Rova Beheer sluit samenwerking met APCOA PARKING

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/rova-beheer-sluit-samenwerking-met-apcoa-parking/

Vanaf 11 maart beheert APCOA PARKING parkeerterrein Karwei Maashaven in Rotterdam. Dit is de vijfde locatie die APCOA PARKING aan haar portefeuille mag toevoegen in deze havenstad.

Het parkeerterrein met 95 parkeerplaatsen dient voor bezoekers van de bouwmarkt, de Fit for Free sportschool en omliggende horeca. APCOA voert vanaf begin volgende week het technisch beheer en de meldkamer van dit parkeerterrein. 

Wij danken Rova Beheer voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages.


Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf telt 5000 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Lees meer

Contactloos betalen bij APCOA PARKING Westblaak!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/contactloos-betalen-bij-apcoa-parking-westblaak/

Wij werken aan uw parkeergemak.

Eind volgende maand kunt u bij APCOA PARKING Westblaak te Rotterdam in- en uitrijden met uw betaalpas. Wanneer u gebruik maakt van deze optie, hoeft u niet meer langs de betaalautomaat en bent u weer snel op weg naar uw volgende bestemming! 


Hoe werkt contactloos betalen bij APCOA?

Wanneer u in- en uitrijdt, houdt u de betaalpas voor de kaartlezer en de slagboom opent vanzelf. Alle Nederlandse betaalpassen en creditcards met daarop het logo contactloos betalen zijn  hiervoor geschikt.   


Om bovenstaande te bewerkstelligen zal de parkeerapparatuur van 4 tot 28 maart worden vervangen. U kunt hier enige hinder aan ondervinden. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Lees meer

APCOA PARKING begint het jaar goed en breidt uit met 3 projecten

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-begint-het-jaar-goed-en-breidt-uit-met-3-projecten/

Vanaf 1 januari j.l. heeft APCOA PARKING Nederland een drietal projecten mogen toevoegen aan de portefeuille. Dit betreft:

Parkeerterrein Zuidpark in Amsterdam 
Parkeergarage Ringbaan Oost in Tilburg
Parkeergarage Ursula in Roermond

Wij danken onze opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages.

 

Lees meer

Albert Cuyp garage Amsterdam wint ESPA Gold Award!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/albert-cuyp-garage-amsterdam-wint-espa-gold-award/

De Albert Cuypgarage in Amsterdam werd op 21 november onderscheiden met de ESPA Gold Award. Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt uitgereikt door Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

Het beheer van deze garage is door de Gemeente Amsterdam uitbesteed aan APCOA PARKING. APCOA voert sinds de opening in mei met veel plezier het beheer van deze zeer moderne parkeergarage. De garage biedt plaats aan 600 auto’s en 60 fietsen. De Albert Cuypgarage is de eerste parkeergarage die gebouwd is onder een Amsterdamse gracht en ligt onder het water van de Ruysdaelkade vlakbij de Albert Cuyp markt. Met de komst van de garage verdwijnen parkeerplekken in de Albert Cuypbuurt en is er meer ruimte voor voetgangers, fietsers, spelende kinderen, groen en speelplekken.

De parkeergarage is 24/7 geopend. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten in deze prachtige parkeergarage!

Lees meer

APCOA PARKING Nederland introduceert de APCOA Flex Card

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-nederland-introduceert-de-apcoa-flex-card/

APCOA PARKING Nederland heeft onlangs in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag de APCOA Flex Card geïntroduceerd

APCOA PARKING Nederland heeft onlangs in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag de APCOA Flex Card geïntroduceerd. Parkeerders in het bezit van deze kaart hoeven nooit meer langs de betaalautomaat en betalen hun parkeerkosten maandelijks achteraf. Daarnaast is er een maximum tarief per parkeeractie per dag ingesteld wat deze kaart nog aantrekkelijker maakt. De flex card is ideaal voor flexwerkers en parttimers die met enige regelmaat in APCOA PARKING Malieveld parkeren. Wanneer dit product positief ontvangen wordt in de markt, wordt het aantal garages waarin dit product verkrijgbaar is verder uitgebreid.

Meer informatie of direct aanvragen? Neem dan beslist contact met ons op!

Lees meer

APCOA breidt portefueille uit met 3 managementprojecten

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-breidt-portefueille-uit-met-3-managementprojecten/

APCOA PARKING Nederland BV heeft recent drie nieuwe projecten mogen toevoegen aan de portefeuille, te weten: 

  • Parking Basiliek in Oosterhout met 275 parkeerplaatsen
  • Parking Slaakhuys in Rotterdam met 47 parkeerplaatsen
  • Parking LRC (in aanbouw) in Utrecht met 1.370 parkeerplaatsen


Wij danken onze opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages!

Lees meer

APCOA PARKING Malieveld introduceert Aantrekkelijk Weekendtarief

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-malieveld-introduceert-aantrekkelijk-weekendtarief-1/

Vanaf zaterdag 18 november introduceert APCOA PARKING Malieveld een nieuw weekendtarief in Den Haag. Op zaterdag en zondag bedraagt het ...

Vanaf zaterdag 18 november introduceert APCOA PARKING Malieveld een nieuw weekendtarief in Den Haag. Op zaterdag en zondag bedraagt het maximale dagtarief slechts € 8. Een ideaal moment zo vlak voor de sint- en kerstinkopen!

De parkeergarage is makkelijk te bereiken vanaf de A12 en ligt op korte loopafstand van het centrum van Den Haag. Dus bespaar Tijd en Geld en parkeer bij APCOA PARKING Malieveld!

Lees meer

APCOA behaalt ISO 14001 en ISO 9001 certificaat.

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-behaalt-iso-14001-en-iso-9001-certificaat-1/

APCOA PARKING Nederland BV recently obtained the ISO 14001 certificate and renewed the ISO 9001 certificate. With this double certification, APCOA shows that their business processes in ​​quality and sustainable business are well in order.

APCOA PARKING Nederland BV heeft onlangs het ISO 14001 certificaat behaald en het ISO 9001 certificaat vernieuwd. Met deze dubbele certificering laat APCOA  zien dat de bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit en duurzaam ondernemen goed op orde zijn. Daar zijn we met ons hele team dan ook bijzonder trots op!

Lees meer

Dak van Parking Westblaak wordt omgetoverd tot pop up stadspark!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/dak-van-parking-westblaak-wordt-omgetoverd-tot-pop-up-stadspark-1/

Van 21 juli tot 13 augustus wordt het dak van APCOA PARKING Westblaak weer omgetoverd tot DÂK, het pop up stadspark!

Van 21 juli tot 13 augustus wordt het dak van APCOA PARKING Westblaak weer omgetoverd tot DÂK, het pop up stadspark! Waan je in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland. Iedere dag kun je op DÂK deelnemen aan festiviteiten, genieten van live-muziek en lokale dj's en natuurlijk aanschuiven bij de Social BBQ.

Kijk voor meer informatie over het event op http://www.dak-rotterdam.nl/.

Lees meer