Rova Beheer sluit samenwerking met APCOA PARKING

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/rova-beheer-sluit-samenwerking-met-apcoa-parking/

Vanaf 11 maart beheert APCOA PARKING parkeerterrein Karwei Maashaven in Rotterdam. Dit is de vijfde locatie die APCOA PARKING aan haar portefeuille mag toevoegen in deze havenstad.

Het parkeerterrein met 95 parkeerplaatsen dient voor bezoekers van de bouwmarkt, de Fit for Free sportschool en omliggende horeca. APCOA voert vanaf begin volgende week het technisch beheer en de meldkamer van dit parkeerterrein. 

Wij danken Rova Beheer voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages.


Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf telt 5000 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Terug to top