Parkeren is ons vak.

Onze diensten voor parkeerbeheer zijn als volgt onderverdeeld: bovengronds parkeren, ondergronds parkeren, meerlaagse parkeergarages, parkeren bij evenementen en bewaking van parkeervoorzieningen.
Omdat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben met het beheer van parkeervoorzieningen in 12 landen, beschikken wij over de lokale kennis, organisatorische vaardigheden en technologie om uw inkomsten te verhogen, uw profiel uit te breiden en uw onroerend goed te beschermen.

Méér dan alleen een slagboom.

APCOA PARKING doet meer dan alleen parkeerplaatsen toewijzen.
Wij bieden een geavanceerd assortiment aan aanvullende diensten, zoals online oplossingen en software voor parkeerbeheer, beheer van reclamecampagnes en kosten- en inkomstenbeheersing.

Wij regelen de doorstroming.

Bovendien leveren wij innovatieve oplossingen op het gebied van verkeerbeheer, waardoor opstoppingen en wachttijden in regio's met druk verkeer, zoals bij luchthavens en evenementen, worden teruggedrongen.

Onze oplossingen voor verkeersmanagement maken gebruik van dezelfde geavanceerde technologie als voor ons parkeerbeheer, voor een nauwkeurig beheer voor omgevingen met intensief en snel bewegend voertuigverkeer.

Wij zijn innovatief.

Onze expertise in verkeer- en parkeerbeheer is van onschatbare waarde bij het identificeren van gebieden die in operationeel of technologisch opzicht ruimte voor verbetering bieden.

Wij hebben voor een aantal grootste en drukste klanten ter wereld gloednieuwe verkeersmanagement- en reserveringssystemen ontwikkeld en ingevoerd.

Wij concurreren nooit met vastgoedeigenaren.

APCOA PARKING levert deskundige diensten op het gebied van parkeer- en verkeerbeheer aan vastgoedeigenaren, investeerders en openbare instellingen.

Wij bezitten geen land of vastgoed en concurreren daarom nooit met vastgoedeigenaren.

Omdat we leasehouder zijn bij elke door ons beheerde parkeervoorziening en taxistandplaats zijn we volledig onafhankelijk en objectief en kunnen we processen en diensten ontwikkelen die de winst van onze partners en klanten vergroten.

Wij weten hoe het moet.

Onze kennis berust op onze jarenlange ervaring met het beheren van faciliteiten in 12 landen. Onze regiomanagers passen hun lokale kennis toe bij het ontwikkelen van marketing- en serviceplannen voor eigenaren van parkeervoorzieningen en onroerend goed in heel Europa. Elke oplossing van APCOA PARKING wordt specifiek voor iedere klant ontwikkeld op basis van een solide analyse en planning.

Wij voegen extra waarde toe aan uw parkeeraanbod.

Dankzij onze aanvullende diensten (valet parking, taxibeheer, parkeercontrole, advies, reclame) krijgt het pakket dat u uw klanten aanbiedt extra waarde.


Word uw inkomsten de baas, bescherm uw investering en doe meer met uw ruimte; laat APCOA PARKING het beheer en de uitvoering op zich nemen.

Wij zijn méér dan alleen exploitant van parkeervoorzieningen.

Wanneer u onze portfolio bekijkt, ziet u waarom wij al meer dan 45 jaar succes hebben met het beheren van parkeervoorzieningen.

Onze kernproducten zijn onder meer:

  • Parkeerbeheer
  • Taxibeheer
  • Shuttle service-beheer
  • Parkeercontrole
  • Advies
  • Valet parking
  • E-business oplossingen
  • Reclame
  • Incasso van schuldvorderingen