In het weekend parkeren voor slechts €20,-!

 • Minimale parkeerduur: 3 uur.
 • Maximaal 24 uur geldig.
 • Tarief start zaterdag om 06.00 uur en eindigt zondagavond om 23.59 uur.

Doordeweekse avonden parkeren voor slechts € 15,-!

 • Minimale parkeerduur: 3 uur.
 • Geldig van maandag tot en met vrijdag.
 • Geldig van 18.00 tot 06.00 uur de volgende morgen.

 

Parkeren nabij Leidseplein Amsterdam: voordelig en eenvoudig bereikbaar

Het Leidseplein. Middenin het drukke centrum van Amsterdam en onwijs gezellige plek voor een leuk dagje uit. Het plein ligt in het verlengde van de Leidsestraat en is één van de bekendste en levendigste pleinen van Amsterdam, onze mooie hoofdstad. Overdags kun je lekker een hapje en een koffie doen en later op de dag wordt het plein een gezellig uitgaansgebied. Er zijn daar vele restaurants, bars, clubs, zoals Jimmy Woo, Club Noir en Cooldown Café.

Maar een bezoek plegen aan het Leidseplein in Amsterdam kan nog lastig zijn voor de automobilisten. Tegenwoordig is in de binnenstad parkeren een lastige opgave, vaak omdat het te duur of moeilijk te bereiken is. Gelukkig hebben wij bij APCOA PARKING de ideale parkeergarage voor degenen die een dagje naar Amsterdam willen gaan: APCOA PARKING Prins & Keizer.

Wil je nabij Leidseplein parkeren voor een goedkoop tarief? Dat kan. Leidseplein ligt op 10 minuten lopen van onze parkeergarage. Je kunt voordelig parkeren in de avonduren voor maximaal 15 euro en in het weekend kun je 24 uur parkeren voor maar 20 euro! Scherpe prijzen middenin het centrum van Amsterdam. Wie wil dat nou niet?

 

Parkeren in Amsterdam centrum bij APCOA PARKING Prins & Keizer

Het centrum van Amsterdam is vaak erg druk en parkeren kan hierdoor een lastige opgave zijn en de kosten kunnen behoorlijk hoog oplopen. Gelukkig kun je bij onze parkeergarage 30 procent goedkoper parkeren dan op straat! Zo kun je voor een goedkoop tarief parkeren. Daarnaast hebben wij speciale aanbiedingen voor in de avonduren en in het weekend. Onze parkeergarage APCOA PARKING Prins en Keizer beschikt over voldoende plekken, maar houd er rekening mee dat het een druk gebied is. Hierdoor kan de parkeergarage snel vol zijn.

Parkeergarage Prins & Keizer te Amsterdam ligt middenin het centrum op de hoek Vijzelstraat/ Prinsengracht. De parkeergarage is 24/7 geopend, dus ook ideaal voor uitgaanspubliek. Heb je een elektrische auto? Bij APCOA PARKING Prins & Keizer zijn genoeg elektrische oplaadpunten beschikbaar. Daarnaast bieden wij ook mindervaliden plaatsen en is er een lift aanwezig.

 

Parkeer vlakbij populaire plekken in de buurt van het Leidseplein

Het Leidseplein is een populaire plein aan de zuidkant van de centrale grachtengordel van Amsterdam. Het plein ligt bijna tegenover het vaak bezochte Vondelpark. Parkeren in deze omgeving kan een behoorlijke uitdaging zijn en daarom is het dus verstandig om tijdig jouw volledige rit te plannen. Gelukkig kun je bij ons parkeren in onze parkeergarage Prins & Keizer. Het Leidseplein dient als vervoersknooppunt in de stad, met veel openbaarvervoersmogelijkheden en talloze clubs, bars en winkels.

 

Leidseplein Amsterdam bezienswaardigheden

Er zijn hier tal van interessante bezienswaardigheden en amusementsdiensten. Een veelvoorkomend onderdeel van dit op entertainment gerichte plein zijn de straatartiesten die bijna constant aan de oostkant van het plein te vinden zijn. Van acrobatische breakdance tot freestyle jazz op de contrabas, er is altijd wel iets te zien.

Tijdens de zomermaanden wordt de andere kant van het Leidseplein ingenomen door de grote terrassen van de bars langs het plein. Hier leunen toeristen en de lokale bevolking achterover en ontspannen met een drankje terwijl ze een pauze nemen tijdens hun winkeluitje of op weg zijn naar het nabijgelegen Museumplein om meer bezienswaardigheden te bekijken. Tijdens de koudere tijden van het jaar is het terrasgedeelte bedekt met een buitenschaatsbaan, terwijl op het plein kraampjes met warme gerechten verschijnen.

Meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt van het Leidseplein en waar je kunt parkeren bij APCOA PARKING in Amsterdam? Kijk op Tripadvisor voor de leukste uitjes.

 

 

Avondje uit rond het Leidseplein?

APCOA PARKING Prins & Keizer: dichtbij Leidseplein!

 • 24/7 Open
 • 140 Parking plaatsen
 • Oplaadpunten voor elektrische auto's
 • Parkeerplaatsen voor mindervaliden
 • Lift
 • Doorrijhoogte: 1.70 meters

 

Parkeergarage Prins & Keizer

Parkeergarage Prins & Keizer
Ingang naast Prinsengracht 927
1017 HL Amsterdam