Laat uw auto reinigen in parkeergarage Westblaak terwijl deze geparkeerd staat!!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/laat-uw-auto-reinigen-in-parkeergarage-westblaak-terwijl-deze-geparkeerd-staat-1/

Een gewassen auto als u terug komt van werk, winkelen of andere activiteiten? Dat kan vanaf heden in Parkeergarage Westblaak.

Een gewassen auto als u terug komt van werk, winkelen of andere activiteiten? Dat kan vanaf heden in Parkeergarage Westblaak. Uw auto wordt met de hand gewassen zonder water met milieuvriendelijke middelen. Bespaar tijd en verlaat  de garage met een stralende auto!


U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur gebruik maken van deze service. De kosten voor een wasbeurt bedragen € 12,00.

Lees meer

APCOA introducert Flex Parking

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-introducert-flex-parking-1/

APCOA Nederland heeft per 1 mei een nieuw product in een aantal van haar garages in Amsterdam, Den Haag, Dordrecht en Rotterdam geintroduceerd. Dit product is aangepast aan het „nieuwe werken“. Bedrijven, flexwerkers en andere geïnteresseerden kunnen vanaf heden een abonnement afsluiten voor 2 of 3 dagen per week waarbij ook de dagen mogen variëren. Dit product wordt in Nederland momenteel nog niet verkocht door andere parkeeraanbieders en is daarmee uniek. Wanneer dit product succesvol blijkt te zijn, wordt het aantal garages waarin dit product verkrijgbaar is uitgebreid.

Het product is verkrijgbaar in de volgende garages:

  •     Visstraat te Dordrecht
  •     Westblaak te Rotterdam
  •     Malieveld te Den Haag
  •     Geelvinck te Amsterdam
Lees meer