Het Nieuwe Luxor Theater

Het Nieuwe Luxor Theater,  geopend in april 2001, aan de voet van de mooie Erasmusbrug en tegenover het grote gebouw de Maastoren. Het moderne theater, in een opvallende rode kleur, staat aan het begin van de Wilhelminaplein, op de Kop van Zuid.

Meerder keren per week worden voorstellingen getoond, zowel korte als langlopende voorstellingen voor jong en oud. De voorstellingen bestaan uit musicals, shows, kleinkunst, theaterconcerten, opera’s, circussen en dansvoorstellingen met ruim 1.500 stoelen.

Groepsboekingen en bedrijfsuitjes vanaf 20 personen tot maximaal 1.535 personen zijn ook mogelijk in het Nieuwe Luxor Theater. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende arrangementen, waarin een voorstelling met bijvoorbeeld een combinatie van een borrel en/of een diner mogelijk is.

Het Nieuwe Luxor Theater ligt direct naast metrostation Wilhelminaplein. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij onze parkeergarage APCOA PARKING Maastoren. Meer weten over de parkeergarage? Lees dan verder. 

 

Parkeergarage APCOA PARKING Maastoren | Nieuwe Luxor Theater

Parkeergarage Maastoren in Rotterdam biedt een fijne en eenvoudige parkeeroplossing voor bezoekers van Rotterdam. Met ruime parkeerplaatsen in een prachtig gebouw, kun je ontspannen wetende dat jouw auto veilig staat terwijl je geniet van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Betaalbare tarieven en een handig locatie dichtbij belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Nieuwe Luxor Theater, maakt parkeren in Parkeergarage Maastoren een top keuze.

APCOA PARKING Maastoren is gelegen bij het Nieuwe Luxor Theater. Net zoals het theater is onze parkeergarage ook te vinden aan het Wilhelminaplein, op de Kop van Zuid. De parkeergarage is eenvoudig te bereiken en je hebt altijd een zekerheid dat een parkeerplek beschikbaar is. Reserveren is dus niet nodig in deze parkeergarage. 

Je kunt voor een voordelig tarief parkeren. Zo kun je voor vier euro per uur parkeren en in het weekend betaal je slechts tien euro voor 24 uur parkeren! Daarnaast is het nog mogelijk om abonnementen op maat te bestellen. Parkeer je periodiek in de Maastoren en wil je voordeliger kunnen parkeren? Dan is een op-maat-gemaakte abonnement perfect voor jou. 

 

Parkeergarage APCOA PARKING Maastoren | Route

De parkeergarage, vlakbij het Nieuwe Luxor Theater, is te vinden in het Deloitte gebouw. Hierin kun je de voertuig parkeren in de mooie stad Rotterdam. Je kunt eenvoudig 24/7 inrijden om te kunnen parkeren in de parkeergarage. Vervolgens kun je gerust opzoek gaan naar een beschikbare parkeerplaats. In parkeergarage Maastoren is altijd een parkeerplek beschikbaar. Eenmaal een plaats gevonden, kun je naar de beschikbare liften lopen en even genieten van het prachtige uitzicht op de Erasmusbrug. Vervolgens loop je eenvoudig de Maastoren uit en loop je maximaal vijf minuten naar het Nieuwe Luxor Theater. Zorgeloos parkeren is voor ons van groot belang en daar hoort een makkelijk bereikbaarheid ook bij.

Klik hier om de route vast te leggen naar de parkeergarage Maastoren. 

 

Hoe kun je nog meer parkeren in de buurt van het Nieuwe Luxor Theater?

Er zijn ook andere manieren om te parkeren in de buurt van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Hier zijn een paar opties:

  1. Parkeermeters: Er zijn ook parkeermeters beschikbaar in de buurt van het Nieuwe Luxor Theater. Deze kun je gebruiken om te betalen voor parkeren op de openbare weg.

  2. Parkeerabonnementen: Er zijn ook parkeerabonnementen beschikbaar voor wie vaak parkeert in de buurt van het Nieuwe Luxor Theater. Hiermee kun je tegen een gereduceerd tarief parkeren in onze parkeergarage. Voor meer informatie over de abonnementen voor de parkeergarage Maastoren kun je contact opnemen met onze klantenservice.

  3. Parkeren op straat: Er is ook de mogelijkheid om te parkeren op de openbare weg rondom het Nieuwe Luxor Theater. Hier moet je wel betalen voor via parkeermeters of parkeerapp, en houd rekening met tijdsbeperkingen en eventuele parkeerverboden. Houdt er wel rekening mee dat parkeren op straat duurder kan zijn dan in een parkeergarage.

Het is aan te raden om vooraf te informeren over de beschikbaarheid van parkeerplaatsen, tarieven en tijdsbeperkingen en eventuele verboden tijden voor de parkeerplaatsen in de omgeving van het Nieuwe Luxor Theater. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

24 uur parkeren in het weekend: € 10,00!

Parkeren in Rotterdam kan hoog oplopen in de kosten. Vooral als je besluit om in het centrum te gaan parkeren. In het weekend kun je voordelig parkeren vlakbij het Nieuwe Luxor Theater. Voor maar 10 euro kun je maximaal 24 uur parkeren. Indien je korter dan drie uur parkeert betaal je het regulier tarief. Als je besluit om naar het centrum te gaan is dat natuurlijk geen probleem. Gelukkig is onze parkeergarage tegenover de tramstation waar je vanaf daar gemakkelijk met het ov naar het centrum kunt. Meer informatie

 

APCOA PARKING Maastoren ligt dichtbij: