APCOA PARKING WINT AANBESTEDING PARKEERBEHEER ALBERT HEIJN

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-wint-aanbesteding-parkeerbeheer-albert-heijn/

Rotterdam, 14 maart 2017

 

APCOA PARKING Nederland heeft in opdracht van Ahold Europe Real Estate & Construction de tender gewonnen voor het parkeerbeheer op 30 supermarktlocaties in Nederland en België. Dit bestaat uit de parkeerhandhaving, het onderhoud aan de parkeerapparatuur en het dagelijkse beheer van de diverse locaties. APCOA PARKING Nederland BV start per 1 april met het beheer van deze locaties.

Door deze samenwerking heeft APCOA een grote stap gezet in de markt Supermarkt Parking. “Wij streven ernaar om onze diensten in deze sector in de toekomst verder uit te breiden”, aldus Steffen Bätjer. APCOA PARKING ondersteunt supermarktketens met professioneel parkeermanagement    waarbij de parkeerplaatsen vrij worden gehouden voor de klanten van de supermarkt en het onrechtmatig parkeren wordt tegengaan. “Snel, veilig en prettig parkeren is voor onze klanten heel belangrijk. Door de diensten van APCOA hoeft het management van de supermarkten zich niet bezig te houden met parkeerissues bij hun locatie. Zo kunnen zij zich geheel focussen de klanten in de winkel”, aldus Anneke de Vries van Albert Heijn Real Estate & Construction.

Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 12 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. Meer dan 30 Europese luchthavens hebben APCOA inmiddels het beheer van hun parkeerfaciliteiten toevertrouwd.

De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf heeft 4900 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Over APCOA PARKING Nederland BV


APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING Groep. In Nederland biedt APCOA PARKING parkeerservice in stads- en winkelcentra met bijna 9.500 plaatsen en zijn zij in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Met deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement weten bestaande en nieuwe relaties dat zij hiermee kunnen vertrouwen op een gemotiveerde partner die een compleet pakket van parkeerdienstverlening op structurele en kwalitatief hoogwaardige wijze uitvoert.

Terug