APCOA PARKING breidt haar locaties in Den Haag uit met parkeergarage Haga Hospital Leyweg

/nieuws/nieuws/nieuwste-artikelen/article/apcoa-parking-breidt-haar-locaties-in-den-haag-uit-met-parkeergarage-haga-hospital-leyweg/

Sinds 1 februari 2021 is parkeergarage APCOA PARKING Haga Hospital Leyweg te Den Haag toegankelijk voor bezoekers van het ziekenhuis en de bovenliggende woningen. Deze nieuwe parkeergarage is onderdeel van de Schoone Ley, een herontwikkeling van het gebied rondom het ziekenhuis waarbij uiteindelijk 600 woningen en diverse commerciële voorzieningen zullen verrijzen. Het eerste bouwdeel, inclusief de garage, is recent opgeleverd. Het gehele bouwproject zal in 2022 gereed zijn.

Deze ruim opgezette en prettig ingerichte parkeergarage biedt plaats aan 842 voertuigen verdeeld over twee ondergrondse parkeerlagen. Uiteraard heeft deze parkeergarage een sterke focus op ondersteuning van het nabijgelegen ziekenhuis, maar alle werknemers en bezoekers van de bedrijven in en rond De Schoone Ley alsook het bezoek aan bewoners in de omgeving zijn van harte welkom. De in- en uitritten zijn gelegen aan de Escamplaan. De parkeergarage beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden, oplaadplekken voor elektrische voertuigen en over speciale standplaatsen voor leen rolstoelen ten behoeve van mindervaliden. De parkeergarage beschikt daarnaast over de laatste stand van techniek zoals kentekenherkenning en de mogelijkheid om in- en uit te rijden met de bankpas. Indien er veel bezoekers tegelijkertijd willen betalen en alle 4 betaalautomaten reeds bezet zijn, kan de bezoeker desgewenst ook bij het verlaten van de garage aan de uitrit afrekenen.

APCOA PARKING Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Europees marktleider APCOA PARKING GROUP. Met 50 jaar ervaring op parkeergebied en een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard onderscheidt APCOA PARKING zich van haar concurrenten. Zij beheert en exploiteert ruim 1,5 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9500 locaties in 13 Europese landen. Hiertoe behoren parkeerplaatsen bij 1.800 stads- en winkelcentrumlocaties, 400 hotels, 150 ziekenhuizen en 58 Europese luchthavens.

APCOA PARKING Nederland B.V. dankt Catella Parken Europa en Orange Investment Managers voor het gestelde vertrouwen en kijkt uit naar een prettige samenwerking.

Terug to top