Ontdek Winkelcentrum Liesveld in Vlaardingen

Parkeren vlakbij Winkelcentrum Liesveld kun je doen bij APCOA PARKING. Onze parkeergarages zijn gelegen in het centrum van Vlaardingen en bieden een perfecte uitkomst voor kortparkeerders en langparkeerders. Zo bieden wij voor langparkeerders abonnementen aan voor APCOA PARKING Hoogstraat en APCOA PARKING Stadhuis voor een aantrekkelijke prijs. 

 

In Vlaardingen heb je een groot overdekte winkelcentrum, namelijk Winkelcentrum Liesveld. Deze winkelcentrum biedt shoppers veel mogelijkheden. Goede of slechte weersomstandigheden, dat maakt niet uit. Het winkelcentrum begeleidt jou, dankzij hun prachtige trappen, naar de gezelligste winkels van Vlaardingen. Ga je op pad voor een nieuwe outfit of voor de dagelijkse boodschappen? Het winkelcentrum in Liesveld heeft het allemaal. Hieronder geven wij een kort overzicht van het winkelcentrum:

  • Meer dan 12.000m² aan winkelplezier;
  • Iedere eerste zondag van de maand is er koopzondag;
  • Meer dan 30 winkels;
  • Leuke evenementen op nationale feestdagen.

 

Kom je met de auto naar het winkelcentrum van Liesveld? Dan kun je de auto parkeren bij onze parkeergarage APCOA PARKING Liesveld. Vanaf deze parkeergarage ben je minder dan één minuut loopafstand verwijdert van het winkelcentrum. Ook kun je de auto iets verderop parkeren in onze parkeergarage APCOA PARKING Hoogstraat. Daar ben je minder dan één minuut loopafstand verwijdert van een aantal leuke kledingwinkels en de Dirk. Vanaf deze parkeergarage kun je ook lopen richting het winkelcentrum. Dit duurt ongeveer circa tien minuten. Tot slot is het ook mogelijk om de auto te parkeren in onze parkeergarage APCOA PARKING Stadhuis. Vanaf daar kun je ook naar het winkelcentrum lopen en kun je tegelijkertijd genieten van historische straatjes. 

 

Parkeren in het sfeervolle Vlaardingen

haven-vlaadingen.jpg
Haven-groot-vlaardingen.jpg