APCOA PARKING breidt haar locaties uit in Rotterdam met parkeergarage Maastoren

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-breidt-haar-locaties-uit-in-rotterdam-met-parkeergarage-maastoren/

APCOA PARKING Nederland heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor de exploitatie van parkeergarage Maastoren op de Kop van Zuid in Rotterdam. De parkeergarage met 10 verdiepingen heeft een capaciteit van 463 parkeerplekken en is onderdeel van kantoorgebouw Maastoren; met 165 meter het hoogste gebouw van Nederland. De garage is zeer goed bereikbaar met een file vrije toegang vanuit het centrum via de Willemsbrug/Noordereiland en vanuit het zuiden via de Laan op Zuid.

Deze openbare parkeergarage is gelegen aan de Wilhelminakade en daarmee de ideale uitvalsbasis voor bezoekers van het Nieuwe Luxor Theater, de rechtbank, het nieuwe Rijkskantoor en van de vele horeca en publiekstrekkers in deze hippe omgeving. Direct naast de parkeergarage ligt een opstapplaats van de watertaxi en in de Maastoren zelf is sinds kort ook een gezellige koffiebar geopend met uitzicht op de rechtbank en Kop van Zuid.

Parkeerders betalen hier cashless wat betekent dat men uitsluitend kan betalen met de bankpas of creditcard. Hiermee stimuleert APCOA PARKING snellere en veiligere transacties en het vermindert de eventuele wachttijd bij de betaalautomaat omdat er ook met bankpas of creditcard in- en uit gereden kan worden.  

APCOA PARKING dankt de opdrachtgever voor het gestelde vertrouwen in haar expertise en kijkt er naar uit om u te ontvangen in parkeergarage Maastoren.  

 

Lees meer

APCOA PARKING en Urbee sluiten partnership voor Park & Cycle

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-en-urbee-sluiten-partnership-voor-park-cycle/

APCOA PARKING en Urbee slaan de handen ineen en bieden Urbee e-bikes in APCOA-parkeergarages aan, zodat autorijders probleemloos en voordelig kunnen parkeren en hun weg in de stad comfortabel en efficiënt per e-bike kunnen vervolgen.

Twee succesformules gaan samenwerken Park (APCOA) & Cycle (Urbee)

De parkeerdruk in Nederland blijft toenemen en met name in de grote steden zijn parkeerplaatsen schaars en kostbaar. APCOA PARKING heeft uitstekend bereikbare parkeergarages op diverse locaties in de grote steden. Urbee heeft een deelnetwerk van high end e-bikes die via de Urbee Go app eenvoudig kunnen worden geboekt. Vanaf 1 juli 2019 zijn de Urbee e-bikes beschikbaar in de parkeergarages van APCOA. Dit heeft als groot voordeel dat de bezoeker snel en simpel zijn auto kan parkeren en van daaruit met de e-bike de weg efficiënt, vlug en plezierig kan vervolgen naar afspraken of bezienswaardigheden in de stad. Gezond voor de automobilist en beter voor het milieu en de verkeersveiligheid door beperking van het zoekverkeer.

Beschikbaarheid

De Urbee e-bikes zijn per direct beschikbaar in APCOA PARKING Heinekenplein te Amsterdam en zijn te vinden bovenaan de inrit van de parkeergarage. Iedereen kan van deze e-bikes gebruik maken door het downloaden van de Urbee Go app, beschikbaar voor iOS en Android. In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van de e-bikes service van Urbee in Rotterdam, Den Haag en overige locaties in Amsterdam.

Over de APCOA PARKING Group

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf telt 5000 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland. Meer informatie: www.apcoa.nl en info@apcoa.nl.

Over Urbee

Urbee is opgericht in 2016 en heeft als doel de stad schoner en leefbaarder te maken door automobilisten op de elektrische fiets te krijgen. Urbee doet dat via een netwerk van locaties (Urbee-stations) waar je een e-bike kunt gebruiken via de Urbee Go app. Urbee gelooft dat elektrische deelfietsen een gezonde en leuke manier zijn om verkeersdrukte, luchtvervuiling en overvolle steden tegen te gaan. De e-bikes zijn beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Nijmegen. Het is de ambitie van Urbee om in de komende jaren het netwerk verder uit te breiden in Nederland, België en Duitsland. Meer informatie: www.urbee.nl en info@urbee.nl.

Lees meer

Creëer meerwaarde voor uw vastgoed

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/creeer-meerwaarde-voor-uw-vastgoed/

Naast parkeren vinden wij dat je nog veel meer kunt met een parkeergarage. Dat laten we zien in APCOA PARKING Westblaak te Rotterdam. Deze parkeergarage middenin het centrum van Rotterdam beschikt over een groot parkeerdak met een waanzinnig uitzicht over de stad. Aangezien deze bovenste parkeerlaag niet altijd bezet is in de zomer, zijn wij een aantal jaar geleden een samenwerking gestart met DÂK Rotterdam.

Wat is DÂK?

DÂK is een pop up stadspark op 30 meter hoogte dat plaatsvindt op het dak van onze parkeergarage APCOA PARKING Westblaak in Rotterdam. Gedurende 2 weken waan je jezelf op een tropische bestemming waar je lekker kunt genieten van heerlijke drankjes, lekkere barbecuegerechten die je zelf grillt of door een kok laat bereiden en goede muziek. Daarnaast kun je ook deelnemen aan allerlei activiteiten zoals een potje tafeltennis of een lesje power yoga. Kortom een laagdrempelig sociaal evenement dat veel mensen richting onze garage trekt en flink wordt gepromoot door lokale media.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Het verhuren van uw vastgoed als evenementenlocatie is één van de opties om een beter rendement (financieel of duurzaam) te halen uit een parkeerfaciliteit. Laadpalen, fietsverhuur en car sharing zijn een greep uit vele andere mogelijkheden. Nieuwsgierig welke middelen wij kunnen inzetten om de omzet in en de bekendheid van uw parkeergarage te optimaliseren? Onze collega’s van het business development team gaan graag samen met u op zoek creatieve oplossingen.

 

Lees meer

Nieuwe parkeergarage APCOA PARKING Scheepvaartkwartier in Rotterdam is geopend

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/nieuwe-parkeergarage-apcoa-parking-scheepvaartkwartier-in-rotterdam-is-geopend/

Bezoekers van de wijk Scheepvaartkwartier in Rotterdam kunnen vanaf heden parkeren in parkeergarage Scheepvaartkwartier. APCOA PARKING Nederland BV exploiteert deze nieuwe parkeergarage vanaf 24 juni in opdracht van Holland Immo Groep en het team van APCOA PARKING staat klaar om haar bezoekers zorgeloos te laten parkeren.

De parkeergarage heeft 2 parkeerlagen, biedt plaats aan 196 auto’s en is 24/7 geopend. Of de parkeerder nu in een van de omliggende hotels overnacht, een bezoek brengt aan één van de vele restaurants of kantoren, iedereen kan in parkeergarage Scheepvaartkwartier terecht. De parkeergarage is onder andere voorzien van oplaadpunten voor elektrische auto’s, een lift en is daarnaast ook makkelijk bereikbaar vanuit de doorgaande wegen.

 

Eerste garage bij APCOA PARKING Nederland waarbij volledig cashless betalen wordt geïntroduceerd  

Bij parkeergarage Scheepvaartkwartier wordt afgerekend met de bankpas of creditcard. Hiermee stimuleert APCOA PARKING snellere en veiligere transacties en het vermindert de eventuele wachttijd. Daarnaast biedt APCOA PARKING Scheepvaartkwartier ook diverse abonnementsvormen aan tegen aantrekkelijke tarieven en bestaat er ook een mogelijkheid om dag- of urenkaarten af te nemen. Met een dag of urenkaart kunnen bedrijven hun medewerkers of bezoekers tegemoet komen door de parkeerkosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Profiteer van spectaculaire openingsacties:

 

1. Parkeer gratis tijdens het openingsweekend van 5 tot en met 7 juli

Vanaf vrijdag 5 tot en met zondagavond 7 juli parkeren bezoekers van APCOA PARKING Scheepvaartkwartier helemaal gratis! Met deze actie wil APCOA PARKING bezoekers van de wijk Scheepvaartkwartier stimuleren deze nieuwe garage te ontdekken en kennis te maken met deze locatie en faciliteiten.

2. Ontvang 1 maand cadeau bij afname van een jaarabonnement

Voor bedrijven die interesse hebben in een abonnement biedt APCOA PARKING wel een heel interessante actie aan. Bij afsluiting van een jaarabonnement ontvangen de afnemers 1 maand helemaal gratis! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met APCOA PARKING via telefoonnummer 085- 049 98 99. 


Over de APCOA PARKING Groep

De APCOA PARKING Group levert al meer dan 45 jaar full-service parkeerbeheer en expertise in 13 Europese landen en beschikt over een uitgebreid portfolio van klanten. De APCOA Parking Group beheert meer dan 1,4 miljoen individuele parkeerplaatsen op meer dan 9000 locaties en gebruikt haar internationale ervaring om toekomstgerichte en innovatieve parkeerdiensten aan parkeerders en eigenaren van onroerend goed te leveren. Het bedrijf telt 5000 medewerkers die bijdragen aan de internationale kennis en lokale expertise middels new business en op maat gemaakte technische oplossingen. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

Lees meer

APCOA PARKING heeft Nationwide Controlled Parking Services (NCPS) in Ierland overgenomen

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-heeft-nationwide-controlled-parking-services-ncps-in-ierland-overgenomen/

APCOA PARKING heeft zich verder uitgebreid door de overname van NCPS. NCPS beheert ruim 100.000 parkeerplaatsen op meer dan 1.100 locaties in Ierland en heeft een omzet van ongeveer 15 miljoen euro per jaar en 130 medewerkers in dienst.

APCOA PARKING is reeds actief in Ierland en beheert parkeergarages op meer dan 700 locaties, waaronder Jervis Street in Dublin. Vorig jaar won APCOA een contract, dat werd uitgezet door NCPS, om 67 Irish Rail-parkings te runnen. NCPS en APCOA zijn twee van de grootste parkeeroperatoren van het land, naast Q Park, Euro Car Parks en Park Rite. NCPS-directeuren Tom Harrington, Victor Gibson en Ann Byrne houden minderheidsbelangen in het bedrijf.

Lees meer

APCOA PARKING Danmark A/S neemt OnePark A/S in Denemarken over

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-danmark-as-neemt-onepark-as-in-denemarken-over/

APCOA PARKING, het grootste parkeerbedrijf in Denemarken is nu nog groter vanwege de overname van Onepark dat voorheen eigendom was van Per Lyngbak Nielsen. Onepark beheerde meer dan 30.000 parkeerplaatsen in Denemarken.

De fusie combineert de sterke eigenschappen uit beide bedrijven. Met de financiële kracht van de APCOA Group in de rug, zal deze fusie leiden tot meer mogelijkheden voor verdere investeringen in activiteiten en technologie.

Zowel APCOA PARKING als OnePark zien de fusie als een geweldige kans om het serviceniveau naar zowel de consument als de eigenaren van parkeerfaciliteiten in Denemarken verder uit te breiden door de beste kennis, de beste parkeersystemen en de beste ervaring van parkeeractiviteiten samen te voegen.

Lees meer

APCOA PARKING start pilot autonoom parkeren

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-start-pilot-autonoom-parkeren/

APCOA Parking participeert in een test met autonoom parkeren die volgend jaar plaatsvindt in de parkeergarage van de Elbphilharmonie in Hamburg, Duitsland.

Het nieuws werd aangekondigd door een vertegenwoordiger van DPA (Deutsche Presse-Agentur). Als onderdeel van het project "SynCoPark" kunnen bezoekers hun auto, op voorwaarde dat deze is voorzien van een autonome parkeerfunctie, bij de ingang van de "Elphi" parkeergarage achterlaten en vervolgens na een concert deze bij de uitgang weer ophalen. De auto rijdt zelfstandig de parkeergarage in en zoekt op eigen houtje een parkeerplek. Als exploitant van deze parkeergarage is APCOA PARKING nauw bij dit project betrokken.

De parkeergarage van het concertgebouw telt in totaal 435 parkeerplaatsen. De eerste tests worden volgens woordvoerders in de tweede helft van 2020 uitgevoerd. "SynCoPark" betreft een samenwerking tussen wetenschappers van de Technische Universiteit Braunschweig (Onderzoekscentrum Autotechniek) en verschillende bedrijven uit de industriesector. Naast APCOA PARKING zijn ook de autofabrikanten VW en BMW hierbij betrokken.

Voor onderzoeksdoeleinden wordt momenteel op Braunschweig Airport een nieuwe parkeerplaats uitgerust met digitale infrastructuur voor het testen van geautomatiseerd parkeren. Daarbij opgedane ervaringen worden vervolgens gebruikt in de parkeergarage in Hamburg. Daarnaast is het de bedoeling standaarden te ontwikkelen waarmee digitale infrastructuren in parkeergarages en in voertuigen worden gecertificeerd.

Autonoom parkeren is een speerpunt van het International Mobility Congress ITS 2021 in Hamburg, waarvoor al meer dan 50 projecten zijn aangemeld. Deze betreffen o.a. autonoom rijden, prognose van verkeersdrukte en mobiliteitsplatforms. Het project "SynCoPark" wordt gefinancierd door het Duitse Bundesverkehrsministerium (Ministerie van Transport) met 2,5 miljoen euro.

Lees meer

Bij APCOA PARKING parkeer je in Amsterdam 20 tot ruim 50% goedkoper dan op straat!

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/bij-apcoa-parking-parkeer-je-in-amsterdam-20-tot-ruim-50-goedkoper-dan-op-straat/

Vanaf 14 april zijn de parkeertarieven in Amsterdam fors omhoog gegaan. Vanaf heden betaal je in het oude centrum van Amsterdam op straat een uurtarief van € 7,50. Ook in andere delen van de stad zijn de tarieven verhoogd. APCOA PARKING doet niet mee aan deze prijsverhogingen en houdt haar tarieven gelijk wat betekent dat wij 20 tot 50% goedkoper zijn dan wanneer je op straat parkeert!

APCOA PARKING Nederland BV houdt haar tarieven gelijk waardoor je 20 tot 50% goedkoper uit bent dan op straat! Meer informatie over onze reguliere en speciale actietarieven vind je op de verschillende detail pagina's van de garages in Amsterdam.

Wij begroeten u graag in een van de onderstaande parkeergarages in het oude centrum van Amsterdam!

APCOA PARKING Prins & Keizer
Prinsengracht 927
1017 HL Amsterdam

APCOA PARKING Heinekenplein
Eerste van der Helststraat 6
1072 NV Amsterdam

Lees meer

Meer betalingsgemak in parkeergarages

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/meer-betalingsgemak-in-parkeergarages/

U kunt op steeds meer plekken betalen met uw betaalpas zonder dat u uw pincode invoert. Dit brengt een stuk gemak en veiligheid met zich mee. U hoeft immers met minder contant geld over straat en uw pincode kan niet worden afgekeken. In de parkeerwereld is deze vorm van betalen, ook in de volksmond wel tap& go genoemd, al enige tijd aanwezig. In het buitenland kunt u al langer contactloos betalen bij tolpoortjes en parkeerautomaten en in Nederland wordt deze manier van betalen ook steeds bekender en is deze betalingsvorm geschikt tot een maximumbedrag van € 50,00.

Bij APCOA PARKING hebben wij een aantal garages die dit betaalgemak al aanbieden. U kunt een kaartje trekken bij de inrit en dan bij de betaalautomaat met uw bankpas of creditcard betalen, maar u kunt óók uitrijden met uw betaalpas. Dit geeft de volgende gemakken:

  • U heeft geen parkeerticket nodig
  • U hoeft u niet meer langs de betaalautomaat
  • U bent snel op weg naar uw volgende bestemming


Hoe werkt contactloos betalen bij APCOA PARKING?

Alle betaalpassen met het logo contactloos betalen zijn geschikt om uit te rijden. Door uw pas voor de kaartlezer te houden bij de uitrit opent u de slagboom en verlaat u de garage. U hoeft dus niet eerst langs de betaalautomaat, maar verlaat de parkeergarage met uw betaalpas. De parkeerkosten worden automatisch van uw bankrekeningnummer afgeschreven.

Een andere optie bij APCOA PARKING is in- en uitrijden met dezelfde betaalpas. Het verschil met bovenstaande informatie is dat u de slagboom opent met uw betaalpas en incheckt in ons systeem. Het verlaten van de garage gaat op dezelfde wijze als hierboven beschreven.

In welke parkeergarages kan ik op deze manier betalen?

In onderstaande garages rijdt u eenvoudig uit met uw betaalpas:

•    Parkeergarage Heinekenplein
•    Parkeergarage Havenkwartier
•    Parkeergarage Savornin Lohmanplein
•    Parkeergarage Leidsche Rijn centrum
•    Parkeergarage Winkelcentrum Nova
•    Parkeergarage Albert Cuyp

In - en uitrijden met uw betaalpas kan de volgende parkeergarages:

•    Parkeergarage Westblaak
•    Parkeergarage Albert Cuyp

Heeft u vragen naar aanleiding van het contactloos betalen bij APCOA PARKING? Neem dan contact met ons op of benader ons telefonisch op 085 049 98 99.

Lees meer

APCOA PARKING sleept contract van 5 supermarktlocaties binnen

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-sleept-contract-van-5-supermarktlocaties-binnen/

Per 1 april start APCOA PARKING Nederland BV met het beheer van een 5 locaties van Hoorne Vastgoed in Noord Holland.

Hoorne Vastgoed is de vastgoedmaatschappij van Vomar Supermarkten. APCOA PARKING Nederland is erg content haar diensten binnen deze sector verder uit te breiden en gaat vanaf 1 april vier locaties in Amsterdam en 1 locatie in Bussum beheren. Dit zijn:

  • Geuzenpoort
  • Middenweg
  • Cruquiuskade
  • Nobelweg
  • Landstraat

Voor deze locaties voert APCOA PARKING vanaf 1 april de meldkamer en technisch beheer. APCOA heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van supermarktketens middels professioneel parkeermanagement en is er trots op deze locaties te mogen toevoegen. Wij danken Hoorne Vastgoed voor het gestelde vertrouwen in onze expertise.

Lees meer