APCOA PARKING Maastoren is een parkeergarage gelegen in het centrum van Rotterdam, nabij de Maas en de Erasmusbrug. De parkeergarage beschikt over meer dan 450 parkeerplaatsen verdeeld over 3 verdiepingen en biedt zowel kort- als lang parkeren aan. De parkeergarage is 24/7 geopend en beschikt over verschillende faciliteiten zoals oplaadpunten voor elektrische voertuigen en een lift die direct naar de parkeerverdiepingen gaat. De locatie van de parkeergarage is ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve bezoekers van Rotterdam, gezien de nabijheid van vele toeristische attracties, zoals het Nieuwe Luxor Theater en bedrijven. APCOA PARKING Maastoren is dan ook een handige oplossing voor iedereen die op zoek is naar parkeermogelijkheden in Rotterdam.

 

Voordelig parkeren vlakbij het Nieuwe Luxor Theater

Als je op zoek bent naar een voordelige parkeeroptie tijdens je bezoek aan het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, dan is de parkeergarage Maastoren wellicht de oplossing voor jou. Deze parkeergarage, gelegen op slechts enkele minuten lopen van het theater, biedt namelijk een avond- en nachttarief van slechts 10 euro. Dit is een voordelige en handige optie voor theaterbezoekers die hun auto voor een langere periode willen parkeren. Dit tarief is geldig op alle dagen van de week van 18:00 uur tot 06:00 uur. Houdt er rekening mee dat het tarief niet ingaat wanneer er vóór 18:00 uur wordt ingereden. Indien u vóór 18:00 inrijdt betaalt u het regulier tarief, óók na 18:00.

Met meer dan 450 parkeerplaatsen is er doorgaans voldoende ruimte om te parkeren en de garage is uitgerust met moderne faciliteiten zoals oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Bovendien is de locatie ideaal voor een avondje uit in Rotterdam, aangezien er vele toeristische attracties en restaurants op loopafstand te vinden zijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een voordelige parkeeroptie tijdens je bezoek aan het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, dan is de parkeergarage Maastoren zeker het overwegen waard.

 

De voorwaarden:

  • Tarief start elke dag om 18.00 uur en eindigt de volgende dag om 07:00 uur.
  • Je hoeft geen apart product aan te schaffen om in aanmerking te komen voor deze actie. De actie wordt automatisch geactiveerd wanneer de parkeerduur meer dan 2,5 uur bedraagt.
  • N.B.: Het is niet nodig en mogelijk parkeerplaatsen in deze garage te reserveren. Er zijn altijd voldoende plekken beschikbaar.

 

APCOA PARKING Maastoren ligt dichtbij:

 

Parkeergarage Maastoren

Wilhelminakade 101
3072 AP Rotterdam

Navigeer Direct