Parkeren in Vlaardingen | APCOA

Parkeren in Vlaardingen bij APCOA Parking

Parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest in Vlaardingen. Parkeren in Vlaardingen doe je bij APCOA Parking. Op gunstige centrale locaties in en rondom het centrum zijn onze parkeergarages te vinden. Onze producten bieden de perfecte oplossingen voor kort- en langparkeerders. Zo kun je voordelige abonnementen afsluiten voor onbeperkt in- en uitrijden. Zo bieden wij abonnementen aan voor de volgende garages: 

De stad Vlaardingen zit vol met verassingen. Ontdek een variatie van moderne en historische straten, ga lekker op pad langs de Oude Haven, doe een drankje op één van de gezellige terrassen of shop even rond in de overdekte winkelpassage Liesveld. Vlaardingen is een rustige stad met gezellige lokale winkeliers en op woensdag en zaterdag is er een weekmarkt waar marktlieden overheerlijke verse producten verkopen. Daarnaast is er elke 1e zondag van de maand een koopzondag in het centrum van Vlaardingen. Ben je benieuwd naar onze locaties in Vlaardingen? Bekijk ze hieronder. 

APCOA PARKING Hoogstraat

Sluit vandaag: 21:00, Car park (surface)

 
per 30 minuten Van  1
APCOA PARKING Liesveld

Hele dag geopend, Car park (surface)

per 45 minuten Van  2
APCOA PARKING Stadhuis

Sluit vandaag: 20:00, Car park (surface)

per 45 minuten Van  2

Jouw parkeergarage in Vlaardingen van APCOA Parking

APCOA Parking is te vinden op centraal gelegen plekken in Vlaardingen. Vlaardingen, ook wel bekend als de haringstad, telt iets meer dan 74.000 inwoners. De stad heeft leuke bezienswaardigheden en winkelmogelijkheden.

Wil je bijvoorbeeld even lekker winkelen? Dat kan natuurlijk in Winkelcentrum Liesveld. Het winkelcentrum biedt een breed winkelaanbod en is het ideale stuk voor al je boodschappen en andere aankopen. Geniet van meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier wat grotendeels is overdekt! Je kunt je auto parkeren bij APCOA Parking Liesveld waar je direct bij het winkelcentrum staat geparkeerd. Ook kun je de auto parkeren bij APCOA Parking Hoogstraat, welke een steenworp is verwijderd van het winkelcentrum.

Het is ook mogelijk om de auto te parkeren bij APCOA Parking Stadhuis. Wil je langs het stadhuis of het gemeentehuis van Vlaardingen? Dan is onze parkeergarage de ideale plek om te parkeren. Het kan ook natuurlijk zo zijn dat je even wilt wandelen tussen de historische straten van Vlaardingen.