APCOA PARKING en Urbee sluiten partnership voor Park & Cycle

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-en-urbee-sluiten-partnership-voor-park-cycle/

APCOA PARKING en Urbee slaan de handen ineen en bieden Urbee e-bikes in APCOA-parkeergarages aan, zodat autorijders probleemloos en voordelig kunnen parkeren en hun weg in de stad comfortabel en efficiënt per e-bike kunnen vervolgen.

Twee succesformules gaan samenwerken Park (APCOA) & Cycle (Urbee)

De parkeerdruk in Nederland blijft toenemen en met name in de grote steden zijn parkeerplaatsen schaars en kostbaar. APCOA PARKING heeft uitstekend bereikbare parkeergarages op diverse locaties in de grote steden. Urbee heeft een deelnetwerk van high end e-bikes die via de Urbee Go app eenvoudig kunnen worden geboekt. Vanaf 1 juli 2019 zijn de Urbee e-bikes beschikbaar in de parkeergarages van APCOA. Dit heeft als groot voordeel dat de bezoeker snel en simpel zijn auto kan parkeren en van daaruit met de e-bike de weg efficiënt, vlug en plezierig kan vervolgen naar afspraken of bezienswaardigheden in de stad. Gezond voor de automobilist en beter voor het milieu en de verkeersveiligheid door beperking van het zoekverkeer.

Beschikbaarheid

De Urbee e-bikes zijn per direct beschikbaar in APCOA PARKING Heinekenplein te Amsterdam en zijn te vinden bovenaan de inrit van de parkeergarage. Iedereen kan van deze e-bikes gebruik maken door het downloaden van de Urbee Go app, beschikbaar voor iOS en Android. In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van de e-bikes service van Urbee in Rotterdam, Den Haag en overige locaties in Amsterdam.

Over de APCOA PARKING Group

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf telt 5000 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland. Meer informatie: www.apcoa.nl en info@apcoa.nl.

Over Urbee

Urbee is opgericht in 2016 en heeft als doel de stad schoner en leefbaarder te maken door automobilisten op de elektrische fiets te krijgen. Urbee doet dat via een netwerk van locaties (Urbee-stations) waar je een e-bike kunt gebruiken via de Urbee Go app. Urbee gelooft dat elektrische deelfietsen een gezonde en leuke manier zijn om verkeersdrukte, luchtvervuiling en overvolle steden tegen te gaan. De e-bikes zijn beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Nijmegen. Het is de ambitie van Urbee om in de komende jaren het netwerk verder uit te breiden in Nederland, België en Duitsland. Meer informatie: www.urbee.nl en info@urbee.nl.

Terug to top