Creëer meerwaarde voor uw vastgoed

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/creeer-meerwaarde-voor-uw-vastgoed/

Naast parkeren vinden wij dat je nog veel meer kunt met een parkeergarage. Dat laten we zien in APCOA PARKING Westblaak te Rotterdam. Deze parkeergarage middenin het centrum van Rotterdam beschikt over een groot parkeerdak met een waanzinnig uitzicht over de stad. Aangezien deze bovenste parkeerlaag niet altijd bezet is in de zomer, zijn wij een aantal jaar geleden een samenwerking gestart met DÂK Rotterdam.

Wat is DÂK?

DÂK is een pop up stadspark op 30 meter hoogte dat plaatsvindt op het dak van onze parkeergarage APCOA PARKING Westblaak in Rotterdam. Gedurende 2 weken waan je jezelf op een tropische bestemming waar je lekker kunt genieten van heerlijke drankjes, lekkere barbecuegerechten die je zelf grillt of door een kok laat bereiden en goede muziek. Daarnaast kun je ook deelnemen aan allerlei activiteiten zoals een potje tafeltennis of een lesje power yoga. Kortom een laagdrempelig sociaal evenement dat veel mensen richting onze garage trekt en flink wordt gepromoot door lokale media.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Het verhuren van uw vastgoed als evenementenlocatie is één van de opties om een beter rendement (financieel of duurzaam) te halen uit een parkeerfaciliteit. Laadpalen, fietsverhuur en car sharing zijn een greep uit vele andere mogelijkheden. Nieuwsgierig welke middelen wij kunnen inzetten om de omzet in en de bekendheid van uw parkeergarage te optimaliseren? Onze collega’s van het business development team gaan graag samen met u op zoek creatieve oplossingen.

 

Terug to top