Parkeren in Rotterdam - APCOA Parking
 
 
 
 
 

Parkeren in Rotterdam centrum bij APCOA PARKING 

Rotterdam heeft de drukste haven van Europa en is één van de meest bruisende en modernste steden van Nederland. Rotterdam heeft een spectaculaire, helder verlichte en moderne skyline, met grote bruggen zoals de Erasmusbrug, die over de scheepvaartroute van de Nieuwe Maas loopt. APCOA PARKING beschikt over 5 parkeergarages in Rotterdam waar je prettig kunt parkeren. Twee middenin het bruisende stadscentrum, 1 op de Wilhelminakade aan de voet van de Erasmusbrug, 1 in de Tarwewijk en een in Kralingen dichtbij diverse restaurants en onder een grote supermarkt.

APCOA PARKING Maastoren

Hele dag geopend

per 15 minuten van  1
APCOA PARKING Scheepvaartkwart...

Hele dag geopend

per 60 minuten van  2,50
APCOA PARKING Westblaak

Hele dag geopend

per 24 minuten van  1,50
Slaakhuys

Sluit vandaag: 21:30

per uur van  1,67

Parkeren in hartje Rotterdam 

Rotterdam in- en uitreizen is heel gemakkelijk. Als u in onze parkeergarage Westblaak parkeert, loopt u in slechts 8 minuten naar de Koopgoot. APCOA PARKING Westblaak is ook een geschikte parkeerlocatie als u de indrukwekkende zakelijke en culturele bestemmingen van Rotterdam wilt bezoeken, zoals het World Trade Center Rotterdam (8 minuten lopen), de artistieke Witte de Withstraat (1 minuut) of het Maritiem Museum (6 minuten). 

Houdt u van winkelen? Breng dan vooral een bezoek aan de Beurstraverse op slechts 8 minuten lopen van onze parkeergarage Westblaak, of geniet van het heerlijke eten en de spectaculaire architectuur van de Markthal Rotterdam, op 11 minuten afstand. Dit prachtige, grijze gebouw van glas en steen heeft de vorm van een omgekeerd hoefijzer en is dè plek voor liefhebbers van lekker eten. Bovendien is het een van de grootste kunstwerken ter wereld. De Hoorn des Overvloeds is een digitaal 3D-kunstwerk dat op de binnenkant van de Markthal is aangebracht; het is een beeltenis van 11.000 m2 van fruit, vis, bloemen, zaden, groenten en insecten gedrukt op 4.000 aparte aluminium panelen. 

In het gezellige Scheepvaartkwartier, vol met pakhuizen en statige panden, bezoekt u het Wereldmuseum met diverse wereldtentoonstellingen. Ook het Belasting en Douane museum bevindt zich in deze wijk. Beide musea zijn eenvoudig te bereiken vanuit parkeergarage Scheepvaartkwartier. Bijzonder is ook de Veerhaven, een haven waar kleine schepen kunnen aanmeren. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de kop van Zuid en de Erasmusbrug. Op het Westelijk Handelsterrein bevinden zich diverse restaurantjes waar je heerlijk kunt borrelen of eten. Allemaal op loopafstand van parkeergarage Scheepvaartkwartier.

Op de Wilhelminakade vind je spraakmakende hoge gebouwen. Populair hier is Cruiseterminal Rotterdam waar wekelijks enorme schepen aanmeren. Fantastisch om dit te zien! Vanaf de Erasmusbrug heb je hier een prachtig uitzicht op. Daarnaast vind je het Nieuwe Luxor theater en allerlei horeca in dit gebied. Allemaal binnen enkele minuten lopen vanuit APCOA PARKING Maastoren.

Dat Rotterdam een paar jaar geleden uitgeroepen is tot beste festivalstad van de wereld, is niet voor niets. Niet alleen heeft Rotterdam véél festivals (hartje zomer, maar ook als het vriest dat het kraakt), de Rotterdamse organisatoren tonen met de programma’s die ze bedenken vooral ook veel lef en vernieuwingsdrift.