APCOA PARKING Prins & Keizer introduceert aantrekkelijk avond- en nachttarief van maandag t/m vrijdag

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-prins-keizer-introduceert-aantrekkelijk-avond-en-nachttarief-van-maandag-tm-vrijda-1/

Vanaf 20 januari bieden wij u een zeer aantrekkelijk avond- en nachttarief.

Vanaf 20 januari bieden wij u een zeer aantrekkelijk avond- en nachttarief. Voor slechts € 10,00 parkeert u uw auto de gehele avond en nacht middenin het centrum van Amsterdam. Het tarief start om 18.00 uur en eindigt om 08.00 uur. Ideaal voor bewoners of mensen die een avondje uit willen met lage parkeerkosten!

Bekijk hier onze poster.

Lees meer

De hele zaterdag of zondag parkeren in Amsterdam Centrum voor slechts € 10,- in APCOA PARKING Heinekenplein en Prins & Keizer!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/de-hele-zaterdag-of-zondag-parkeren-in-amsterdam-centrum-voor-slechts-eur-10-in-apcoa-parking-heinek-1/

Een dagje Amsterdam in het weekend zonder torenhoge parkeerkosten? Vanaf 1 februari parkeert u de gehele dag in hartje Amsterdam voor maximaal € 10,-! Dit tarief gaat in na een parkeerduur van 4 uur en is maximaal 24 uur geldig na inrijden. Het tarief eindigt zondagavond om 00.00 uur. Beide garages liggen midden in het centrum nabij het Leidseplein en Rembrandtplein, Paradiso, verschillende theaters en bioscopen.  

Bekijk hier onze poster.

Lees meer

APCOA PARKING Westblaak heeft 4 nieuwe oplaadpunten voor elektrische auto's

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-westblaak-heeft-4-nieuwe-oplaadpunten-voor-elektrische-autos-1/

Sinds deze week beschikt APCOA PARKING Westblaak over 4 oplaadpunten voor elektrische auto's. U kunt deze punten vinden op de eerste etage van de parking.

Lees meer

Nieuwe locatie in Alkmaar per 1 september 2014: APCOA PARKING Grote Kerk

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/nieuwe-locatie-in-alkmaar-per-1-september-2014-apcoa-parking-grote-kerk-1/

Vanaf 1 september is APCOA PARKING Nederland BV een garage in Alkmaar rijker.

Vanaf 1 september is APCOA PARKING Nederland BV een garage in Alkmaar rijker. Deze parking, gelegen in hartje centrum, beschikt over 86 parkeerplaatsen en ligt nabij de Grote Sint Laurenskerk, Stedelijk Museum Alkmaar, de openbare bibliotheek, Theater de Vest en het winkelgebied. APCOA is een langjarige huurovereenkomst aangegaan. De garage is gelegen onder het voormalige SNS bankgebouw dat herontwikkeld wordt tot kantoren. De garage wordt opengesteld voor zowel abonnementen als kort parkeren.

Lees meer

Openingsacties Prins & Keizer Amsterdam

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/openingsacties-prins-keizer-amsterdam-1/

Tot en met 15 augustus geniet u van volop voordeel middels onderstaande openingsacties. Met een ingang aan de Prinsengracht en een uitgang aan de Keizersgracht ligt deze parkeergarage onder het voormalige ABN AMRO kantoor aan de Vijzelstraat.

Tot en met 15 augustus geniet u van volop voordeel middels onderstaande openingsacties. Met een ingang aan de Prinsengracht en een uitgang aan de Keizersgracht ligt deze parkeergarage onder het voormalige ABN AMRO kantoor aan de Vijzelstraat.

  • 20 % korting op elk gewenst abonnement (of)
  • 50 % korting op elk tweede abonnement (of)
  • 24/7 voor de prijs van een kantoor abonnement.

Voorwaarden:

  • Minimale contractperiode van één jaar
  • Korting wordt verrekend in het vierde kwartaal van het abonnement
  • Niet geldig voor kantoorgebruikers van Prins & Keizer
  • Combineren van acties is niet mogelijk!

Bestel via sales[at]apcoa.nl.Download de flyer met openingsacties. 

Lees meer

APCOA PARKING Nederland B.V. pitcht Budget Parking concept op de Provada

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-nederland-bv-pitcht-budget-parking-concept-op-de-provada-1/

APCOA PARKING Nederland B.V was van 3 tot en met 5 juni aanwezig op de Provada 2014, het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche.

APCOA PARKING Nederland B.V was van 3 tot en met 5 juni aanwezig op de Provada 2014, het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. APCOA vertegenwoordigde zich dit jaar op het Transformatieplein als een één van de creatieve partners die een leegstandsproject verandert in een succesvolle exploitatie. Mathijs Smissaert, Commercieel Directeur van APCOA PARKING Nederland B.V., gaf op dinsdag 3 juni een succesvolle pitch aan de expert board gericht op het nieuwe product Budget Parking voor de locatie Paviljoensgracht in Den Haag. De board bestond uit zeven personen van onder andere de Gemeente Den Haag, Stena (de eigenaar van het pand), FGH Bank, het ROVB (Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf) en Nadorp Makelaars. De pitch werd erg goed ontvangen door de leden en er zijn diverse afspraken gepland om dit succesvolle concept nader toe te lichten.

Lees meer

Ontmoet APCOA op de Provada van 3 tot en met 5 juni 2014

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/ontmoet-apcoa-op-de-provada-van-3-tot-en-met-5-juni-2014-1/

In Amsterdam RAI vindt van 3 tot en met 5 juni de Provada plaats, het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche.

In Amsterdam RAI vindt van 3 tot en met 5 juni de Provada plaats, het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Gedurende deze 3 dagen zal APCOA aanwezig zijn op het Transformatieplein. Op woensdag 4 juni zullen wij tevens een pitch doen over de locatie Paviljoensgracht te Den Haag. Nieuwsgierig? Bezoek onze stand. Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Lees meer

Parkeer de eerste twee uur gratis in Wijnhaven Centrum tijdens het gehele WK Hockey in Den Haag

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/parkeer-de-eerste-twee-uur-gratis-in-wijnhaven-centrum-tijdens-het-gehele-wk-hockey-in-den-haag-1/

Bezoekt u in de periode van 30 mei tot en met 15 juni het Haags Hockey Plein? APCOA PARKING Wijnhaven Centrum, gelegen tussen de Schedeldoekshaven en Turfmarkt, is de ideale locatie om uw auto te parkeren tijdens dit evenement. De parking is eenvoudig te bereiken vanaf de A12, biedt voldoende en ruime parkeergelegenheid en ligt slechts op 3 minuten loopafstand van het Haags Hockey Plein. Tijdens het gehele WK biedt APCOA u een korting van 2 uur gratis parkeren aan. Deze kortingskaart kunt u op het Haags Hockey plein verkrijgen. Voor meer informatie over het toernooi kijkt u op rabobankhockeyworldcup2014.nl.

Lees meer

Geniet van volop voordeel met het Early Bird tarief in Wijnhaven Centrum te Den Haag!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/geniet-van-volop-voordeel-met-het-early-bird-tarief-in-wijnhaven-centrum-te-den-haag-1/

Vanaf maandag 5 mei 2014 parkeert u met veel voordeel in hartje Den Haag!

Vanaf maandag 5 mei 2014 parkeert u met veel voordeel in hartje Den Haag! Indien u tussen 07:30 en 08:30 inrijdt en voor minimaal 6 uur parkeert, bedragen de parkeerkosten slechts € 7,00. Dit is tarief is geldig van maandag tot en met vrijdag.

Lees meer

APCOA PARKING Onderzoek toont aan:Vrouwen parkeren sneller dan mannen. Leeftijd heeft niets te maken met goed kunnen parkeren.

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-onderzoek-toont-aanvrouwen-parkeren-sneller-dan-mannen-leeftijd-heeft-niets-te-maken-1/

Stuttgart , 8 april 2014 – In een onderzoek uitgevoerd door APCOA PARKING , Europa’s meest toonaangevende parkingmanager, wordt verrassend geconcludeerd dat jongere bestuurders minder bekwaam zijn in parkeren dan oudere bestuurders.

Stuttgart , 8 april 2014 – In een onderzoek uitgevoerd door APCOA PARKING , Europa’s meest toonaangevende parkingmanager, wordt verrassend geconcludeerd dat jongere bestuurders minder bekwaam zijn in parkeren dan oudere bestuurders.

In Keulen, Frankfurt , Stuttgart en Karlsruhe hebben studenten van de Duale Hochschule Baden - Württemberg ( DHBW ) in Mannheim een onderzoek uitgevoerd met honderden automobilisten, APCOA PARKING nam hierbij nota van de tijd nodig om te parkeren, en interviewde de bestuurders.

In de groep bestuurders van 18 tot 25 jaar oud, duurde het gemiddeld 22 seconden om hun auto's te parkeren. Terwijl de bestuurdersgroep van 55 tot 65 jaar gemiddeld 15 seconden nodig had om de manoeuvre te voltooien. Het onderzoek peilde ook hoe veel stuurbewegingen elke groep nodig had om te parkeren. Het bleek dat de bestuurders tussen de 55 tot 65 jaar oud slechts 1,6 stuurbeweging nodig had om de manoeuvre te voltooien, terwijl hun jongere collega's gemiddeld 1,8 stuurbeweging nodig hadden.

Vrouwen parkeren sneller dan mannen

In directe vergelijking met hun mannelijke bestuurders , bleken vrouwen sneller bij het inparkeren. Aan de hand van het onderzoek bleek dat vrouwelijke bestuurders slechts 17 seconden nodig hadden om te parkeren, terwijl mannelijke bestuurders drie seconden langer nodig hadden. Vrouwelijke bestuurders gebruikten daarentegen meer stuurbewegingen om te parkeren(1,62) in vergelijking met mannelijke bestuurders(1,5). Elektronische bedieningselementen zoals parkeersensoren bleken echte " tijd veelvraten " te zijn. Gemiddeld  hadden bestuurders met behulp van parkeersensoren 21 seconden nodig om te parkeren , terwijl auto’s zonder parkeersensoren werden geparkeerd in slechts 15 seconden.

Lees meer