Parkeren in Oldenzaal - APCOA Parking
 
 
 
 
 

Parkeren in Oldenzaal centrum bij APCOA PARKING 

Oldenzaal is een middeleeuwse bisschopsstad met als centrum de indrukwekkende 12e eeuwse Plechelmusbasiliek. Het is een hanzestad en was vroeger in Twente de poort naar Deventer, Zwolle en het Duitse Westfalen. 

Parking De Driehoek

per 30 minuten vanaf  1

Centraal parkeren in Oldenzaal Centrum bij APCOA 

Net als Deventer en Zwolle werd Oldenzaal in de 17e eeuw een vestingstad. Het werd een stad achter poorten, muren, wallen en grachten; veroverd, belegerd en gebrandschat door Geldersen, Spanjaarden, Geuzen en Münsterse troepen. De wandeling door het Oldenzaalse centrum begint bij de Tourist info in de Grootestraat.

Oldenzaal is een levendige, bruisende stad en een feest om naar toe te gaan. Een eeuwenoude stad bekend om haar bourgondische sfeer. De bekende Twentse gastvrijheid zul je in Oldenzaal ervaren op de gezellige terrassen aan de Grote Markt, in de winkelstraatjes of tijdens de vele feestelijke evenementen die Oldenzaal biedt. 

Onze parkeergarage De Driehoek is ruim opgezet, kent een relatief goedkoop parkeertarief en biedt enorm veel gemak. Je parkeert namelijk onder de winkels en je bent daardoor direct in het centrum van Oldenzaal.