Meer betalingsgemak in parkeergarages

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/meer-betalingsgemak-in-parkeergarages/

U kunt op steeds meer plekken betalen met uw betaalpas zonder dat u uw pincode invoert. Dit brengt een stuk gemak en veiligheid met zich mee. U hoeft immers met minder contant geld over straat en uw pincode kan niet worden afgekeken. In de parkeerwereld is deze vorm van betalen, ook in de volksmond wel tap& go genoemd, al enige tijd aanwezig. In het buitenland kunt u al langer contactloos betalen bij tolpoortjes en parkeerautomaten en in Nederland wordt deze manier van betalen ook steeds bekender en is deze betalingsvorm geschikt tot een maximumbedrag van € 50,00.

Bij APCOA PARKING hebben wij een aantal garages die dit betaalgemak al aanbieden. U kunt een kaartje trekken bij de inrit en dan bij de betaalautomaat met uw bankpas of creditcard betalen, maar u kunt óók uitrijden met uw betaalpas. Dit geeft de volgende gemakken:

 • U heeft geen parkeerticket nodig
 • U hoeft u niet meer langs de betaalautomaat
 • U bent snel op weg naar uw volgende bestemming


Hoe werkt contactloos betalen bij APCOA PARKING?

Alle betaalpassen met het logo contactloos betalen zijn geschikt om uit te rijden. Door uw pas voor de kaartlezer te houden bij de uitrit opent u de slagboom en verlaat u de garage. U hoeft dus niet eerst langs de betaalautomaat, maar verlaat de parkeergarage met uw betaalpas. De parkeerkosten worden automatisch van uw bankrekeningnummer afgeschreven.

Een andere optie bij APCOA PARKING is in- en uitrijden met dezelfde betaalpas. Het verschil met bovenstaande informatie is dat u de slagboom opent met uw betaalpas en incheckt in ons systeem. Het verlaten van de garage gaat op dezelfde wijze als hierboven beschreven.

In welke parkeergarages kan ik op deze manier betalen?

In onderstaande garages rijdt u eenvoudig uit met uw betaalpas:

•    Parkeergarage Heinekenplein
•    Parkeergarage Havenkwartier
•    Parkeergarage Savornin Lohmanplein
•    Parkeergarage Leidsche Rijn centrum
•    Parkeergarage Winkelcentrum Nova
•    Parkeergarage Albert Cuyp

In - en uitrijden met uw betaalpas kan de volgende parkeergarages:

•    Parkeergarage Westblaak
•    Parkeergarage Albert Cuyp

Heeft u vragen naar aanleiding van het contactloos betalen bij APCOA PARKING? Neem dan contact met ons op of benader ons telefonisch op 085 049 98 99.

Lees meer

APCOA PARKING sleept contract van 5 supermarktlocaties binnen

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-sleept-contract-van-5-supermarktlocaties-binnen/

Per 1 april start APCOA PARKING Nederland BV met het beheer van een 5 locaties van Hoorne Vastgoed in Noord Holland.

Hoorne Vastgoed is de vastgoedmaatschappij van Vomar Supermarkten. APCOA PARKING Nederland is erg content haar diensten binnen deze sector verder uit te breiden en gaat vanaf 1 april vier locaties in Amsterdam en 1 locatie in Bussum beheren. Dit zijn:

 • Geuzenpoort
 • Middenweg
 • Cruquiuskade
 • Nobelweg
 • Landstraat

Voor deze locaties voert APCOA PARKING vanaf 1 april de meldkamer en technisch beheer. APCOA heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van supermarktketens middels professioneel parkeermanagement en is er trots op deze locaties te mogen toevoegen. Wij danken Hoorne Vastgoed voor het gestelde vertrouwen in onze expertise.

Lees meer

Rova Beheer sluit samenwerking met APCOA PARKING

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/rova-beheer-sluit-samenwerking-met-apcoa-parking/

Vanaf 11 maart beheert APCOA PARKING parkeerterrein Karwei Maashaven in Rotterdam. Dit is de vijfde locatie die APCOA PARKING aan haar portefeuille mag toevoegen in deze havenstad.

Het parkeerterrein met 95 parkeerplaatsen dient voor bezoekers van de bouwmarkt, de Fit for Free sportschool en omliggende horeca. APCOA voert vanaf begin volgende week het technisch beheer en de meldkamer van dit parkeerterrein. 

Wij danken Rova Beheer voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages.


Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf telt 5000 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Lees meer

Contactloos betalen bij APCOA PARKING Westblaak!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/contactloos-betalen-bij-apcoa-parking-westblaak/

Wij werken aan uw parkeergemak.

Eind volgende maand kunt u bij APCOA PARKING Westblaak te Rotterdam in- en uitrijden met uw betaalpas. Wanneer u gebruik maakt van deze optie, hoeft u niet meer langs de betaalautomaat en bent u weer snel op weg naar uw volgende bestemming! 


Hoe werkt contactloos betalen bij APCOA?

Wanneer u in- en uitrijdt, houdt u de betaalpas voor de kaartlezer en de slagboom opent vanzelf. Alle Nederlandse betaalpassen en creditcards met daarop het logo contactloos betalen zijn  hiervoor geschikt.   


Om bovenstaande te bewerkstelligen zal de parkeerapparatuur van 4 tot 28 maart worden vervangen. U kunt hier enige hinder aan ondervinden. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Lees meer

APCOA PARKING begint het jaar goed en breidt uit met 3 projecten

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-begint-het-jaar-goed-en-breidt-uit-met-3-projecten/

Vanaf 1 januari j.l. heeft APCOA PARKING Nederland een drietal projecten mogen toevoegen aan de portefeuille. Dit betreft:

Parkeerterrein Zuidpark in Amsterdam 
Parkeergarage Ringbaan Oost in Tilburg
Parkeergarage Ursula in Roermond

Wij danken onze opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages.

 

Lees meer

Albert Cuyp garage Amsterdam wint ESPA Gold Award!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/albert-cuyp-garage-amsterdam-wint-espa-gold-award/

De Albert Cuypgarage in Amsterdam werd op 21 november onderscheiden met de ESPA Gold Award. Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt uitgereikt door Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

Het beheer van deze garage is door de Gemeente Amsterdam uitbesteed aan APCOA PARKING. APCOA voert sinds de opening in mei met veel plezier het beheer van deze zeer moderne parkeergarage. De garage biedt plaats aan 600 auto’s en 60 fietsen. De Albert Cuypgarage is de eerste parkeergarage die gebouwd is onder een Amsterdamse gracht en ligt onder het water van de Ruysdaelkade vlakbij de Albert Cuyp markt. Met de komst van de garage verdwijnen parkeerplekken in de Albert Cuypbuurt en is er meer ruimte voor voetgangers, fietsers, spelende kinderen, groen en speelplekken.

De parkeergarage is 24/7 geopend. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten in deze prachtige parkeergarage!

Lees meer

APCOA PARKING Nederland introduceert de APCOA Flex Card

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-nederland-introduceert-de-apcoa-flex-card/

APCOA PARKING Nederland heeft onlangs in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag de APCOA Flex Card geïntroduceerd

APCOA PARKING Nederland heeft onlangs in APCOA PARKING Malieveld te Den Haag de APCOA Flex Card geïntroduceerd. Parkeerders in het bezit van deze kaart hoeven nooit meer langs de betaalautomaat en betalen hun parkeerkosten maandelijks achteraf. Daarnaast is er een maximum tarief per parkeeractie per dag ingesteld wat deze kaart nog aantrekkelijker maakt. De flex card is ideaal voor flexwerkers en parttimers die met enige regelmaat in APCOA PARKING Malieveld parkeren. Wanneer dit product positief ontvangen wordt in de markt, wordt het aantal garages waarin dit product verkrijgbaar is verder uitgebreid.

Meer informatie of direct aanvragen? Neem dan beslist contact met ons op!

Lees meer

APCOA breidt portefueille uit met 3 managementprojecten

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-breidt-portefueille-uit-met-3-managementprojecten/

APCOA PARKING Nederland BV heeft recent drie nieuwe projecten mogen toevoegen aan de portefeuille, te weten: 

 • Parking Basiliek in Oosterhout met 275 parkeerplaatsen
 • Parking Slaakhuys in Rotterdam met 47 parkeerplaatsen
 • Parking LRC (in aanbouw) in Utrecht met 1.370 parkeerplaatsen


Wij danken onze opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen en begroeten u graag in een van onze parkeergarages!

Lees meer

APCOA PARKING Malieveld introduceert Aantrekkelijk Weekendtarief

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-malieveld-introduceert-aantrekkelijk-weekendtarief-1/

Vanaf zaterdag 18 november introduceert APCOA PARKING Malieveld een nieuw weekendtarief in Den Haag. Op zaterdag en zondag bedraagt het ...

Vanaf zaterdag 18 november introduceert APCOA PARKING Malieveld een nieuw weekendtarief in Den Haag. Op zaterdag en zondag bedraagt het maximale dagtarief slechts € 8. Een ideaal moment zo vlak voor de sint- en kerstinkopen!

De parkeergarage is makkelijk te bereiken vanaf de A12 en ligt op korte loopafstand van het centrum van Den Haag. Dus bespaar Tijd en Geld en parkeer bij APCOA PARKING Malieveld!

Lees meer

 
 

Al onze parkeergarages zijn geopend en bereikbaar. Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM om een veilige omgeving voor onze klanten en medewerkers te creëren. Lees hier hoe wij samen verdere verspreiding kunnen voorkomen!