APCOA PARKING Danmark A/S neemt OnePark A/S in Denemarken over

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-danmark-as-neemt-onepark-as-in-denemarken-over/

APCOA PARKING, het grootste parkeerbedrijf in Denemarken is nu nog groter vanwege de overname van Onepark dat voorheen eigendom was van Per Lyngbak Nielsen. Onepark beheerde meer dan 30.000 parkeerplaatsen in Denemarken.

De fusie combineert de sterke eigenschappen uit beide bedrijven. Met de financiële kracht van de APCOA Group in de rug, zal deze fusie leiden tot meer mogelijkheden voor verdere investeringen in activiteiten en technologie.

Zowel APCOA PARKING als OnePark zien de fusie als een geweldige kans om het serviceniveau naar zowel de consument als de eigenaren van parkeerfaciliteiten in Denemarken verder uit te breiden door de beste kennis, de beste parkeersystemen en de beste ervaring van parkeeractiviteiten samen te voegen.

Terug to top
 
 

Al onze parkeergarages zijn geopend en bereikbaar. Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM om een veilige omgeving voor onze klanten en medewerkers te creëren. Lees hier hoe wij samen verdere verspreiding kunnen voorkomen!