Bezoekers van The Upside Down parkeren altijd 15% Goedkoper!

 

APCOA PARKING Flow Amsterdam ligt precies onder The Upside Down Amsterdam. Maak de coolste foto's met jouw familie en vrienden, beleef een te gekke ervaring in de 25 verschillende kamers en ontvang maar liefst 15% korting op jouw parkeerkosten.

Met maar liefst 1500m2 en 25 rooms en decors mag The Upside Down Amsterdam zich het grootste Instagram museum van Europa noemen. Direct bij de ingang verlies je het gevoel van onder en boven in een draaiende vortex, waarna je in levensgrote en bewegende RGB projecties stapt. Je staat op je kop in de Royal Room, ervaart het leven onder zeeniveau in de Infinity Room, waarna je de Led verlichte pool betreedt, naast de levensgrote kauwgomballen machine in Candyland. Een bezoek duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en neemt je mee op avontuur naar een andere wereld.

Werkwijze


Trek bij aankomst in parkeergarage APCOA PARKING Flow Amsterdam een parkeerkaartje. Bij aankomst in The Upside Down ontvang je op vertoon van jouw ticket een stempel op jouw parkeerkaart waarmee je bij het afrekenen op de betaalautomaat 15% korting ontvangt.

Naar The Upside Down? Parkeer goedkoper bij APCOA!


Bezoek je binnenkort het interactieve Instagram Museum The Upside Down? Je vindt het aan de Europaboulevard 5, recht tegenover de RAI. Geniet deze unieke experience, zonder je zorgen te maken over hoge parkeerkosten. 

Parkeren in Amsterdam centrum is duur. Parkeer je op straat, dan betaal je € 4,50 per uur. Wil je goedkoop parkeren? Dat kan bij APCOA PARKING Flow Amsterdam. Deze parkeergarage, gelegen op ongeveer 3 minuten lopen van The Upside Down biedt de bezoeker van dit voordelige tarieven. Deze liggen 15% onder de reguliere tarieven.

Parkeergarage APCOA PARKING Flow Amsterdam is van alle gemakken voorzien. Voor de mindervaliden zijn er speciale plekken en uiteraard een lift beschikbaar. Kom je met een elektrische auto? Geen probleem. Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig.

Handig om te weten

 

  • Open van 7.00 - 23.00 uur
  • 170 Parkeerplaatsen
  • Doorrijhoogte: 2.00 meter
  • Mindervalide plekken en lift
  • Laadpunten voor elektrische auto's

APCOA PARKING Flow Amsterdam

Gelrestraat 2
1079 MZ Amsterdam