Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten waarmee APCOA PARKING Nederland u kan ondersteunen. Wij werken klantgericht en flexibel: of het een project betreft van bescheiden of grotere omvang of één die een combinatie van verschillende disciplines vergt, wij zoeken samen met u naar een oplossing die aansluit bij uw doelstellingen.

Op basis van langjarige huurcontracten exploiteert APCOA PARKING op eigen titel en voor eigen risico zowel bestaande als nieuw geopende parkeervoorzieningen. Bij de inrichting van contractuele afspraken staan creativiteit en flexibiliteit voorop en wordt veelal gezocht naar een combinatie van vaste en variabele verplichtingen waarbij zowel vastgoedeigenaar als de huurder profiteert van een goede performance. In nauwe samenwerking met gespecialiseerde investeerders worden projecten ontwikkeld en aangekocht die APCOA PARKING vervolgens in exploitatie neemt. 

Onze dienstverlening strekt zich uit tot parkeerterreinen, parkeergarages, parkeerondersteuning tijdens evenementen en parkeerhandhaving. Met 50 jaar ervaring in het beheren van parkeervoorzieningen in 13 Europese landen, beschikken wij over de kennis, de organisatie en de technologie om een soepele parkeerafwikkeling op uw terrein te garanderen en gebruik en inkomsten te optimaliseren. APCOA PARKING weet welke eisen in welke omgeving aan parkeren worden gesteld en hanteert een verticale marktbenadering die uiteenvalt in de marktsegmenten retail, evenementen, gezondheidszorg en travel.

Traffic Management is een systeem dat ontwikkeld is om verkeersstromen in drukbezochte servicezones te beheren. Dit systeem wordt al met veel succes op diverse luchthavens gebruikt en regelt dat alleen geautoriseerde taxi's de servicezones betreden en verlaten zodat lange wachtrijen en chaos vermeden worden.

APCOA PARKING adviseert verhuurders en eigenaren van onroerend goed in concepten en planning en verzorgt analyses van klantprofielen en vraag. Deze ondersteuning begint al in de planningsfase van nieuwbouw en renovaties en bestaat onder andere uit haalbaarheidsonderzoek, advies en ontwerp en financieringsbemiddeling.

APCOA PARKING is een pionier op het gebied van ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën en heeft een eigen e-businessplatform gebouwd ter ondersteuning van 's werelds grootste reserveringssysteem voor parkeerplaatsen op de luchthaven Londen Gatwick. Vandaag de dag beheert APCOA PARKING de online parkeerreserveringen op meer dan 50 internationale luchthavens in Europa. Naast het vooraf reserveren van parkeerplaatsen, verkopen wij een breed scala aan producten op online platforms zoals waardekaarten, seizoenskaarten en abonnementen.

Het innovatieve digitale FLOW platform vormt de kern van onze visie op het verbinden van parkeren en mobiliteit. Het is o.a. toegankelijk via een mobiele app die parkeren transformeert naar een snellere, complete en stressvrije mobiliteitservaring en de loyaliteit van de parkerende consument stimuleert. Met APCOA FLOW behoren de zoektocht naar parkeerplaatsen, het gebruik van parkeerkaarten en wisselgeld en het in de rij staan bij betaalautomaten tot het verleden. Optimalisatie van het zoeken en navigeren naar de gewenste parkeergelegenheid reduceert zoekverkeer waarmee APCOA PARKING actief bijdraagt aan de vermindering van de uitstoot in steden en een integraal onderdeel van de Smart City wordt.

FLOW is dynamisch: het platform breidt zich voortdurend uit en speelt in op hedendaagse klantbehoeften zoals het vooraf reserveren van parkeerplaatsen en het zonder slagboom betreden van parkeergarages. Het FLOW platform stelt APCOA PARKING daarnaast in staat parkeergarages om te vormen tot mobiliteitshubs waarin additionele diensten zoals verschillende vormen van (elektrisch) deelvervoer worden ondergebracht en gecombineerd tot een unieke mobiliteitservaring. 

We komen graag in contact!


Neem direct contact op met onze afdeling Business Development of bel 085- 049 98 99.