MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD EN DUURZAAM ONDERNEMEN BIJ APCOA PARKING

Wij geven om mensen

Bij APCOA hechten we belang aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid en dat dit kan worden gemeten door de mensen die onze diensten gebruiken, leveren en ervan profiteren. Daarom bieden wij speciale ondersteuning voor moeders met kleine kinderen, personen met een fysieke beperking en senioren.

Veiligheid is voor ons belangrijk

We doen er alles aan om onze garages en uw parkeervoorzieningen veilig en gebruiksvriendelijk te maken. Onze medewerkers zijn opgeleid en bevoegd op het gebied van gezondheid en veiligheid op onze locaties, en ze krijgen alle gelegenheid om verder te leren en in hun carrière te groeien.

De toekomst is voor ons belangrijk

APCOA PARKING denkt nu al aan de toekomst. Als een bedrijf dat zich bezighoudt met verkeer en parkeerbeheer, vinden wij het onze plicht om op duurzame wijze te werken en in onze kennis en resources te investeren om de negatieve impact van zwaar verkeer op onze wegen te verlichten.

Minder vervuiling door verkeersbeheer

Wij werken nauw samen met fabrikanten van navigatiesystemen om verkeersopstoppingen in grote steden tegen te gaan, aangezien deze problemen vaak veroorzaakt worden door mensen die een parkeerplaats zoeken. We bieden duidelijke, consistente bewegwijzeringsborden die bestuurders snel naar een door APCOA PARKING beheerde parkeervoorziening leiden.

Minder vervuiling door technologie

APCOA PARKING zet zich in om nieuwe technologieën te stimuleren, ontwikkelen en in te voeren die vervuiling tegen gaan. Daarom hebben we in veel van de door ons beheerde parkeervoorzieningen speciale oplaadpunten voor elektrische auto’s geïnstalleerd.

Daarnaast zijn we betrokken bij de ontwikkeling van shuttlebussen met een lage CO2-uitstoot op grote internationale luchthavens en beperken wij consequent de impact op het milieu via onze operationele procedures in ons parkeerbeheer.

Zuiniger energieverbruik in de APCOA-parkeervoorzieningen

Wij gebruiken LED-verlichting en bewegingssensoren bij kaartautomaten om het energieverbruik in de door ons beheerde parkeervoorzieningen drastisch te verlagen. Hierdoor is het energieverbruik met ruim 70% afgenomen.

Een beter leven

Wij proberen altijd nieuwe manieren te vinden om het energieverbruik te verlagen, een betere service aan klanten te bieden en de lokale gemeenschap bij ons werk te betrekken. We verschaffen maatschappelijke sponsoring, investeren fors in de gemeenschap en ontwikkelen pakketten met diensten die speciaal voor uw reguliere parkeerders zijn bedoeld.

Onze resultaten

  • Lagere CO2-uitstoot op London Heathrow dankzij intelligente bussen.
  • Zonnepanelen geïnstalleerd op de luchthaven van Stuttgart.
  • Meer dan 1.300 door APCOA PARKING beheerde locaties zijn geprogrammeerd in toonaangevende navigatiesystemen.
  • Installatie van elektrische oplaadstations bij de meeste door APCOA beheerde parkeervoorzieningen.
  • LED-verlichting en bewegingssensoren verlagen het energieverbruik in parkeerfaciliteiten met ruim 70%.

E-mobility

Geef bestuurders meer reden om bij u te parkeren.

APCOA PARKING heeft elektrische oplaadstations geïnstalleerd bij veel van de door ons beheerde parkeervoorzieningen, zodat klanten hun elektrische voertuigen kunnen opladen terwijl ze aan het winkelen zijn, een conferentie of beurs bezoeken, of op reis zijn.

Automobilisten met een elektrisch voertuig hebben meestal twee problemen: een kort afstandsbereik en lange oplaadtijden. Wij helpen ze door middel van onze technisch geavanceerde parkeervakken.