APCOA PARKING voegt premium locatie in Maastricht toe

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-voegt-premium-locatie-in-maastricht-toe/

APCOA PARKING breidt haar locaties in de Limburgse hoofdstad verder uit en zal per 2021 haar diensten aanbieden bij winkelcentrum Brusselse Poort in de gelijknamige wijk in Maastricht- West.

In het kader van de vernieuwing en herontwikkeling van het winkelcentrum heeft eigenaar HB Capital besloten vanaf januari de exploitatie van de bijbehorende vier parkeerterreinen met een capaciteit van 550 parkeerplaatsen zelf ter hand nemen. APCOA PARKING is gecontracteerd voor het parkeerbeheer en zal HB Capital daarbij volledig ontzorgen. Naast beheer op afstand vanuit de centrale meldkamer neemt APCOA PARKING tevens het technisch, operationeel en financieel beheer voor haar rekening.

In de eerste week van januari wordt gestart met het installeren van nieuwe state of the art parkeerapparatuur, wat ongeveer 1 week zal duren. Ook de bebording en bewegwijzering worden opgefrist en vernieuwd. Tijdens deze werkzaamheden blijven de parkeerterreinen van winkelcentrum Brusselse Poort toegankelijk. Zodra de installatie gereed is, zet APCOA PARKING op locatie parking hosts in die de bezoekers graag wegwijs in het nieuwe systeem.

APCOA PARKING Nederland dankt HB Capital voor het in haar gestelde vertrouwen en kijkt uit naar succesvolle en langdurige samenwerking!

Terug to top