APCOA PARKING stunt met 1 maand gratis parkeren bij afname van een kwartaalabonnement

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-stunt-met-1-maand-gratis-parkeren-bij-afname-van-een-kwartaalabonnement/

Nu we langzamerhand weer teruggaan naar "normaal", gaan mensen weer vaker met de auto naar het werk. Een parkeerabonnement biedt hen dan gemak en zekerheid. APCOA PARKING speelt daar op in met een 3=2 aanbieding voor nieuwe klanten in de steden Amsterdam, Rotterdam en Dordrecht. Dit houdt in dat je 3 maanden kunt parkeren voor de prijs van 2. Je krijgt dus 1 volledige maand parkeren cadeau!

In Amsterdam centrum kan dit in parkeergarage Prins & Keizer aan de Prinsengracht en in parkeergarage Heinekenplein vlakbij de Albert Cuyp. Ook kun je in de omgeving van de Rai gebruik maken van deze aanbieding in parkeergarage Flow Amsterdam. In Rotterdam kun je middenin het centrum terecht in parkeergarage Westblaak en in parkeergarage Scheepvaartkwartier nabij de Erasmusbrug. In hartje Dordrecht kun je van deze aanbieding gebruik maken in parkeergarage Visstraat.

Een goede actie om de diensten van APCOA PARKING eens uit te proberen. De toegang is snel geregeld want binnen 5 dagen parkeer je al in de door jouw geselecteerde parkeergarage. Bevalt het niet? De abonnementen zijn eenvoudig maandelijks opzegbaar na de actieperiode van 3 maanden.

APCOA PARKING Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Europees marktleider APCOA PARKING GROUP. Met 50 jaar ervaring op parkeergebied en een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard onderscheidt APCOA PARKING zich van haar concurrenten. Zij beheert en exploiteert ruim 1,5 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9500 locaties in 13 Europese landen. Hiertoe behoren parkeerplaatsen bij 1.800 stads- en winkelcentrumlocaties, 400 hotels, 150 ziekenhuizen en 58 Europese luchthavens.

Meer info? Klik op de onderstaande steden?

Terug to top