Parkeren in Den Haag - APCOA Parking
 
 
 
 
 

Parkeren in Den Haag bij APCOA PARKING

Parkeren in Den Haag doe je eenvoudig bij APCOA Parking Nederland. Onze parkeergarages bieden de juiste en voordeligste uitkomst voor kortparkeerders en langparkeerders. Zo kun je voor een voordelig uurtarief parkeren of abonnementen afsluiten voor onbeperkt in- en uitrijden in Den Haag. Wij bieden diverse abonnementen voor de volgende parkeergarages: 

Den Haag: de stad aan zee, een stad met rijke culturele aanbod en een stad met culinair eten. Maak je hoofd leeg, parkeer op je gemak de auto in Den Haag en geniet van de heerlijke stranden, zoals Scheveningen Strand en Kijkduin. Winkel in de prachtige passage, geniet van verse vis en ontdek de hippe strandtenten in Scheveningen. Parkeren in Den Haag en Scheveningen doe je bij onze parkeergarages op prachtige A-locaties hieronder. 

APCOA PARKING heeft een breed aanbod aan parkeergarages op geweldige A-locaties in Scheveningen. Op deze A-locaties kun je op een paar minuten loopafstand geweldige plekken zien. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt bezoeken en in welke parkeergarage je kunt parkeren om de populaire plekken te kunnen bezichtigen van Scheveningen? Klik hier voor een overzicht en meer informatie. 

Jouw parkeergarage in Den Haag van APCOA Parking

APCOA Parking heeft een breed aanbod in parkeergarages in Den Haag, maar voornamelijk in Scheveningen. Parkeren in Scheveningen kan best lastig en prijzig zijn. Bij APCOA Parking willen wij de juiste oplossing bieden om onze parkeergarages op prachtige locaties te vestigen voor een aantrekkelijk uurtarief. Zo hebben wij een parkeergarage in het Havenkwartier, vlakbij de haven van Scheveningen waar je met gemak kunt parkeren en waar je op circa tien minuten loopafstand bent verwijderd van de boulevard én vijf minuten van het strand. 

Wil je liever het Kurhaus bezoeken, lekker zitten bij één van de trendy strandtenten aan het strand van Scheveningen of een heerlijke wandeling doen op de boulevard? Dan kun je eenvoudig parkeren bij APCOA PARKING Kurhaus of APCOA PARKING Nieuwe Parklaan. Zo ben je op vijf á tien minuten loopafstand verwijderd van het strand en de boulevard of ben je binnen twee minuten bij het Kurhaus. Ook kun je een heerlijke wandeling maken in de duinen van Den Haag Scheveningen, vlakbij het Zwarte Pad. Onze parkeergarage genaamd ‘’APCOA PARKING Strand’’ is circa tien minuten verder verwijderd van de boulevard en de bezienswaardigheden. Tevens is het de grootste parkeergarage van Nederland met meer dan 2000 parkeerplaatsen! 

Tot slot kun je parkeren bij het Savornin Lohmanplein in Den Haag. Hier kun je lekker winkelen en ben je een paar minuten met de tram verwijdert van het heerlijke strand Kijkduin. Onlangs is de eerste parkeergarage van APCOA Parking in de gezondheidssector geopend, namelijk APCOA PARKING Haga Hospital Leyweg.