PARKEREN IN ROTTERDAM

Parking
 
Informatie
 
Producten
 

APCOA PARKING Westblaak

3012 VA Rotterdam, Centrum
Parkeergarage
APCOA PARKING Westblaak

Gelegen in Rotterdam centrum dichtbij:

  • Witte de Withstraat
  • Boijmans van Beuningen
  • Maritiem Museum
  • Winkelgebied
  • Cinerama filmtheater

 

 

 


Openingstijden
Ma. - Zo.
De hele dag geopend
 

APCOA beheert 1 parkeervoorziening in Rotterdam, middenin het stadscentrum. 

 Rotterdam heeft de drukste haven van Europa. Het is ook een van de meest bruisende en duidelijk een van de modernste steden van Nederland. Rotterdam is in de Tweede Wereldoorlog vrijwel volledig platgebombardeerd, maar het heeft tegenwoordig een spectaculaire, helder verlichte en moderne skyline, met grote bruggen zoals de Erasmusbrug, die over de scheepvaartroute van de Nieuwe Maas loopt. 

 Rotterdam in- en uitreizen is heel gemakkelijk. Als u in onze parkeergarage Westblaak parkeert, loopt u in slechts 8 minuten naar de Koopgoot. Parking Westblaak is ook een geschikte parkeerlocatie als u de indrukwekkende zakelijke en culturele bestemmingen van Rotterdam wilt bezoeken, zoals het World Trade Center Rotterdam (8 minuten lopen), de artistieke Witte de Withstraat (1 minuut) of het Maritiem Museum (6 minuten). 

Houdt u van winkelen? Breng dan vooral een bezoek aan de Beurstraverse op slechts 8 minuten lopen van onze parkeergarage Westblaak, of geniet van het heerlijke eten en de spectaculaire architectuur van de Markthal Rotterdam, op 11 minuten afstand. Dit prachtige, grijze gebouw van glas en steen heeft de vorm van een omgekeerd hoefijzer en is dè plek voor liefhebbers van lekker eten. Bovendien is het een van de grootste kunstwerken ter wereld. De Hoorn des Overvloeds is een digitaal 3D-kunstwerk dat op de binnenkant van de Markthal is aangebracht; het is een beeltenis van 11.000 m2 van fruit, vis, bloemen, zaden, groenten en insecten gedrukt op 4.000 aparte aluminium panelen.