Parkeerbeheer van APCOA PARKING

Parkeerbeheer is ons vak

Profiteer van 40 jaar ervaring in parkeerbeheer, bewezen expertise in de exploitatie van parkeervoorzieningen in 12 landen en een indrukwekkend aanbod van diensten op beheergebied.

Wij zijn APCOA PARKING, marktleider van parkeervoorzieningen in Europa.

Het juiste parkeerbeheer voor elke omgeving

De parkeerbehoeften van consumenten worden bepaald door de manier waarop ze uw faciliteiten gebruiken. Bij een winkelcentrum parkeren klanten soms maar een paar uur; bij een luchthaven, hotel of treinstation kan dit een aantal dagen of zelfs wekenlang zijn. Onze parkeerbeheeroplossingen sluiten aan op de omgeving.

Ervaring in elk parkeersegment

Wij beheren parkeervoorzieningen op luchthavens, in stadscentra, bij winkelcentra, beurzen, hotels, ziekenhuizen en P&R-faciliteiten. Wij hebben ervaring in elk segment, waardoor wij ons in een uitstekende positie bevinden om uw inkomsten te helpen maximaliseren, uw faciliteiten en de voertuigen van uw parkeerklanten te beschermen en een betrouwbaarder beheer binnen uw begroting te bieden.

Van nieuwbouw tot bestaande faciliteiten, wij beheren het beter

Wij voeren een uitgebreide analyse van elke locatie uit en stellen een robuust bedrijfsconcept voor uw parkeervoorziening op. Onze analisten en revenue managers beoordelen de fysieke locatie van uw parkeervoorziening, de mensen die de voorziening gaan gebruiken, de administratie, het onderhoud en de benodigde ondersteuning die nodig is om een uitstekende service te bieden.

Bij nieuwbouw kunt u ons al in de ontwerpfase bij het project betrekken, zodat uw faciliteiten meteen vanaf de eerste dag efficiënt worden beheerd. Bij bestaande faciliteiten optimaliseren wij uw inkomsten met behulp van dezelfde geavanceerde analyses en ontwerpen.

Analyse en marketing verhogen de inkomsten uit uw parkeervoorziening

Een goede parkeervoorziening voldoet aan de behoeften van de gebruikers: gemak, toegevoegde waarde, veiligheid en toegankelijkheid. Wij doen continu onderzoek naar uw markt, zodat uw parkeervoorziening altijd de beste service biedt.

Wij verkopen uw parkeervoorziening actief zodat u meer klanten aantrekt en we gebruiken geavanceerde bewakings- en toegangstechnologieën voor een betere parkeerervaring en vertrouwen op te bouwen van uw merknaam.

Parkeerbeheer begint niet bij de slagboom

Het succes van uw bedrijf is gebaseerd op efficiënte werkprocessen en -procedures. Bij alle parkeervoorzieningen die onder ons beheer vallen, van luchthavens tot winkelcentra, voeren we gestandaardiseerde bedrijfsprocedures in en introduceren we bewezen maatregelen m.b.t. efficiëntie.

Beheer van inkomsten en kosten

Goed beheer van parkeervoorzieningen gaat verder dan alleen toegangscontrole. Wij beheren uw inkomsten en kosten tot in het kleinste detail, waardoor de inkomsten uit uw parkeervoorziening worden geoptimaliseerd. Uw parkeervoorziening wordt geanalyseerd en op de hoofdgebruikers afgestemd. Tarieven worden ingesteld voor een optimale prijsstelling.

Inkomsten nemen toe dankzij gerichte reclame en het creëren van nieuwe verkoopkanalen, zoals seizoenskaarten, loyaliteitsbonussen en seizoensgebonden tarieven.

De kosten worden geminimaliseerd door middel van geavanceerde technologieën, optimale processen, schaalvoordelen door gebruik van één leverancier en continue verbeteringen.

Flexibele contracten

Kies het parkeerbeheercontract dat het beste bij u past en profiteer van een eenvoudige, flexibele en winstgevende samenwerking. Uw contract wordt speciaal door ons voor u samengesteld; dit kan een vast leasecontract zijn, een combinatie van een vast leasecontract, een contract op basis van inkomsten of een op tarieven gebaseerd beheercontract.

VOORDELEN

  • Deskundig parkeerbeheer in 12 landen
  • Maximale winst uit uw parkeerfaciliteiten
  • Flexibele contracten
  • Duurzaam parkeren
  • Erfpachtservice