Het dak van APCOA PARKING Westblaak wordt omgetoverd tot DÂK!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/het-dak-van-apcoa-parking-westblaak-wordt-omgetoverd-tot-dak-1/

van 22 juli tot 14 augustus wordt het dak van APCOA PARKING Westblaak weer omgetoverd tot DÂK.

van 22 juli tot 14 augustus wordt het dak van APCOA PARKING Westblaak weer omgetoverd tot DÂK. Waan je in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland. Iedere dag kun je op DÂK deelnemen aan festiviteiten, genieten van live-muziek en lokale dj's en natuurlijk aanschuiven bij de Social BBQ.

22 juli Grand Opening: DÂK eraf!

Lees meer

APCOA PARKING was 21-5 te zien bij RTL 4 in Wist Je Dat!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-was-21-5-te-zien-bij-rtl-4-in-wist-je-dat-1/

Afgelopen zaterdag was APCOA PARKING te zien bij RTL 4 in het programma Wist Je Dat. Bekijk de wetenswaardigheden over parkeren in deze film die opgenomen is in Amsterdam Prins & Keizer en Heinekenplein

Afgelopen zaterdag was APCOA PARKING te zien bij RTL 4 in het programma Wist Je Dat. Bekijk de wetenswaardigheden over parkeren in deze film die opgenomen is in Amsterdam Prins & Keizer en Heinekenplein op https://www.youtube.com/watch?v=CCMe15FNa2k.

Wist je trouwens dat je bij APCOA PARKING in hartje Amsterdam al vanaf € 10
24 uur kunt parkeren in het weekend?

Lees meer

APCOA PARKING AANWEZIG OP PROVADA 2016

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-aanwezig-op-provada-2016-1/

Rotterdam, 12 mei 2016.

APCOA PARKING Nederland BV zal zich van 7 tot en met 9 juni presenteren op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in Amsterdam Rai.

RotRotterdam, 12 mei 2016.
 
APCOA PARKING Nederland BV zal zich van 7 tot en met 9 juni presenteren op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in Amsterdam Rai. Zij tonen onder andere een nieuwe Pre Booking oplossing waarmee u, uw overcapaciteit van bestaande garages op een veilige manier kunt verkopen. Deze tool werkt geheel onafhankelijk van de reeds bestaande apparatuur en is eenvoudig en snel te implementeren. Daarnaast vertelt APCOA PARKING u graag meer over slagboomloos parkeren. Met deze oplossing worden de bepalingen en voorwaarden op parkeerterreinen gereguleerd. Hierdoor wordt onrechtmatig parkeren tegen gegaan wat leidt tot een positieve reactie bij legitieme klanten omdat er nu voldoende parkeerplaatsen voor hen beschikbaar zijn.  

Uiteraard treedt het professioneel team van Business Development graag met u in gesprek over al uw parkeervraagstukken zoals:

•    Het langjarig huren en exploiteren van parkeervoorzieningen;
•    Het huren en exploiteren op korte termijn;
•    Facility management en commercieel beheer;
•    Het bestrijden van onrechtmatig parkeren en hervormen van uw parkeerbeleid.


APCOA PARKING Nederland is te bezoeken op stand 11-53 in hal 11. 

Kijk voor verdere informatie over de beurs Provada op www.provada.nl.

Lees meer

WINNAAR JUBILEUMACTIE 25 JAAR APCOA PARKING BEKEND

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/winnaar-jubileumactie-25-jaar-apcoa-parking-bekend-1/

In 2015 was het precies 25 jaar geleden dat APCOA PARKING Nederland B.V. werd opgericht en haar activiteiten startte in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag. Afgelopen jaar werd dit jubileum groots gevierd met leuke acties en aanbiedingen. Zo konden parkeerders naast de jubileumactie waarbij men kans maakte op een jaar gratis parkeren, een geheel verzorgd avondje uit winnen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en maakten ze zelfs kans op het bijwonen van een race in een VIP box op Circuit Zandvoort. Daarnaast maakten de abonnees elke maand kans om een maand lang als VIP behandeld te worden in hun parkeergarage middels een eigen VIP plek.

In 2015 was het precies 25 jaar geleden dat APCOA PARKING Nederland B.V. werd opgericht en haar activiteiten startte in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag. Afgelopen jaar werd dit jubileum groots gevierd met leuke acties en aanbiedingen. Zo konden parkeerders naast de jubileumactie waarbij men kans maakte op een jaar gratis parkeren, een geheel verzorgd avondje uit winnen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en maakten ze zelfs kans op het bijwonen van een race in een VIP box op Circuit Zandvoort. Daarnaast maakten de abonnees elke maand kans om een maand lang als VIP behandeld te worden in hun parkeergarage middels een eigen VIP plek.

Jubileumactie: APCOA PARKING geeft een jaar lang gratis parkeren weg!

Afgelopen jaar kon men een jaar gratis parkeren winnen. Hiervoor in aanmerking komen was eenvoudig maar vergde wel wat creativiteit. Er moest aangegeven worden met hoeveel personen men in een parkeervak past middels een foto. De meest ludieke inzending kwam van Joyce Wolmerstett, groepsleerkracht van CBS de Acker uit Bergschenhoek. Zij bezocht met haar klas het Maritiem Museum en parkeerde bij APCOA PARKING Westblaak te Rotterdam. Joyce koos voor een 24/7 abonnement in parking Westblaak. Joyce heeft afgelopen donderdag haar 24/7 abonnement in ontvangst genomen. Alle kinderen kregen een gevuld rugzakje met onder andere een gratis dagkaart voor parking Westblaak zodat ze ook nog een keer met hun ouders kunnen terugkeren.

Lees meer

APCOA PARKING behaalt gedurende de eerste 9 maanden van 2015 positieve resultaten

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-behaalt-gedurende-de-eerste-9-maanden-van-2015-positieve-resultaten/
  • Omzet stijgt naar € 494.6 miljoen (2014: € 492.0 miljoen)
  • EBITDA stijgt naar € 37.7 miljoen (2014: € 35.0 miljoen)
  • EBIT stijgt naar € 15 miljoen (2014: -7.2 miljoen)
  • De kasstroom uit operationele activiteiten is meer dan verdubbeld naar € 22.7 miljoen (2014: € 9.6 miljoen)
  • Strategie 2020 is succesvol gelanceerd
  • Efficiency program brandstoffen groeit marginaal
  • APCOA bevordert de promotie van digitaal parkeren

Stuttgart, 18 December 2015 – APCOA PARKING Group, Europees marktleider in parkeerbeheer, zet ook in het derde kwartaal van 2015 de positieve resultaten voort. Gedurende de eerste 9 maanden van dit jaar zette het bedrijf € 494.6 miljoen om (2014: € 492.0 miljoen). Daarnaast genereerde de groep als dienstverlener voor derden partijen  een extra externe omzet van € 196.4 miljoen welke niet opgenomen is in de verkoopcijfers van de groep. De totale omzet van de groep gedurende de eerste 3 kwartalen van dit financiële jaar bedraagt € 691.0 miljoen (2014: € 724.2 miljoen). 

Het EBITDA van de groep (inkomsten voor rente, belasting, afschrijving en amortisatie) steeg de eerste 9 maanden naar € 37.7 miljoen (2014: € 35.0 miljoen), een stijging van  7.7% vergeleken met vorig jaar. De EBITDA marge verbeterde naar 7.6% (2014: 7.1%) en de EBIT (inkomsten voor winst en belasting) bereikte € 15.0 miljoen (2014: € -7.2 miljoen). De kasstroom vanuit operationele activiteiten is de laatste 12 maanden meer dan verdubbeld en gestegen naar € 22.7 miljoen (2014: € 9.6 miljoen). “De energie die we de afgelopen maanden hebben gestoken in het ontwikkelen van ons bedrijf en het vergroten van onze efficiëntie werpt zijn vruchten af”, aldus Ralf Bender, CEO van APCOA PARKING Group.

Tegen het einde van dit financiële jaar lanceerde APCOA haar nieuwe strategie 2020 welke gericht is op het versnellen van de groei van het bedrijf. APCOA wil haar doelstellingen bereiken door te investeren in digitalisering, new business development en acquisitie voor externe expansie. Daarnaast heeft het bedrijf een efficiency programma gestart dat reeds positieve bijdragen heeft opgeleverd. 

Europa-flinke stijging in omzet
APCOA is vrijwel in alle markten in Europa gegroeid. De sterkste groei werd waargenomen in Zuidelijk Europa (Italië, Spanje en Polen). Terwijl de omzet met een gemiddelde van 6.3% naar € 39.0 miljoen steeg (2014: € 36.7 miljoen) vergeleken met vorig jaar, steeg de EBITDA met 17.7% naar € 5.3 miljoen (2014: € 4.5 miljoen). In het centrale gedeelte van Europa (Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland en Zwitserland), genereerde APCOA een totale omzet van € 169.6 miljoen (2014: € 162.8 miljoen), wat een groei van 4.1% ten opzichte van vorig jaar weergeeft. De EBITDA steeg met 18.1% naar € 19.6 miljoen (2014: € 16.6 miljoen). De omzet van € 198.3 miljoen in Noord Europa (Denemarken, Zweden en Noorwegen) was op gelijk niveau met vorig jaar (2014: € 200.1 miljoen), terwijl de EBITDA groeide met 7.7% naar € 15.3 miljoen (2014: € 14.2 miljoen). “De stappen die we hebben genomen om het ruimtegebruik in de parkeerfaciliteiten te verbeteren in combinatie met het verbeterde verdienmodel hebben geresulteerd in prestatieverbeteringen,” aldus Bender.

Bewaking van parkeerterreinen blijft groeien
Het bedrijf was succesvol in het verwerven van nieuwe mandaten in parkeermanagement en parkeertoezicht. Gedurende de eerste 9 maanden van het jaar, sloot APCOA contracten af voor 498 nieuwe locaties. Het product Park & Control toonde een bijzondere mate van dynamiek en genereerde nieuwe contracten op 70 locaties. “We ervaren een aanzienlijke toename van de vraag in deze sector,” merkte Bender op. “Steeds meer detailhandel en particuliere eigenarenwillen ervoor zorgen dat hun parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor hun klanten en niet worden bezet door onbevoegden.”

Digitalisering van de parkeerfaciliteiten draagt bij aan klantenbeleving en winstgevendheid 
In PARKWAY, presenteerde APCOA een digitale oplossing om parkeerervaringen en de winstgevendheid van de parkeerfaciliteiten te verbeteren. Deze nieuwe dienst is gericht op een online platform met RFID chips dat het voor parkeerders mogelijk maakt de garage contactloos te betreden. Betalingen verlopen elektronisch via creditcard of op rekening. Het platform staat open voor samenwerking met andere parkeerexploitanten (zowel publieke als private partijen). “We streven naar een alliantie van eigenaren van onroerend goed, gemeentes en parkeerexploitanten om onze klanten een zo breed mogelijke keuze in parkeerplaatsen en het hoogste niveau van gemak en comfort te bieden” alsdus Bender. De eerste pilot projecten zijn reeds gestart in Zuid Duitsland.

In Milaan en Bologna in Italië wordt de Telepass Service uitgebreid. Een transponder, die reeds gebruikt wordt door chauffeurs om tol te betalen op de snelweg, biedt contactloze en girale toegang tot de deelnemende parkeergarages. Het systeem is een bijdrage van APCOA in het digitaliseren van de branche door klanten sneller, makkelijker en eenvoudiger te laten parkeren dan ooit tevoren. 

Toekomst
Ralf Bender beoordeelt de eerste 9 maanden van het financiële boekjaar positief: “Onze operationele  zakelijke en financiële gegevens ontwikkelen goed naarmate het jaar vordert. We verwachten tegen het einde van het jaar al onze omzet- en winstgevendheiddoelen te hebben bereikt.”


Lees meer

APCOA doneert € 10.000 aan action medeor e.V.

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-doneert-eur-10000-aan-action-medeor-ev/

Stuttgart, 30 november 2015 – De APCOA PARKING Groep heeft € 10.000 gedoneerd aan Europa's grootste hulporganisatie. In plaats van kerstgeschenken aan klanten en personeel te geven, ondersteunt APCOA deze liefdadigheidsinstelling en haar lokale partners om te zorgen dat medicijnen en medische apparatuur naar ongeveer 10.000 vestigingen in 140 landen worden verspreid.

Stuttgart, 30 november 2015 – De APCOA PARKING Groep heeft € 10.000 gedoneerd aan Europa's grootste hulporganisatie. In plaats van kerstgeschenken aan klanten en personeel te geven, ondersteunt APCOA deze liefdadigheidsinstelling en haar lokale partners om te zorgen dat medicijnen en medische apparatuur naar ongeveer 10.000 vestigingen in 140 landen worden verspreid.

Concreet houdt deze donatie in dat APCOA de medische hulp in Noord Irak financiert. Dit zorgt ervoor dat vluchtelingen in die regio urgente medicijnen en medische hulp kunnen krijgen. Als gevolg van grote ontberingen in de regio heeft een groot aantal mensen, met name kinderen, last van gezondheidsproblemen. Er worden pijnstillers, antibiotica en medische instrumenten toegestuurd.

Als bedrijf erkennen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. "Middels de steun aan action medeor e.V. tonen wij dat we aan deze verantwoording voldoen", aldus Ralf Bender, CEO van de APCOA PARKING Groep. "Deze donatie is onze bijdrage om ervoor te zorgen dat hulp wordt geleverd waar het het  meest dringend nodig is. Het zal acute medische hulp voor mensen middenin een crisissituatie mogelijk maken."

 

Contact: APCOA PARKING Holdings GmbH, Tilman Kube, Flughafenstr. 34, D-70624 Stuttgart-Airport, T: +49 711-94791-0

 


 

 

Lees meer

Dak van APCOA PARKING Westblaak wordt voor 10 dagen omgetoverd tot een stadspark!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/dak-van-apcoa-parking-westblaak-wordt-voor-10-dagen-omgetoverd-tot-een-stadspark/

Van 31 juli tot 9 augustus wordt het parkeerdek van APCOA PARKING Westblaak omgetoverd tot DÂK. Waan je 10 dagen lang in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland.

Van 31 juli tot 9 augustus wordt het parkeerdek van APCOA PARKING Westblaak omgetoverd tot DÂK. Waan je 10 dagen lang in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland. Iedere dag kun je op DÂK deelnemen aan festiviteiten, genieten van live-muziek en lokale dj's en natuurlijk aanschuiven bij de Social BBQ. Bekijk hier het programma en meer informatie over DÂK.

Lees meer

APCOA PARKING Westblaak: kloppend festivalhart tijdens de Rotterdamse dakendagen.

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-westblaak-kloppend-festivalhart-tijdens-de-rotterdamse-dakendagen/

Alles is leuker op een dak

 

Boven onze hoofden ligt een nog onbekende wereld. De Rotterdamse Dakendagen geven je een nieuw perspectief op de stad en bieden een bijzondere ontmoetingsplek aan iedereen die Rotterdam wil beleven zoals nooit tevoren.

Alles is leuker op een dak

Boven onze hoofden ligt een nog onbekende wereld. De Rotterdamse Dakendagen geven je een nieuw perspectief op de stad en bieden een bijzondere ontmoetingsplek aan iedereen die Rotterdam wil beleven zoals nooit tevoren.

Parking Westblaak: kloppend festivalhart

Van relaxed dakloungen tot een interactief kinderplatform en van pop-up dakconcerten tot een uitgebreid sportprogramma op hoogte. Kloppend festivalhart is de speciaal voor het festival ontwikkelde rooftopbar bovenop Parking Westblaak aan de Hartmanstraat. Hier, op een steenworp
afstand van de roemruchte Witte de Withstraat, beginnen ook (begeleide) routes naar de andere daken. Het dak van parking Westblaak is geopend van donderdagmiddag 11 juni tot zondagavond 14 juni.

Rotterdamse Dakendagen:

Wanneer? 11 – 14 juni 2015
Waar? Tientallen daken, hoofdlocatie: Parking Westblaak, Hartmanstraat

Toegang Volwassen € 10,00 voor één dag
Kinderen t/m 18 jaar € 2,00 voor één dag

Meer weten?

Lees meer

APCOA PARKING Prins & Keizer introduceert aantrekkelijk avond- en nachttarief van maandag t/m vrijdag

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-prins-keizer-introduceert-aantrekkelijk-avond-en-nachttarief-van-maandag-t-m-vrijdag/

Vanaf 20 januari bieden wij u een zeer aantrekkelijk avond- en nachttarief.

Vanaf 20 januari bieden wij u een zeer aantrekkelijk avond- en nachttarief. Voor slechts € 10,00 parkeert u uw auto de gehele avond en nacht middenin het centrum van Amsterdam. Het tarief start om 18.00 uur en eindigt om 08.00 uur. Ideaal voor bewoners of mensen die een avondje uit willen met lage parkeerkosten!

Bekijk hier onze poster.

Lees meer

De hele zaterdag of zondag parkeren in Amsterdam Centrum voor slechts € 10,- in APCOA PARKING Heinekenplein en Prins & Keizer!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/de-hele-zaterdag-of-zondag-parkeren-in-amsterdam-centrum-voor-slechts-eur-10-in-apcoa-parking-heinekenplein-en-prins-keizer/

Een dagje Amsterdam in het weekend zonder torenhoge parkeerkosten? Vanaf 1 februari parkeert u de gehele dag in hartje Amsterdam voor maximaal € 10,-! Dit tarief gaat in na een parkeerduur van 4 uur en is maximaal 24 uur geldig na inrijden. Het tarief eindigt zondagavond om 00.00 uur. Beide garages liggen midden in het centrum nabij het Leidseplein en Rembrandtplein, Paradiso, verschillende theaters en bioscopen.  

Bekijk hier onze poster.

Lees meer