De Erasmusbrug, één van de mooiste bruggen van Rotterdam. De brug, ook wel ‘’De Zwaan’’ genoemd, was in 1996 gebouwd en is meer dan vier voetbalvelden lang. De mooie witte brug is niet te missen en is een must-see in Rotterdam. Benieuwd waar je kunt parkeren? In onze parkeergarage Maastoren is dat mogelijk.

 

De Erasmusbrug

De Erasmusbrug is de verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van Rotterdam en is hét icoon van de stad. Deze brug is niet zomaar een brug, maar een hangbrug. Dit maakt de brug extra bijzonder met zijn 139 meter hoge stalen pyloon, die met veertig tuien is gemonteerd. Er kan wel gezegd worden dat dit een knap staaltje engineering is, en waar je als Rotterdammer erg trots op mag zijn. 
Als je Rotterdam op zijn best wil zien, maak dan een wandeling op de Erasmusbrug en zie de grote schepen langsvaren. ‘s Avonds is de bijzondere vorm van de brug met sfeervolle licht verlicht. Niet alleen is de brug geliefd door Rotterdammers, maar ook door vele toeristen. 

 

Parkeergarage Erasmusbrug | APCOA PARKING Maastoren

Onze parkeergarage vlakbij de Erasmusbrug in Rotterdam biedt een prettige en gemakkelijke parkeeroplossing voor bezoekers van de stad. Met ruime parkeerplaatsen kun je zich ontspannen weten dat jouw auto veilig staat terwijl je geniet van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Betaalbare tarieven en een handig locatie dichtbij mooie bezienswaardigheden, maakt parkeren bij APCOA PARKING een top keuze.

Als je een bezoekje wil brengen aan de mooie brug is het natuurlijk wel fijn om te weten waar je voor een aantrekkelijke prijs kunt parkeren. Bij APCOA PARKING parkeer je voor gunstige tarieven in verschillende steden, waaronder Rotterdam. Op straat parkeren kun je soms duurder uitkomen dan in een parkeergarage parkeren. Bij APCOA PARKING verzekeren wij jou van een goedkoper parkeertarief dan op straat.
Je kunt parkeren in de Maastoren, vlakbij de Erasmusbrug. De parkeergarage is gelegen in het grote Deloitte gebouw. Eenvoudig 24/7 in- en uitrijden is mogelijk en daarnaast zijn er meer dan 450 parkeerplaatsen. Er is dus altijd een parkeerplek beschikbaar, zodat jij met een gerust gevoel kunt parkeren. 

 

Waar kun je parkeren in de buurt van de Erasmusbrug?

Er zijn verschillende manieren om te parkeren in de buurt van de Erasmusbrug in Rotterdam. Hier zijn een paar opties:

  1. Parkeermeters: Er zijn ook parkeermeters beschikbaar in de buurt. Deze kun je gebruiken om te betalen voor parkeren op de openbare weg.

  2. Parkeerabonnementen: Er zijn ook parkeerabonnementen beschikbaar voor wie vaak wil parkeren nabij de Erasmusbrug. Hiermee kun je tegen een gereduceerd tarief parkeren in een specifieke zone. 

  3. Parkeren op straat: Er is ook de mogelijkheid om te parkeren op de openbare weg. Hier moet je wel betalen voor via parkeermeters of parkeerapp, en houd rekening met tijdsbeperkingen en eventuele parkeerverboden. Op straat parkeren kom je in het algemeen duurder uit, dan parkeren in de parkeergarage. 

Het is aan te raden om vooraf te informeren over de beschikbaarheid van parkeerplaatsen, tarieven en tijdsbeperkingen en eventuele verboden tijden voor de parkeerplaatsen in de omgeving van de Erasmusbrug. Voor meer informatie over onze parkeergarage kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

De Erasmusbrug Rotterdam | Bereikbaarheid

De Erasmusbrug Rotterdam is makkelijk te bereiken met het openbaarvervoer. Vanaf Rotterdam Centraal Station is het ongeveer 15 minuten reizen per tram of metro. Je stapt dan vervolgens uit bij het Wilhelminaplein. 
Kom je met de auto? Geen probleem, want op maximaal 5 minuten loopafstand is onze parkeergarage Maastoren verwijderd van de mooie bezienswaardigheid. Je kunt daar voor een voordelig tarief doordeweeks parkeren en in het weekend profiteren van een super aanbieding. Meer weten over de aanbieding en de parkeergarage? Lees dan verder. 

 

24 uur parkeren in het weekend: € 10,00!

Parkeren in Rotterdam kan hoog oplopen in de kosten. Vooral als je besluit om in het centrum te gaan parkeren. In het weekend kun je voordelig parkeren vlakbij de Erasmusbrug. Voor maar 10 euro kun je maximaal 24 uur parkeren. Indien je korter dan drie uur parkeert betaal je het regulier tarief. Gelukkig is onze parkeergarage tegenover de tramstation waar je vanaf daar gemakkelijk met het ov naar het centrum kunt. Meer informatie? Klik hier

 

APCOA PARKING Maastoren ligt dichtbij: