APCOA PARKING heeft Nationwide Controlled Parking Services (NCPS) in Ierland overgenomen

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-heeft-nationwide-controlled-parking-services-ncps-in-ierland-overgenomen/

APCOA PARKING heeft zich verder uitgebreid door de overname van NCPS. NCPS beheert ruim 100.000 parkeerplaatsen op meer dan 1.100 locaties in Ierland en heeft een omzet van ongeveer 15 miljoen euro per jaar en 130 medewerkers in dienst.

APCOA PARKING is reeds actief in Ierland en beheert parkeergarages op meer dan 700 locaties, waaronder Jervis Street in Dublin. Vorig jaar won APCOA een contract, dat werd uitgezet door NCPS, om 67 Irish Rail-parkings te runnen. NCPS en APCOA zijn twee van de grootste parkeeroperatoren van het land, naast Q Park, Euro Car Parks en Park Rite. NCPS-directeuren Tom Harrington, Victor Gibson en Ann Byrne houden minderheidsbelangen in het bedrijf.

Terug to top
 
 

Al onze parkeergarages zijn geopend en bereikbaar. Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM om een veilige omgeving voor onze klanten en medewerkers te creëren. Lees hier hoe wij samen verdere verspreiding kunnen voorkomen!