3 uur Parkeren: € 10,00!

 

 • Maximale parkeerduur: 3 uur.
 • Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de kassa van Pathe de Munt.
 • De kaarten zijn zogenaamde ‘nasteekkaarten’. Voer bij de betaalautomaat eerst de inrijkaart in en vervolgens de kaart van Pathé.


Kom je in het weekend? Maak er dan een complete dag of weekend van en profiteer van ons weekendtarief:

24 uur parkeren in het Weekend slechts € 20,00!

 • Minimale parkeerduur: 3 uur.
 • Maximaal 24 uur geldig.
 • Tarief start zaterdag om 06.00 uur en eindigt zondagavond om 23.59 uur.

 
                                 Wij wensen u alvast een hele fijne voorstelling!

  

Goedkoop Parkeren voor Pathé de Munt? APCOA PARKING Prins & Keizer!

Ga je naar de film bij Pathé de Munt? Parkeer dan bij APCOA PARKING Prins & Keizer! Met Pathé hebben we speciale deals gesloten om hun bezoekers aantrekkelijke parkeertarieven te bieden. Je kunt jouw auto 3 uur parkeren voor slechts € 10! Dat is ruim de helft goedkoper dan parkeren op straat, waar je € 7,50 per uur betaalt.

Pathé de Munt ligt om de hoek. Vanaf de parkeergarage is het slechts een paar minuten lopen via de Vijzelstraat waar deze bioscoop zich bevindt. APCOA PARKING Prins & Keizer is daarom een ​​ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Pathé de Munt.

Wil je er een compleet avondje uit van maken en langer dan 3 uur blijven? Ook dan kun je terecht bij APCOA PARKING Prins & Keizer. Je parkeert van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 uur en 06.00 uur voor maximaal € 15, -. In het weekend zelfs 24 uur voor € 20, -. Zo parkeer je voordelig en heb je een gezellig avondje uit of zelfs een heel weekend!

APCOA PARKING Prins & Keizer is 24/7 bereikbaar. Komt u met een elektrische auto? Geen probleem! Er zijn voldoende oplaadpunten voor elektrische auto's. Ook gehandicapten zijn welkom. We hebben speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten en hebben ook een lift.

Bij Pathé de Munt is het prettig film kijken middenin het centrum van Amsterdam. De bioscoop is onlangs vernieuwd en heeft het grootste led scherm van alle Pathé bioscopen in heel Nederland. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Pathé de Munt is uitgebreid met gezonde snacks, zoals vers fruit, sushi, wraps en vers gesneden groenten met dips. Ook kunnen bezoekers hier terecht voor een vegetarische hotdog van de Vegetarische Slager en kunnen zij hun eigen favoriete smaak frisdrank creëren met de Coca-Cola Freestyle.

Filmpje pakken bij Pathé de Munt?

Prins & Keizer: dichtbij Pathé de Munt!

 • 24/7 Open
 • 140 Parkeerplaatsen
 • Doorrijhoogte 1.70 meter
 • Elektrische laadpalen aanwezig
 • Mindervalide plekken en lift aanwezig


Parkeergarage Prins & Keizer

Parkeergarage Prins & Keizer
Ingang naast Prinsengracht 927
1017 HL Amsterdam