Parkeren in Parkeergarage De Loodsen (Amsterdam) | APCOA PARKING | APCOA

APCOA PARKING De Loodsen

Adres

Veembroederhof 208
, 1019 HC Amsterdam
, Oostelijke Handelskade
+31 (0)85 049 98 99

Parkeertarieven

Van € 2,00 per 30 minuten
tot € 30,00 per dag

Openingstijden

Ma - Zo
Hele dag geopend

Extra informatie

446
Totaal aantal plaatsen
2.00 m
Doorrijhoogte
APCOA PARKING De Loodsen-1
APCOA PARKING De Loodsen-2

Producten

Abonnementen

Onbeperkt parkeren tegen een vaste lagere prijs.

 

Dagkaarten

Ontlast uw bezoekers van parkeerzorgen en biedt ze een dagkaart aan (24 uur geldig).
Minimale afname: 50 kaarten.

Urenkaarten

Kom uw bezoekers tegemoet in de parkeerkosten middels een urenkaart (verkrijgbaar voor 1, 2, 3 of 4 uur).
Minimale afname: 50 kaarten.

Beschrijving

APCOA PARKING De Loodsen is een ideale parkeergarage voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke parkeeroplossing waar je de auto goedkoop kunt parkeren in Amsterdam. Gelegen vlak buiten het centrum van de stad, is de parkeergarage gelegen langs de snelweg, zodat de parkeergarage makkelijk te bereiken is met de auto. Met meer dan 400 parkeerplaatsen biedt de parkeergarage voldoende capaciteit voor jouw auto en de tarieven zijn betaalbaar voor zowel korte als lange termijn parkeren.

Vanaf de parkeergarage zijn er uitstekende verbindingen met tram of bus naar het centrum van Amsterdam. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft, terwijl je jouw auto goedkoop bij APCOA PARKING De Loodsen parkeert. Deze parkeergarage is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een goedkope en gemakkelijke parkeeroplossing in Amsterdam.

Bezienswaardigheden in de buurt

Parkeergarage De Loodsen is een aantrekkelijke optie voor iedereen die voordelig en gemakkelijk met de auto wil reizen en dichtbij de belangrijkste attracties goedkoop wil parkeren in Amsterdam. Met meer dan 400 parkeerplaatsen is er altijd voldoende ruimte voor jouw voertuig en de tarieven zijn betaalbaar voor zowel korte als lange parkeertermijnen. Bovendien biedt De Loodsen parkeergarage extra diensten zoals elektrische oplaadpunten voor jouw auto. Als je op zoek bent naar een voordelige parkeeroplossing in Amsterdam, is De Loodsen parkeergarage een uitstekende keuze waar je met de auto goedkoop kunt parkeren.

De parkeergarage is gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer en is makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de snelweg, zodat je zonder stress en gedoe het centrum van Amsterdam kunt bereiken en de populairste bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis kunt bezoeken. Hieronder een overzicht van de populaire bezienswaardigheden.

APCOA PARKING De Loodsen | Goedkope parkeeroplossing voor een dagje uit in Amsterdam

Bij APCOA PARKING De Loodsen hoef je niet alleen de hoofdprijs te betalen voor het parkeren van je auto in Amsterdam, maar bieden we ook stressvrije gemak vanwege de gunstige locatie. Of je nu van plan bent om te winkelen, musea te bezoeken of uit te gaan, onze parkeergarage biedt een veilige en betrouwbare plek om je auto te parkeren. Bij deze parkeergarage hoef je geen reservering te maken voor je parkeerplaats; we hebben voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Kortom, bij APCOA PARKING De  Loodsen kun je niet alleen goedkoop met de auto parkeren in Amsterdam, maar ook comfortabel en stressvrij genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

 

 

 

Parkings in de buurt

Parking Cruquiuskade

Hele dag geopend, Underground car park

per 60 minuten Van  6
Parkeergarage Middenweg

Sluit vandaag: 21:30, Underground car park

per 60 minuten Van  6
APCOA PARKING Prins & Keizer

Hele dag geopend, Multistorey car park

  
per 27 minuten Van  3