Parkeren in de buurt van de boulevard in Scheveningen

Scheveningen is een populaire badplaats voor de nationale en internationale toeristen en kan erg druk zijn tijdens sommige periodes. Hierdoor kan parkeren een lastige opgave zijn vlakbij de boulevard. Dit prachtige stuk van Den Haag trekt meer dan 13 miljoen bezoekers aan en herbergt een aantal grote attracties, zoals Sea Life, Holland Casino, het Circustheater en De Pier.

U kunt parkeren in diverse parkeergarages en daarom zetten wij de parkeeropties voor u op een rij, zodat u met zekerheid kunt parkeren en kunt genieten van een leuk dagje uit in Scheveningen en op de boulevard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder. 

Parkeergarage vlakbij de boulevard in Scheveningen

Opzoek naar een parkeergarage in de buurt van de boulevard in Scheveningen? Dan bent u voor parkeren bij APCOA aan het juiste adres. U bent vanaf de parkeergarage slechts een steenworp afstand verwijderd van de boulevard. Vanuit de parkeergarage - APCOA Parking Kurhaus – loop je langs het prachtige Kurhaus namelijk direct naar de boulevard en vervolgens strand op.

Onze overdekte parkeergarage heeft brede rijbanen en 250 parkeerplaatsen. Tijdens het hoogseizoen kan de parkeergarage vol zijn, dus wij adviseren u om uw rit van te voren te plannen, zodat u stressvrij kunt parkeren. Wilt u de actuele beschikbaarheid zien van deze parkeergarage? Klik dan op deze link. Als de parkeergarage vol is, is APCOA Parking Nieuwe Parklaan ook een optie om daar uw auto te parkeren. Deze parkeergarage, met meer dan 550 parkeerplekken, is een paar minuten afstand verwijderd van de boulevard en het strand. 

De activiteiten vlakbij en op de boulevard van Scheveningen 

Scheveningen is de place-to-be voor een leuk dagje uit. Vooral op de boulevard kunt u genieten en een drankje doen op diverse terrasjes, heerlijk eten bij één van de restaurants of verblijf in het Kurhaus of Carlton Beach. Niet voor niets is de boulevard een populaire plek, want in de avond kunt u een naar één van de strandtenten gaan voor een gezellig nachtje uit. Veel strandtenten hebben een hipsterlook en dat brengt de sfeer goed naar boven. Vlakbij het Zwate Pad bevindt onze parkeergarage APCOA PARKING Strand

Scheveningen, met name de boulevard, zit vol met verassingen. In de buurt zijn er tal van attracties en kun je op loopafstand parkeren bij:

  • SEA Life aquarium
  • Pathé Scheveningen
  • De Pier 
  • Crazy Piano’s 
  • Barbarossa 
  • WHOOSAH Beachclub
  • Palace Promenade
  • Legoland Scheveningen

Wilt u liever een volledig overzicht van alle bezienswaardigheden in Scheveningen en op de boulevard? Klik hier voor meer informatie.

Onze parkeergarages in Scheveningen

Naast onze parkeergarage – APCOA Parking Kurhaus - vlakbij de boulevard hebben kunt u ook nog in andere parkeergarages parkeren in Scheveningen. Wij zullen hieronder al onze parkeergarages in Scheveningen kort toelichten.

Als eerst kunt u uw auto parkeren bij APCOA PARKING Nieuwe Parklaan. Vanaf deze parkeergarage bent u ongeveer een minuut loopafstand verwijderd van de boulevard. De parkeergarage in Scheveningen heeft in totaal 570 parkeerplaatsen en heeft meer dan tien parkeerdekken! 

Tot slot kunt u bij APCOA PARKING Strand parkeren voor een voordeliger tarief. Deze parkeergarage heeft meer dan 2000 parkeerplaatsen en is hiermee dus de grootste parkeergarage van Nederland! Vanaf deze parkeergarage in Scheveningen bent u ongeveer tien minuten loopafstand verwijderd van de boulevard . 

Meer informatie over onze parkeergarages en parkeren in Scheveningen? Klik hier