APCOA PARKING biedt een uitgebreid pakket op het gebied van parkeren. Dit omvat onder andere:

 • Haalbaarheidsonderzoek
  APCOA PARKING doet uitgebreid onderzoek om nieuwe projecten te beoordelen op financiële haalbaarheid.
 • Financiering
  APCOA PARKING financiert parkeergebonden installaties en trekt geselecteerde externe beleggers/financiers voor nieuw te ontwikkelen parkeeraccommodaties.
 • Advies en Ontwerp
  APCOA PARKING ontwikkelt een eigen ontwerp- en designconcept voor parkeervoorzieningen. Met logische en vriendelijke ontwerpen zorgen we ervoor dat onze parkeerders zich prettig voelen.
 • Operationeel beheer
  APCOA PARKING voert alle werkzaamheden uit om veilig en comfortabel parkeren mogelijk te maken met aandacht voor service en klantvriendelijkheid door goed opgeleide medewerkers.
 • Marketing
  APCOA PARKING maximiliseert met in huis ontwikkelde en doelgroepgerichte marketingactiviteiten de bezettingsgraad van parkeervoorzieningen.
 • Technisch beheer
  APCOA PARKING biedt oplossingen eerste lijns storingsbeheer en coördineert storingen in de tweede lijn.
 • Financieel beheer
  APCOA PARKING verzorgt rapportages op maat zoals bijvoorbeeld  een budget en maandrapportages.
 • Algemeen
  APCOA PARKING verzorgt directievoering. Wij overleggen met de opdrachtgever, sturen bij en verzorgen de periodieke evaluatie.

Overige diensten
APCOA biedt tevens diensten aan die zijn afgestemd op een specifieke situatie. Deze worden speciaal ontwikkeld om de parkeeraccommodatie nog aantrekkelijker te maken voor parkeerders en het rendement voor de opdrachtgever te verbeteren. Voorbeelden zijn o.a. shuttlediensten om gebruikers snel tussen parkeeraccommodatie en eindbestemming heen en weer te vervoeren, block parking ter optimalisatie van het gebruik van beschikbare parkeercapaciteit en trolleyservice voor gemakkelijk transport van bagage.

Voordelen

Waarom APCOA?

Parkeerbeheer

APCOA_Parking_center_8399ac344f.jpg
APCOA_Parking_Clients_fa4ad1a2e7.jpg
promotion_within_APCOA_8e5775b19f.jpg