Ontdek het gezellige Vlaardingen tijdens de koopzondag!

Vlaardingen: de historische binnenstad met een uitgebreid en gezellig winkelgebied. De combinatie van moderne en prachtige winkels met historische straten maakt Vlaardingen een levendige stadshart. Geniet van gezellige terrasjes langs de haven en bezoek de weekmarkt, die plaatsvindt op elke woensdag en zaterdag. Daarnaast kun je ook de casino en het theater bezoeken voor een leuk dagje uit. 

Elke 1e zondag van de maand vindt er een koopzondag plaats in het centrum van Vlaardingen. Winkelcentrum Liesveld is een grotendeels overdekte winkelcentrum van maar liefst 12.000 vierkante meter. Naast het winkelcentrum kun je ook onze parkeergarage vinden, namelijk APCOA Parking Liesveld. Deze parkeergarage met meer dan 390 parkeerplekken, ligt naast het winkelcentrum en ben je dus binnen een paar seconden verwijderd van de gezellige winkels. 

De koopzondag in Vlaardingen is zeker een bezoekje plegen waard. In winkelcentrum vind je landelijke winkelketens en eromheen lokale ondernemers in historische straatjes. Het centrum van Vlaardingen telt maar liefst 215 winkels en diverse horecazaken. Tevens is er een bioscoop, theater, centrum voor kunst en cultuur en een jachthaven. Vlakbij deze bezienswaardigheden kun je de auto parkeren in onze parkeergarage APCOA Parking Hoogstraat. Deze parkeergarage telt maar liefst 428 parkeerplekken en verzekert jou van een parkeerplaats. 

 

Parkeren met de fiets of scooter

Ook is het mogelijk om het winkelcentrum te bezoeken met de fiets of scooter. Je kunt de fiets of scooter gratis parkeren in de bewaakte fietsenstalling aan de van Riekeeckstraat. Deze fietsenstalling vind je vlakbij onze parkeergarage ‘’APCOA Parking Liesveld’’ achter de Hema. 

Ook kun je een stallingsruimte vinden in de Oude Haven. De winkels en terrassen zijn vanaf daar binnen een minuut te vinden. Daarnaast zijn er ook drie oplaadpunten te vinden in het centrum: twee in de bewaakte fietsenstalling en één op het Veerplein. 

 

Parkeren in het sfeervolle Vlaardingen

haven-vlaadingen.jpg
Haven-groot-vlaardingen.jpg