APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING GROUP, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Met meer dan 45 jaar ervaring in parkeerbeheer en een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard onderscheidt APCOA zich van haar concurrenten. De groep beheert en exploiteert ruim 1,4 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties in 13 Europese landen. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerkcontracten.

APCOA PARKING biedt zakelijke partners een geavanceerd product met veelzijdige oplossingen en diensten. De basis van APCOA PARKING is maatwerk leveren in parkeerbeheer wat aangevuld wordt met aanvullende diensten.Wij zijn een dienstverlener en bezitten zelf geen onroerend goed. Daarom concurreren wij niet met investeerders en pandeigenaren. Onze belofte: We know how!

  • APCOA PARKING combineert internationale ervaring uit 13 landen met regionale deskundigheid.
  • APCOA PARKING biedt oplossingen op maat.
  • APCOA PARKING beheert en dus onafhankelijk en objectief.
  • APCOA PARKING koopt parkeergarages samen met beleggers.
  • APCOA PARKING biedt zakelijke partners maatwerk in parkeren.

De beste oplossing voor elke parkeervoorziening

Bij elke parkeergarage bepaalt de omgeving de behoefte van de klant. Bij winkelcentra parkeert men meerdere uren, bij de luchthaven of het station eventueel meerdere dagen. Indien gewenst kan APCOA PARKING de parkeerobjecten al vanaf het ontwikkelingstraject begeleiden. Wij stellen na een grondige locatieanalyse een aangepast bedrijfsconcept op met tarieven die aansluiten op de doelgroep en locatie. Ook bij bestaande objecten laat APCOA PARKING de omzet stijgen met de nieuwste technieken en effectieve marketing.

APCOA PARKING biedt flexibele contracten

Wij bieden u verschillende contractmodellen aan, zoals bijvoorbeeld een vaste huur, vaste huur gecombineerd met omzet afhankelijke huur, uitsluitend omzet afhankelijke huur of een managementcontract tegen vergoeding. Dit maakt flexibel samenwerken mogelijk.

 

De zekerheid van de nummer 1!

Als u een contract tekent met APCOA PARKING profiteert u van de zekerheid en stabiliteit van de nummer één in Europa. Beleggers en eigenaren van vastgoed profiteren van de volgende voordelen:

  • Sterke inkooppositie
  • Goede marktpenetratie
  • Financiële stabiliteit
  • Beleggers huren graag bij APCOA PARKING

Interesse?

Neem dan direct contact op met onze afdeling Business Development. U kunt hen bereiken via 085- 049 98 99. Zij informeren u graag over de vele mogelijkheden.