APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING GROUP, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Met meer dan 45 jaar ervaring in parkeerbeheer en een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard onderscheidt APCOA PARKING zich van haar concurrenten. De groep beheert en exploiteert ruim 1,4 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9.000 locaties in 13 Europese landen. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerkcontracten.

Wij maken gebruik van innovatieve technologie voor parkeer- en verkeerbeheer, ontwerpen parkeersystemen speciaal voor uw klanten en verzorgen online-, offline-, en reclamediensten, zodat u het hoogste rendement uit uw investering haalt.

 

APCOA PARKING is actief in 13 landen

APCOA PARKING beheert parkeervoorzieningen in 13 landen voor zowel private partijen als publieke instellingen. Wij combineren kennis met lokaal onderzoek en gebruiken de resultaten om tariefbeleid te ontwikkelen dat aansluit bij de locatie en rekening houdt met lokale regelgeving. 

Wij beheren zowel permanente als tijdelijke parkeervoorzieningen. Onder onze dienstverlening vallen evenementenbeheer en allerhande parkeerlocaties voor zowel bedrijven als particulieren. Ook namens lokale overheden voeren wij parkeercontrole uit. Als onderdeel van en in aanvulling van parkeerbeheer biedt en implementeert APCOA PARKING een waaier aan aanvullende diensten.

  • Wij beheren uw kosten en inkomsten en verzorgen daarvan nauwgezette rapportages.
  • Wij beheren uw reclame, zowel online als offline.
  • Wij stimuleren samenwerkingsverbanden met bedrijven die zouden kunnen profiteren van advertenties op uw locatie.
  • Wij beheren taxistandplaatsen en de verkeersdoorstroming op een aantal van de grootste luchthavens ter wereld.
  • Wij ontwikkelen zelfs nieuwe technologie en software om het verkeer- en parkeerbeheer te vereenvoudigen.

Wij denken met u mee

De naam APCOA PARKING staat garant voor expertise en innovatie. Samen met partners, beschikken onze medewerkers over de ervaring, kennis en creativiteit om parkeerbeheer naar een hoger niveau te tillen en volgens de laatste stand van de technieken in te vullen. Lokale kennis staat centraal in onze dienstverlening; onze expertise geeft vorm aan het dienstenaanbod en aan onze technologische implementatie.

In Nederland biedt APCOA PARKING parkeerdiensten in voornamelijk stads- en winkelcentra op meer dan 60 locaties. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, wordt er gewerkt volgens de ISO normering en zijn wij in het bezit van het ISO 9001:2015 en 14001: 2015 certificaat. Met deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement zijn onze relaties ervan verzekerd dat kan worden vertrouwd op een professionele partner met een compleet pakket van parkeerdienstverlening dat op  kwalitatief hoogwaardige wijze wordt uitgevoerd.

De nummer 1 van Europa

APCOA-Europe-Map_2013_596px_aeca33f324.jpg