APCOA PARKING breidt haar locaties uit in Rotterdam met parkeergarage Maastoren

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-breidt-haar-locaties-uit-in-rotterdam-met-parkeergarage-maastoren/

APCOA PARKING Nederland heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor de exploitatie van parkeergarage Maastoren op de Kop van Zuid in Rotterdam. De parkeergarage met 10 verdiepingen heeft een capaciteit van 463 parkeerplekken en is onderdeel van kantoorgebouw Maastoren; met 165 meter het hoogste gebouw van Nederland. De garage is zeer goed bereikbaar met een file vrije toegang vanuit het centrum via de Willemsbrug/Noordereiland en vanuit het zuiden via de Laan op Zuid.

Deze openbare parkeergarage is gelegen aan de Wilhelminakade en daarmee de ideale uitvalsbasis voor bezoekers van het Nieuwe Luxor Theater, de rechtbank, het nieuwe Rijkskantoor en van de vele horeca en publiekstrekkers in deze hippe omgeving. Direct naast de parkeergarage ligt een opstapplaats van de watertaxi en in de Maastoren zelf is sinds kort ook een gezellige koffiebar geopend met uitzicht op de rechtbank en Kop van Zuid.

Parkeerders betalen hier cashless wat betekent dat men uitsluitend kan betalen met de bankpas of creditcard. Hiermee stimuleert APCOA PARKING snellere en veiligere transacties en het vermindert de eventuele wachttijd bij de betaalautomaat omdat er ook met bankpas of creditcard in- en uit gereden kan worden.  

APCOA PARKING dankt de opdrachtgever voor het gestelde vertrouwen in haar expertise en kijkt er naar uit om u te ontvangen in parkeergarage Maastoren.  

 

Terug to top