Bereik tienduizenden parkeerders per maand!

APCOA PARKING beloont met hulp van lokale ondernemers de parkeerder voor zijn keuze voor APCOA middels:

“Uw parkeerkaart is korting waard”


Wij bieden onze parkeerders een exclusief voordeel. Op een groot scherm, dat boven de voetgangersuitgang hangt, tonen wij exclusieve aanbiedingen van lokale ondernemers. Per jaar worden de diverse aanbiedingen getoond aan zo’n 700.000 parkeerders (o.b.v. situatie in Westblaak Rotterdam). De parkeerders verkrijgen de voordelen bij onze partners op vertoon van hun kort parkeerkaartje.

Social Media

Wij plaatsen uw exclusieve aanbieding tevens op de facebookpagina van onze garage. Uw exclusieve voordeel komt onder de aandacht bij onze volgers en u kunt deze voordelen delen op uw eigen pagina voor extra reclame.

Interesse?

Heeft u interesse in deelname? Informeer naar de verschillende mogelijkheden, voorwaarden en gedragsregels bij onze sales afdeling op telefoonnummer 010- 233 19 84 of stuur een mail naar sales@apcoa.nl.

 

 

 

Uw voordelen:

Omzetverhogend

Profileer uw onderneming op een unieke en onderscheidende manier! Door het vertonen van advertenties, korte reclamefilmpjes en sfeerbeelden bent u in staat om tienduizenden bezoekers per maand aan te spreken en naar uw onderneming te trekken.

Breed publiek

De parkeergarage Westblaak heeft op jaarbasis zo’n 380.000 parkeerbewegingen. Dit betekent dat er jaarlijks zo’n 700.000 bezoekers zijn die uw reclame zien. De parkeergarage Westblaak wordt voornamelijk gebruikt door het winkelend publiek. Daarnaast parkeren er ook zakelijke klanten gedurende de week.