APCOA PARKING De Loodsen is een goede optie voor wie op zoek is naar goedkoop parkeren in Amsterdam. Gelegen in het westen van de stad, is het de perfecte uitvalsbasis voor een dagje winkelen op de Albert Cuypmarkt, een van de grootste markten van Europa. Naast de markt zijn er ook veel leuke cafés en restaurants in de buurt om te ontdekken. Met de voordelige parkeertarieven bij APCOA PARKING De Loodsen, kun je jezelf trakteren op een heerlijke lunch of diner. Bovendien is de parkeergarage goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hieronder vind je de acties om jouw ervaring in Amsterdam voordeliger te maken met goedkoop parkeren.

 

24 uur parkeren in het weekend: €15,00!

Actie informatie:

  • Geldig op zaterdag en zondag.
  • Minimale parkeerduur: 3 uur en 45 minuten. Indien je korter parkeert, betaal je het regulier tarief, maar nooit meer dan €15,- per 24 uur in het weekend.
  • Tarief start zaterdag om 06.00 uur en eindigt op zondag om 23:59 uur.
  • Je hoeft geen apart product aan te schaffen om in aanmerking te komen voor deze actie. De actie wordt automatisch geactiveerd wanneer de parkeerduur meer dan 3 uur en 45 minuten bedraagt. 
  • N.B.: Het is niet nodig en mogelijk parkeerplaatsen in deze garage te reserveren. Er zijn altijd voldoende plekken beschikbaar.

Actie geldig bij:

APCOA PARKING De Loodsen

 

 

Ook interessante bezienswaardigheden

Parkeergarage De Loodsen

Parkeergarage De Loodsen

Veembroederhof 208
1019 HC Amsterdam