Parkeren in Tilburg - APCOA Parking
 
 
 
 
 

Parkeren in Tilburg

In Tilburg kun je heerlijk winkelen. Het winkelhart bevindt zich rondom de Heuvelstraat. Er is voldoende keuze voor iedereen! Daarnaast heeft Tilburg ook een bijzonder cultureel aanbod. In het Textiel Museum ontdek je alles over het heden en verleden van de textielindustrie. In het Tekenlokaal van Stadsmuseum Tilburg heeft  Vincent van Gogh als 13-jarig jongetje zijn eerste tekenlessen gekregen. Daarnaast is Tilburg erg bekend vanwege het grootste poppodium van het zuiden in Tilburg; 013.

Parking Spoorzone P1/ P2

Hele dag geopend

per uur van  1,60

APCOA beheert in Tilburg de parkeerterreinen Spoorzone. De Spoorzone ligt in het centrum van Tilburg pal naast het centraal station en het busstation. Hier zijn 2 terreinen waar je jouw auto kunt parkeren. Deze terreinen bieden 566 parkeerplaatsen middenin het centrum van Tilburg!

In het hart van de Tilburgse spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame. Hier kun je veel doen zoals skaten, dansen of een concert bezoeken. Zakelijk vergader hier je met collega's of huur je een ruimte voor een vergadering of congres.