA

Parkeren in Rotterdam centrum bij APCOA PARKING 

Parkeren in Rotterdam Centrum doe je eenvoudig bij APCOA Parking Nederland. Niet alleen is het parkeren in Rotterdam bij ons voordelig, maar ook de abonnementen voor onbeperkt in- en uitrijden zijn een perfecte uitkomst voor degenen die langer parkeren in Rotterdam of in het Centrum. Wij bieden diverse abonnementen aan, geschikt voor jouw situatie. Zo bieden wij:

Onze parkeergarages zijn gevestigd op gunstige locaties in Rotterdam en in het centrum , waar je prettig, veilig en goedkoop kunt parkeren. Je kunt eenvoudig vanuit de locaties lopen naar populaire plekken in en rondom het centrum. Mocht je geïnteresseerd zijn welke populaire plekken er te bezichtigen zijn, lees dan verder onderaan de pagina. Bekijk hieronder al onze locaties in het prachtige Rotterdam.

APCOA PARKING Maastoren

Hele dag geopend, Car park (surface)

per 15 minuten Van  1
APCOA PARKING Scheepvaartkwart...

Hele dag geopend, Multistorey car park

 
per 60 minuten Van  2,50
APCOA PARKING Westblaak

Hele dag geopend, Multistorey car park

 
per 20 minuten Van  1,50
Parkeerterrein Maashaven Zuidz...

Sluit vandaag: 23:00, Car park (surface)

Slaakhuys

Sluit vandaag: 21:30, Underground car park

per uur Vanaf  1,67

Goedkoop parkeren in Rotterdam Centrum

Goedkoop Parkeren in Rotterdam kan een behoorlijke klus zijn. Vooral als je dichtbij populaire plekken in Rotterdam wil parkeren. Gelukkig zijn er een aantal opties die jouw reis en ervaring in Rotterdam makkelijker en leuker maken.

Mocht het zo zijn dat je graag naar het centrum wil gaan, dan is in- en uitreizen erg eenvoudig wanneer je in één van onze parkeergarages parkeert. Zo kun je eenvoudig parkeren in het centrum van Rotterdam. Onze parkeergarage in Westblaak is een geschikte parkeerlocatie als je de indrukwekkende zakelijke en culturele bestemmingen van Rotterdam wilt bezoeken, zoals het World Trade Center Rotterdam (acht minuten lopen), de artistieke Witte de Withstraat (één minuut lopen) of het Maritiem Museum (zes minuten lopen). Ook als je in onze parkeergarage Westblaak parkeert, loop je in slechts acht minuten naar de Koopgoot. Hier kun je een lekker dagje winkelen en leuke restaurantjes bezoeken.

Omdat je in onze parkeergarage goedkoop kunt parkeren dichtbij Rotterdam Centrum heb je genoeg tijd om alle populaire hotspots te bezoeken. Zo kun je een bezoek brengen aan de Beurstraverse op slechts acht minuten lopen van onze parkeergarage Westblaak, of geniet van het heerlijke eten en de spectaculaire architectuur van de Markthal Rotterdam, op 11 minuten afstand. Dit prachtige, grijze gebouw van glas en steen heeft de vorm van een omgekeerd hoefijzer en is dé plek voor liefhebbers van lekker en goedkoop eten. Bovendien is het een van de grootste kunstwerken ter wereld. De Hoorn des Overvloeds is een digitaal 3D-kunstwerk dat op de binnenkant van de Markthal is aangebracht; het is een beeltenis van 11.000 m2 van fruit, vis, bloemen, zaden, groenten en insecten gedrukt op 4.000 aparte aluminium panelen. Genoeg te bezoeken dus in het centrum van Rotterdam!

In het gezellige Scheepvaartkwartier in Rotterdam zit vol met pakhuizen en statige panden. Hier kun je het Wereldmuseum met diverse wereldtentoonstellingen bezoeken. Ook het Belasting en Douane museum bevindt zich in deze wijk. Beide musea zijn eenvoudig te bereiken vanuit onze parkeergarage aan het Scheepvaartkwartier. Hier kun je parkeren voor een goedkoop tarief. Bijzonder is ook de Veerhaven, een haven waar kleine schepen kunnen aanmeren. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de kop van Zuid en de Erasmusbrug. Op het Westelijk Handelsterrein bevinden zich diverse restaurantjes waar je heerlijk kunt borrelen of eten. Allemaal op loopafstand van parkeergarage Scheepvaartkwartier, waar je dichtbij het centrum van Rotterdam eenvoudig en veilig kunt parkeren. Dit allemaal voor een goedkoop en gunstig tarief.

Op de Wilhelminakade in Rotterdam kun je ook goedkoop en veilig parkeren in één van onze parkeergarages. Hier vind je spraakmakende hoge gebouwen. Populair hier is Cruiseterminal Rotterdam waar wekelijks enorme schepen aanmeren. Fantastisch om dit te zien! Vanaf de Erasmusbrug heb je hier een prachtig uitzicht op. Daarnaast vind je het Nieuwe Luxor theater en allerlei horeca in dit gebied. Allemaal binnen enkele minuten lopen vanuit onze parkeergarage in de Maastoren.

Dat Rotterdam een paar jaar geleden uitgeroepen is tot beste festivalstad van de wereld, is niet voor niets. Niet alleen heeft Rotterdam véél festivals (hartje zomer, maar ook als het vriest dat het kraakt), de Rotterdamse organisatoren tonen met de programma’s die ze bedenken vooral ook veel lef en vernieuwingsdrift. Tijdens deze gave festivals bieden wij speciale aanbiedingen en avondtarieven aan voor de festivalgangers. Zo kunnen de festivalgangers voor een goedkoop tarief veilig parkeren in het centrum van Rotterdam.

APCOA Parking: jouw parkeergarage in Rotterdam

Bij APCOA Parking hebben wij een aantal parkeergarages op geweldige locaties in en rondom het centrum van Rotterdam. Zoals je al hebt gelezen hebben wij een parkeergarage gevestigd in Westblaak, Scheepvaartkwartier en op de Wilhelminakade. Als aanbieder in parkeergarages vinden wij het belangrijk dat er veilig geparkeerd kan worden voor iedereen. Wij bieden onder andere mindervalide plekken aan voor een zorgeloze rit naar één van onze parkeergarages: jij parkeert en wij zorgen voor de rest.

Omdat Rotterdam een ontzettend gave stad is met bezienswaardigheden, willen wij het parkeren voor jou zo eenvoudig en goedkoop mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan speciale avondtarieven, onze abonnementen en aanbiedingen tijdens feestdagen en festivals. Wij zijn graag up-to-date zodat wij jou een scherpe prijs kunnen aanbieden in de desbetreffende parkeergarage in Rotterdam. Heb je vragen over onze producten of (speciale) tarieven? Neem gerust contact met ons op.