Parkeren in Amersfoort | APCOA

Parkeren in Amersfoort

Amersfoort ligt precies in het midden van het land en is misschien wel de meest veelzijdige stad van Nederland. Met de historische binnenstad, de gezellige evenementen, het gevarieerde winkelaanbod, de bijzondere architectuur en de prachtige natuurlijke omgeving is er voor elke bezoekers iets te ontdekken. Ontdek Amersfoort!

 

 

Parking Eemplein

Sluit vandaag: 01:00, Multistorey car park

per 20 minuten Van  1

Centraal parkeren in Amersfoort centrum bij Parkeergarage Eemplein

De grootste schat van Amersfoort is haar historie. In de vele monumenten, straatjes, grachten en subtiele details voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. 

Amersfoort is perfect voor een dagje shoppen en er is voor ieder wat wils! Van het brede aanbod in de Langestraat, tot aan de charmante boetiekjes en winkeltjes van de Krommestraat of De Kamp. Er zijn genoeg bars en restaurants die je gastvrij ontvangen met een kop koffie, lunch of een gezellig drankje na het winkelen.

Plezierig en ontspannen parkeren doe je in parkeergarage Eemplein. Deze garage ligt in het centrum dichtbij de diverse winkels, Pathé Amersfoort, Fluor, Kunsthal en diverse restaurants.