Parkeerbeheer is ons vak

Profiteer van meer dan 45 jaar ervaring in parkeerbeheer, bewezen expertise in het exploiteren van parkeervoorzieningen in 13 landen en een indrukwekkend aanbod van diensten op beheergebied.

Wij zijn APCOA PARKING, Europees marktleider op het gebied van parkeervoorzieningen.

Het juiste parkeerbeheer voor elke omgeving

De parkeerbehoefte van consumenten wordt bepaald door de manier waarop uw locatie wordt gebruikt. Bij een winkelcentrum parkeren klanten soms maar een paar uur; bij een luchthaven, hotel of treinstation kan dit oplopen tot dagen of zelfs weken. Ons parkeerbeheer sluit aan op de omgeving.

Ervaring in elk parkeersegment

Wij beheren parkeervoorzieningen op luchthavens, in stadscentra, bij winkelcentra, beurzen, hotels, ziekenhuizen en P&R-faciliteiten. Wij hebben ervaring in elk segment en zijn in een uitgelezen positie om u te helpen uw opbrengsten te maximaliseren, uw faciliteiten en de voertuigen van uw parkeerklanten te beschermen en betrouwbaar beheer te bieden dat past binnen uw begroting.

Van nieuwbouw tot bestaande faciliteiten, wij beheren het beter

Wij maken een uitgebreide analyse van elke locatie en stellen een onderbouwd bedrijfsconcept voor uw parkeervoorziening op. Onze analisten en revenue managers beoordelen de fysieke parkeerlocatie, de voorziene gebruikers, de administratie, het onderhoud en de benodigde ondersteuning die nodig is om een optimale service te bieden.

Bij nieuwbouw raken wij bij voorkeur al in de ontwerpfase bij het project betrokken, zodat uw parkeervoorziening meteen vanaf de opening efficiënt worden beheerd. Bij bestaande locaties zetten wij  dezelfde geavanceerde analyses en ontwerpen in om uw opbrengsten te kunnen optimaliseren.

Analyse en marketing verhogen de inkomsten uit uw parkeervoorziening

Een goede parkeervoorziening voldoet aan de behoeften van gebruikers: gemak, toegevoegde waarde, veiligheid en toegankelijkheid. Wij doen continu onderzoek naar de markt, zodat uw parkeerlocatie altijd de beste service biedt.

Wij verkopen uw parkeervoorziening actief zodat u meer klanten aantrekt en we gebruiken geavanceerde bewakings- en toegangstechnologie voor een betere parkeerervaring en de opbouw van vertrouwen rond uw merknaam.

Parkeerbeheer begint niet bij de slagboom

Het succes van uw bedrijf is gebaseerd op efficiënte werkprocessen en -procedures. Bij alle door ons beheerde parkeervoorzieningen, van luchthavens tot winkelcentra, voeren we gestandaardiseerde bedrijfsprocedures in en introduceren we bewezen efficiency maatregelen.

Beheer van inkomsten en kosten

Goed beheer van parkeervoorzieningen gaat verder dan alleen toegangscontrole. Wij beheren uw inkomsten en kosten tot in het kleinste detail en optimaliseren zo de opbrengsten uit uw parkeervoorziening. Uw parkeervoorziening wordt geanalyseerd en op de hoofdgebruikers afgestemd. Tarieven worden bepaald voor een optimale prijsstelling.

Inkomsten worden gemaximaliseerd dankzij gerichte reclame en het creëren van nieuwe verkoopkanalen, zoals seizoenskaarten, loyaliteitsbonussen en seizoensgebonden tarieven.

De kosten worden geminimaliseerd door middel van geavanceerde technologieën, procesoptimalisatie  door gebruik van één leverancier met de bijbehorende schaalvoordelen en het continu doorvoeren van verbeteringen.

Flexibele contracten

Kies het parkeerbeheercontract dat het beste bij u past en profiteer van een eenduidige, flexibele en winstgevende samenwerking. Uw contract wordt speciaal door ons voor u samengesteld; dit kan een contract zijn met vaste huur, een combinatie van een vaste huur en een variabel inkomstencomponent of een op tarieven gebaseerd beheercontract.

Voordelen

  • Deskundig parkeerbeheer in 13 landen
  • Maximale winst uit uw parkeerfaciliteiten
  • Flexibele contracten
  • Duurzaam parkeren
  • Erfpachtservice